2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Geçmiş olsun canım

[QUOTE="isimdeyimgucumizni mi vareyim, post: 42215354, member: bence ortada bi haksizlik veya yanlis yorum var kadin memura dogumdan once sekiz dogumdan sonra sekiz hafta olmak uzere on alti hafta ucretli izin var e ben on alti haziranda dogum yaptim ve dogum iznim agustosun yirmi ucunde bitti cunku ben gebelik sekerinden ve pihtilasma problem in den dolayi onceki iznini sobraya aktaramasim dolayisiyla aktarabikenlere yaklasik bir ay fazladan sut izni var eee benim sycum ne yani simdi risklu gebe olmam mi? Sanirim kanunda bir bosluk var

Bende sana soracaktım canım. İyi olur. Çünkü hiç bilmiyorum orayı
Canım devlet hastanesine gidecek olursanız Erkilet te çocuk Hastanesi var eski çalıştığım yer oranın uzmanları güzel ve cok da iyi ilgileniyorlar allerji doktoru var hatice hanim ona goturebilirsin sürekli hastalandı için

Bir ay fazla süt izni yok ki. Süt izni seninde , benimde bir yıl. Ama sen gebelikte benden bir ay az çalışmışın. Bende gebeyken bir ay fazla çalışmışım..sonuçta sende bende aynı süre izinde kalmışız :)

Aslında ozele götürmeyi düşünüyoruz çünkü hafta sonu gidibiliriz.

Gorumcem geldi ne kadar bela varsa okudu eşime telefon açıp inşallah geber dedi çocuklarından çıksın dedi hemde niye biliyomusunuz kızına butunlemeye kqldinmi sen diye sordu diye. Gorumcemin kızı üniversite okuyo bi dersten kalmış fakat kalmadığını söylüyo esimde kaldığını duymuş olabilir kalabilirsiniz calirsin verirsin çok normal dedi o gün. Buda annesine anlatmış dayım bana böyle diyo diye. Durumları çok iyi değil ama bir çocuk zqten. Eşim bir senedir okula gidiş ankara ya donus biletlerini aldı dayicim harcligim bitti bi para atarmisin diye 15 günde bir mesaj attı hiç yok demedi.ama iyilik kimseye yaramiyo yaptığı iyiliklerin karşılığında geberirsin inşallah diye bela okuyan çocuklarına bela okuyan bi abla buldu karşısında. Allah ıslah etsin ettiği belalar kendisine dönsün bile demiycem allah nası biliyosa öyle yapsın çünki onlara karşı bi art niyeti yoktu eşimin de benimde.böyle insanların şerrinden korusun herkesi.daha geçen pazartesi para istedi de eşime dedimki şimdi tatil okulda yok babasının maaşı yetiyo bu ne harçlığı evde akşam a kadar oturuyo acaba çokmu yüz veriyosun dedim sonra pişman olursun dedim bundan önceki olaylardanda yola çıkarak eşim yok Hayır demekki ihtiyacı var dedi.biz nasıl ayağımı zi yorganimiza göre uzatiyoruz herkes öyle yapsin dedim.beni dinlemedi verdi.şimdi çok pişman telefonda ne kadar hakliymissin diyo.

Normal canm umutta geçen hafta ateşi ydi biliyosun hala doğru düzgün bişi yemiyor hem sıcaklar hemde hastalık yüzünden
Bende çok zorlanıyorum artık dediğin gibi normal o kadar ateslenme hastalık ister istemez iştah gitti. İyi olsunlarda elbet açılır istahlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…