Kızlar alintilayamadim ama çok Üzgünüm bu konuda bu ilk değil bunun gibi tavırları çok oldu ama eşim alttan aldı bu güne kadar.bugunki söyledikleri yenilir yutulur gibi değil. Daha evine gdince yine aramış eşim akşam anlattı o evden ölün çıkar inşallah beş kuruş verdiğin parayla kizimi sahiplendigini mi sandın falan demiş. Bu kadar kötü konuşacak bi konuda yok ortada indan dusmanina söylemez.sanırım kiskanclikta var çünki bu kadar kötü knusacak bi durum yok.tabi senin işlerin yolunda hayatın iyi falan diyodu. dediğiniz gibi bu dünyanın oteki dunyasida var allaha havale ettik.eşimin canı da çok sıkkın eşimde bağırsak larinda ulseratif kolit var 10senrdir antibiyotik kullaniyo tedavisi yok stresli olduğu zamanlar atak yapıyo kanaması oluyo çok tehlikeli allah korusun biz kansere çevirmek üzereyken farkettik teşhis kondu.stres olmaması lazım.nasıl kafasından aticak bu günü bilmiyorum. Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.
hımm ben benımkı dıye aklımda kalmıs canım, herkez kendını sanır ya o mısal :)canım senın dr gıttığını biliyorum bende korkmuştum ama dr gıtmedım sizden de sonra oturduk çünkü sen dr dan hemen sonra oturdu demiştin bizdaha sonraydı sanırım 10 aylık desteksız ama gecen 20 gün önce emekledi bu haftada baya gidiyo 10 adımı gecıyo sabit duruyo baya ayakta viraj bile alıyo ani dönüşler çok istekli koşacak sanırım ama ben kucaktan bıktığım için çok uğraştım hep yürüttüm hatta eşim kim yürütürse ödül verıcem dedi tüm aile uğraştık
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyidirZor bir gece geçiriyoruz, Arda sürekli ağlıyor. Çocuğa birden bir şey oldu yürümeye bile hali yok. Ateşi yok. Sabah olsun inşallah kendi doktorundan randevu alabiliriz. Bizim içinde dua eder misiniz?
canım senınkı ne kadarlıkken oturmustu ?? benımkı en gec oturdu dıye aklımda kalmıs , hatta bız cocuk norologuna bıle goturmustuk . ama hala sımdı yurumuyor, tutunup kalkıyor, ellerınden tuttumu 3-5 adım atıyor ama kendı hıc bır sekılde yurumuyor.
Ya biz üniversitr okurken babamın arkadaşı bi abi vardı dalga geçirdi aaa sen yaz okulunu da mı kazandın diye ne varki bunda ben 4 senede bitirdim keşke kalıp bi kaç sene uzatsaymışım okulu öğrencilik gibisi var mı :)) boşverin canım yaa takmayın kafanıza eşinde sebeple gerçek yüzlerini görmüş olsun insan zır yabancıya demez o lafları o kalkmış kardeşine demiş bunların hepsi aşağılık kompleksinden canım hem adamı tırtıkla para al hem adam şaka yapınca kırk tane laf say evlatlarına harca güle oynaya o parayı hatta ben olsam bi yerde lafı olsa iyi oldu ona vereceği harçlıkla kızıma oğluma bunu aldım diye konuşurum herkes haddini bilecek
hımm ben benımkı dıye aklımda kalmıs canım, herkez kendını sanır ya o mısal :)
evet aslında ugrasmak gerek bayagg ama bızımkıısı bu ara yıne kucakcı olduu hep kucagıma gelıyor bende dayanamıyorum alıyorum hep
benım kı 1-2 aydır emeklıyor onda bır sorun yoktu ama yurumuyor. bız 2 ay once yurutecte aldık, (her ne kadar karsı olsam da.)ama sımdı hanım bınmıyor zorla bındırıyoruz cıkmak ıstıyor yurtecten. elımızle tuturuyoz yurtmek ıcın hemen oturuyor , eserse 2-3 adım atıyor. bu sefer beklıycem dr vs goturmıycem 18 aya kadar yolu var nasıl olsa. gecen sefer oturmuyor dıe gıttık onlarca tup kan alındı nasıl aglamıştı yavrum , sonrada hemen oturmustu desteksız. o yuzden beklıycem
darısı basımaaa, senınkı aman yavas gırsın vırajlaraaaa kuzuuuumaşallahh
Gorumcem geldi ne kadar bela varsa okudu eşime telefon açıp inşallah geber dedi çocuklarından çıksın dedi hemde niye biliyomusunuz kızına butunlemeye kqldinmi sen diye sordu diye. Gorumcemin kızı üniversite okuyo bi dersten kalmış fakat kalmadığını söylüyo esimde kaldığını duymuş olabilir kalabilirsiniz calirsin verirsin çok normal dedi o gün. Buda annesine anlatmış dayım bana böyle diyo diye. Durumları çok iyi değil ama bir çocuk zqten. Eşim bir senedir okula gidiş ankara ya donus biletlerini aldı dayicim harcligim bitti bi para atarmisin diye 15 günde bir mesaj attı hiç yok demedi.ama iyilik kimseye yaramiyo yaptığı iyiliklerin karşılığında geberirsin inşallah diye bela okuyan çocuklarına bela okuyan bi abla buldu karşısında. Allah ıslah etsin ettiği belalar kendisine dönsün bile demiycem allah nası biliyosa öyle yapsın çünki onlara karşı bi art niyeti yoktu eşimin de benimde.böyle insanların şerrinden korusun herkesi.daha geçen pazartesi para istedi de eşime dedimki şimdi tatil okulda yok babasının maaşı yetiyo bu ne harçlığı evde akşam a kadar oturuyo acaba çokmu yüz veriyosun dedim sonra pişman olursun dedim bundan önceki olaylardanda yola çıkarak eşim yok Hayır demekki ihtiyacı var dedi.biz nasıl ayağımı zi yorganimiza göre uzatiyoruz herkes öyle yapsin dedim.beni dinlemedi verdi.şimdi çok pişman telefonda ne kadar hakliymissin diyo.
Kızlar alintilayamadim ama çok Üzgünüm bu konuda bu ilk değil bunun gibi tavırları çok oldu ama eşim alttan aldı bu güne kadar.bugunki söyledikleri yenilir yutulur gibi değil. Daha evine gdince yine aramış eşim akşam anlattı o evden ölün çıkar inşallah beş kuruş verdiğin parayla kizimi sahiplendigini mi sandın falan demiş. Bu kadar kötü konuşacak bi konuda yok ortada indan dusmanina söylemez.sanırım kiskanclikta var çünki bu kadar kötü knusacak bi durum yok.tabi senin işlerin yolunda hayatın iyi falan diyodu. dediğiniz gibi bu dünyanın oteki dunyasida var allaha havale ettik.eşimin canı da çok sıkkın eşimde bağırsak larinda ulseratif kolit var 10senrdir antibiyotik kullaniyo tedavisi yok stresli olduğu zamanlar atak yapıyo kanaması oluyo çok tehlikeli allah korusun biz kansere çevirmek üzereyken farkettik teşhis kondu.stres olmaması lazım.nasıl kafasından aticak bu günü bilmiyorum. Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.
İnşallah hasta olmamaıştır annesiZor bir gece geçiriyoruz, Arda sürekli ağlıyor. Çocuğa birden bir şey oldu yürümeye bile hali yok. Ateşi yok. Sabah olsun inşallah kendi doktorundan randevu alabiliriz. Bizim içinde dua eder misiniz?
sabır canım sabır. Umarım böyle devam olumsuz bir durumla karşılaşmazsınızMerhabalar herkeslere.. Ne oldu bebişlere yaa yine hasta huysuz bi şey yemeyen moda girdiler..tek tek alıntılayamadım tüm hasta bebiş ve annelere geçmiş olsun..bu da bi dönem mi ne? Benim kızmda çook huysuz sadece emmek istiyor, iştahı yok pek..
Buarada bskıcımızla 2 gün geçirdik.. Genel anlamda olumsuz bi şey yok birbirimizi tanımaya çalışıyoruz henüz..ama ben duygusal anlamda çatışma yaşıyorum içimde..çok tuhaf duygulara kapılıyorum...varlığı fazla geliyo sanki .. O kızımla İlgilenirken kıskanıyorum nerdeyse.. Nasıl kabulleneceğim bilmiyorum..nice ayrılık acı yaşayan anne ve çocukları aklıma getirip kes sesini diyorum kendime..ama canım çooookk yanıyor bee
eevt çok arkada öndeki dişlerle arazi baya boşlukAzi disi cikti mi canim cok mu arkada
inşallah sağol canimGecmis olsun canim tumor degilmis ameliyat olmana gerek kalmadi buna sevindim MS hastaligini bilmiyorum ama insallah gecici bir hastaliktir
aynen öyle dikkat etmek gerekiyor artık. Benim sol kolum belim omuzum komple uyuşuk karincaliydi şuan hicbiseym kalmadi tamamen düzeldi ilk mr da 23 mm di yeni mr da 10 mm doktor iyiye gittgni söyledi kaybolucak gbiymis inşallah tekrarlamazCanım çook geçmiş olsun. Bi yakınım msliydi. Malesef ömür boyu seninle gelecek bir hastalık dikkat etmen gereken şeyler var. Spor yapmalı yeyip içtikleirne dikkat etmelisin. Yakınımız öyle yapardı. Arada atakları alevlenme dönemleri oluyo . İnşallah çok hafif seyreder. Kişiden kişiye değişiyo cidden.
25 yasindayim canm sağolGecmis olsun canim ins tedavisi vardir yasin kac canim
inşallah etkilemez sağol canm kizm için yenicm inşallahGeçmiş olsun canım. İnsanın başına gelmeyince bilmiyor nasıl bi hastalık. Umarım hayatını olumsuz etkileyecek bi hastalık değildir.
Evet sağol cnm inşallah ilaç vermediler bana gerçi başka bi doktora yonlendirildim sanirm o verickGeçmiş olsun canm ameliyat olmamana sevindim ms için de doktorun söylediklerine dikkat ettiğinde ve ilaçlarını düzenli kullandığına etkilerini en aza indirirken inşallah
sağol canm çok çeşitli bi hastalikmis doktor kaybolucak senninki dedi inşallah dedgii gbi olurCanım çok geçmiş olsun tümör olmamasına sevindim. Msj bildiğim kadarıyla kişiden kişiye etkileri değişiyor ama etkileri artırıp azaltmak kişinin elinde. Yani yeme içmene dikkat edip alkol sigara kullanmazsan ve sporu da eklersen hayatına çok fazla etkilenmiyor yaşam kaliten ama aksi halde zorlayabilir. Çok gmiş olsun
ben veriyorum bize yaptgimda oda yiyoYa kızlar ben şu hazır köfte harçlarıyşa yapılan köfteleri çok seviyorum knorr un falan var ya. Ama azada ayrı mı yapsam yoksa ona da versem mi kafam karıştı . Hiç deneyen var mı
amin inşallah kimisi atlatiyomus tamamen kimisinin tekrarliyomus kimisinide yatağa bagliyomus. Stres üzüntü tetikliyomus hep bu yüzden oldu zaten. Herşey ustuste gelmişti babami kaybetmistm dugunmden iki ay snra. Bir sürü ters giden şeyler oldu son 4 yolda herşeyi kafama taktm smdi pismanimrabbım şifanı versın canım rabbım dermansız dert vermesin yakın bır arkadaşmız ms hastası düzenli hayata gecişten sonra hiç rahatsızlığı yok hatta şuan aştı bitti gitti diyor oda yenı anne oldu tabı kişiden kişiye değişebilir
doktor diyet vericekmisbenim teyzem ms 5 sene falan oldu teshis konali ilk ataklarinda ayaginda aksama yuzunde felc oluyodu ama simdi dikkat ettigi icin simdi hem atak aralari uzadi hemde hafif atlatiyo tuzsuz yiyo diyet yapiyo yazlari luleburgaza koye gidiyo orda kaliyo butun yaz keci sutu iciyo hergun ve tabi ki sinir stresten uzak durcaksin yorulmucaksin en onemlisi ins
sağol canm@hiraysen geçmiş olsun canım
canım senınkı ne kadarlıkken oturmustu ?? benımkı en gec oturdu dıye aklımda kalmıs , hatta bız cocuk norologuna bıle goturmustuk . ama hala sımdı yurumuyor, tutunup kalkıyor, ellerınden tuttumu 3-5 adım atıyor ama kendı hıc bır sekılde yurumuyor.[/QUOTE]sağol cnm serdar ortaç ilk ogrendginde hastanelik olmuştu psikolojik yatirmis kendini şimdi konser veriyo. Doktor banada ilk tümör dedi ben ona rağmen güçlü Durdum durmak zorundaydım ozman kendmi uzseydm daha çok şimdi ne halde olurdum allah bilir benm yari vucudm uyusmustu ben ynede moralini yuksek tuttum hep . tumorde olsa yenicm dedm. MS oldgnu ogrendm şuan ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama yasamicm iyi olucam diyorum hepemsın canım boşver , ıyı olsunda kuzu emsın. ısallah sımdı daha ıyıdırr
ayh bu ne terbıyesız yaaa, eg kocanda bır cvp verememıs mıı, lafa bak, harclık verıyorsun dıe kızmımı sahıplendın. o ne demek yaaa. menepoza mı gırmıs neee ??? umarım kocan agzının payını vermıstır, ben bıle sınır oldum burdann
marmarıste kum dıyorlar canım , sızın gıttıgınız oteldemı kum yok acaba yoksa hıc bır yerınde mı marmarısın?? bız hala bır yer bulamadık daha dogrusu kuzudan bakamıyoruz kı, 12-1 den asagıya uyumuyor , o saatten sonra bızde bayılıyoruz yatıyoruzılk def bı haftadır bugun 10 :30 da uyudu
gecmıs olsun canım , hastalıkla ılgılı bır sey bılmıyorum ama serdar ortacı goruyoruz en azından ekranlardan tabı ama bır sey yok gıbı cok cok.
ahh ahh bende sormaaa, buyuk sozu dınlemessek sımdı kafayı vururuz bölee
Çok geçmiş olsn boğaz cok kotu ignesiz gecmiyoAkşam acile gittim doktor bu kadar iltihapla nasıl böyle sağlam durabiliyosun diye sordu bakar bakmaz. Annelik işte hasta olmamam laxım dedim. 10 tane penesilin iğne yazdı. Süte çok az geçiyomuş ama yinede akşam emzirip iğneyi vurulup. Gece uyanıncada badem sütü içircem gökçeye . Allahtan badem sütünü sevdi.
Dün gecede erken yattım 10 gibi gökçede yanımda uyuyodu. İkimizde sağa dönmüş aynı şekilde yatıyomuşuz.Gökçe kolunu mustisine atmış. Ben gökçenin üzerine. Bacaklar falan aynı. Çok komik duruyoruz.eşim hemen fotosunu çekmiş. Kıyafetlerim namüsait olmasa paylaşırdım. Çok özendim valla.
İnşallah hasta olmamaıştır annesi
sağol cnm serdar ortaç ilk ogrendginde hastanelik olmuştu psikolojik yatirmis kendini şimdi konser veriyo. Doktor banada ilk tümör dedi ben ona rağmen güçlü Durdum durmak zorundaydım ozman kendmi uzseydm daha çok şimdi ne halde olurdum allah bilir benm yari vucudm uyusmustu ben ynede moralini yuksek tuttum hep . tumorde olsa yenicm dedm. MS oldgnu ogrendm şuan ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama yasamicm iyi olucam diyorum hepeevt çok arkada öndeki dişlerle arazi baya boşluk
inşallah sağol canim
aynen öyle dikkat etmek gerekiyor artık. Benim sol kolum belim omuzum komple uyuşuk karincaliydi şuan hicbiseym kalmadi tamamen düzeldi ilk mr da 23 mm di yeni mr da 10 mm doktor iyiye gittgni söyledi kaybolucak gbiymis inşallah tekrarlamaz
25 yasindayim canm sağol
inşallah etkilemez sağol canm kizm için yenicm inşallah
Evet sağol cnm inşallah ilaç vermediler bana gerçi başka bi doktora yonlendirildim sanirm o verick
sağol canm çok çeşitli bi hastalikmis doktor kaybolucak senninki dedi inşallah dedgii gbi olur
ben veriyorum bize yaptgimda oda yiyo
amin inşallah kimisi atlatiyomus tamamen kimisinin tekrarliyomus kimisinide yatağa bagliyomus. Stres üzüntü tetikliyomus hep bu yüzden oldu zaten. Herşey ustuste gelmişti babami kaybetmistm dugunmden iki ay snra. Bir sürü ters giden şeyler oldu son 4 yolda herşeyi kafama taktm smdi pismanim
doktor diyet vericekmis
Banada inşallah bnde atlatirm
sağol canm
canım senınkı ne kadarlıkken oturmustu ?? benımkı en gec oturdu dıye aklımda kalmıs , hatta bız cocuk norologuna bıle goturmustuk . ama hala sımdı yurumuyor, tutunup kalkıyor, ellerınden tuttumu 3-5 adım atıyor ama kendı hıc bır sekılde yurumuyor.
Ya biz üniversitr okurken babamın arkadaşı bi abi vardı dalga geçirdi aaa sen yaz okulunu da mı kazandın diye ne varki bunda ben 4 senede bitirdim keşke kalıp bi kaç sene uzatsaymışım okulu öğrencilik gibisi var mı :)) boşverin canım yaa takmayın kafanıza eşinde sebeple gerçek yüzlerini görmüş olsun insan zır yabancıya demez o lafları o kalkmış kardeşine demiş bunların hepsi aşağılık kompleksinden canım hem adamı tırtıkla para al hem adam şaka yapınca kırk tane laf say evlatlarına harca güle oynaya o parayı hatta ben olsam bi yerde lafı olsa iyi oldu ona vereceği harçlıkla kızıma oğluma bunu aldım diye konuşurum herkes haddini bilecek
hımm ben benımkı dıye aklımda kalmıs canım, herkez kendını sanır ya o mısal :)
evet aslında ugrasmak gerek bayagg ama bızımkıısı bu ara yıne kucakcı olduu hep kucagıma gelıyor bende dayanamıyorum alıyorum hep
benım kı 1-2 aydır emeklıyor onda bır sorun yoktu ama yurumuyor. bız 2 ay once yurutecte aldık, (her ne kadar karsı olsam da.)ama sımdı hanım bınmıyor zorla bındırıyoruz cıkmak ıstıyor yurtecten. elımızle tuturuyoz yurtmek ıcın hemen oturuyor , eserse 2-3 adım atıyor. bu sefer beklıycem dr vs goturmıycem 18 aya kadar yolu var nasıl olsa. gecen sefer oturmuyor dıe gıttık onlarca tup kan alındı nasıl aglamıştı yavrum , sonrada hemen oturmustu desteksız. o yuzden beklıycem
darısı basımaaa, senınkı aman yavas gırsın vırajlaraaaa kuzuuuumaşallahh
boyle insanlarin duasida bedduasida KABUL olmaz kendine doner biliyorum aslinda AMA DÜN miralimiz cok bozuldu gercekten esimle esim hastalsnicak diyede korktum bugun iyiyiz Şükür.yigitin ateside normale dondu Şükür dahada İyiyiz.sebebe bakne varmış ki sanki bunda?aileden biri gayette iyi niyetle "üzülme,çalış geçersin" demiş..neyin alınganlığı?neyin çekememezliği de böyle şeyler yapıp söylüyor?üstelik siz sürekli ona maddi manevi yardım ederken?çok ayıp yaaa..insanda azcık gurur,azcık maneviyat olur,azcık saygı ve yapılan iyiliğe karşı boyun eğme olur yahu..ne insanlar var yaaa
Ama hiç merak etme arkadaşım,Allah kimsenin günahını bırakmaz yanına..ufacık bir iyiliğin bile karşılığı nasıl olucaksa,kötülüğünde olucak..ettiği hiç bir beddua sizi gelip bulmaz bile..zaten bunları düşünen,önemseyen,bilen biri olsa kendine döneceğini bile bile size söylemez..
Bazı dişler cikmadan önce damagin morardigini duymuştum ben.Kızlar Emre'nin sol üst azı dışı kabarmiş ve morarmisnormal mi bu?
canım çok mu kabarmış? Sanırım böyle durumlar oluyomuş nette fotosunu görmüştüm. Bi adı vardı. Bulabilirsem fotoyu atayım buraya. Eğer benziyosa doktora götür benceKızlar Emre'nin sol üst azı dışı kabarmiş ve morarmisnormal mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?