2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Antibiyotik ten çok hastalık yapar uyku canm halsiz olduğu için ne güzel uyuyup dinlensin ki daha çabuk toparlar

Kızlar Emre'nin sol üst azı dışı kabarmiş ve morarmisnormal mi bu?
Normalmis canm biraz oldu ama burdan bi arkadasda paylasmisti çocuğunda olmustuda ismini hatırlayamadım şimdi endişe etmeyin normal bişi diye foto bile paylasmisti @Akaibu nun attığı gibi

Arda grip olmus, doktor ilac vermis. Daha gec cikartmasi gereken disleri erken cikartmis. O sarsiyormus ondan istahsiz olmasi normal demis. 4 ayda toplam 900 gram almis.

canım bence de domatestir mira kesinlikle yiyemiyo hatta salçada aynı etkiyi yapıyo domatesi kesip salçayı minimuma indirerek gözlemlesen salçada yanıltabilir çünkü seni

Canım sonraki mesajında gördüm eşin için geçmiş olsun her şerde bi hayır vardır nasıl bir insan olduğunu eşinde görmüş oldu kesinlikle bahane etmişler kıskançlık iice sarmış demekki üzülmemek zor ama kötü söz sahibinindir bi süre sonra siz normale dönersiniz bakalım para ihtiyacı derdi olduğunda yeğeni napcak

Geçmiş olsun canım tümör olmamasına sevindim MS Arkadaşımın annesi Senelerdir dikkat ederek yaşıyo çok şükür atağı bile olmadı

Yaaa ama çok tatlı ki

Zor bir gece geçiriyoruz, Arda sürekli ağlıyor. Çocuğa birden bir şey oldu yürümeye bile hali yok. Ateşi yok. Sabah olsun inşallah kendi doktorundan randevu alabiliriz. Bizim içinde dua eder misiniz?
Geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallah ateşsiz sıkıntısız

İgneyle cabuk atlatirsin canim bazi durumlar oluyor ki ilac kullanmak gerekiyor ben de idrar yolu enfeksiyonu olunca kullandim yeni bitti antibiyotik emzirdigimi soyledim ona gore verdi gecmis olsun tekrar
Canim Ece de cok agir gecirmisti biliyorsun bogaz iltihabi olmustu ondan sonra hep uyuyordu yorgun dusuyorlar iltihap ve ates sarsiyor onlari bir iki gune tamamen toparlar canim
Arda grip olmus, doktor ilac vermis. Daha gec cikartmasi gereken disleri erken cikartmis. O sarsiyormus ondan istahsiz olmasi normal demis. 4 ayda toplam 900 gram almis.
gecmis olsun canim masallah Arda ya kilo alimlari duruyor ona ragmen iyi almis cabuk atlatirsiniz gribi insallah

Canim yedirirken agzinin etrafinda kizariklik oldu barbunyaya domates rendeledim ve biraz renksiz geldi bana az birsey de salca koydum renk vermesi icin oyle deneyeyim bakalim Ece nin bunyesi de alerjiye yatkin

Canim yedirirken agzinin etrafinda kizariklik oldu barbunyaya domates rendeledim ve biraz renksiz geldi bana az birsey de salca koydum renk vermesi icin oyle deneyeyim bakalim Ece nin bunyesi de alerjiye yatkin
Miranın tüm gıda alerjileri ağız Çevresinde başlar eğer bulamazsam ilerlese kollarda daa büyük pütürlü çıkar tabi biz Baskın alerjiğiz domates ağır bişi zaten büyüklerde bile etki ediyo

Ve mirada hasta oldu kızlar hapşırıyo burun feci hafif hırıltı var peditus başladım yarın dönücez inşallah ateş olmaz ilerlemez bi duanızıda biz alırız
Geçmiş olsun canım inşallah ateşi olmaz
@Akaibu sana da çok geçmiş olsun ya insan emZirirken hastalanmak bile haram ben de ilaç bile içemiyordum Allah'a emanet iyileşiyordum :/@yaz yagmuru canım azad da iki üç gündür kollarında baldırında çok değil ama 5-6 tane kırmızı benek var. Bi de poposu çok acayip oldu, pişik gibi değil, kırmızı pürüzler hatta kanamıştı ilk gün korkmuştum. Ama Dr demişti alerji her zaman yüzden olmaz, popdan da belli eder demişti sabırım bizim de alerji. Ben de iki üç gündür baharatı salçalı yemeklerinizden verdim ama yok olmuyo bize yine azada ayrı yemek yapmaya başladım bugün. Hala hassas benim oğlan. Heralde Ece de öyle, ayrı yemek yapmaya çalış ben e sen de

çok geömiş olsun. Kurtulamadık şu dişlerden

Ve mirada hasta oldu kızlar hapşırıyo burun feci hafif hırıltı var peditus başladım yarın dönücez inşallah ateş olmaz ilerlemez bi duanızıda biz alırız
geçmiş olsun canım ya inşallah ilerlemez

aynen öyle hastalanmaya bile hakkımız yok resmen. Bende kendim hallediyodum ama boğazım feci şişti suyu zor içiyorum. Birde iltihap ateş yapıyo normalde. En son 3 sene önce yine iltihaplanmıştı. 30 tane penesilin ve 2 hafta yatışta kendime gelebilmiştim. Çok şükür bu o kadar fazla değil. Bi de niyeyse hep yaz günü oluyorum

Babannem tarhana yapmış göndermiş en organiginden hemde. yanindada bi kase yoğurtla yiğit kaç gündür ilk defa yemek yedi doyasıya. Çoook sevindim:)
Ohh afiyet olsun.
Bende gaza geldim kendim yapıcam. Yoğurt mayaladım 4 kilo sütten. Süzünce heralde 2 kilo kadar kalır. Gurme bebekteki tarifi yapcam. İnşallah becerebilirim.
Ne kadar çıkacak acaba onun hakkında da bi fikrim yok ama

Kizlar bugun kahvaltida kizima bir cay bardagi süt icirdim soguk verdim icine bir cay kasigi bal koydum tatli sevmez ama sasirdim icti daha once biraz isteksiz icmisti bu sefer daha istekliydi pipetli bardakla verdim
Maşallah ne güzel alışmış. Gökçe de iki gün içmişti bi ara baya sevinmiştim. Bi daha ağzına sürmedi.

Şey sorcam canım sana. Domates koymak istiyorum da bende kış için. Kaç kilo alsam kaç kavanoz çıkar bilemedim. Siz kaç kilodan yaptınız ne kadar çıktı hiç saydınız mı

M Mor ve mavi inşalkah hızlıca alışırsın bakıcına inşallah Kızın için en iyi seçimdir şunu söyliyim benim kızıma annem baktığı halde öyle Saçma kıskançlıklarım oldu ki buraya yazmaya utanırım:) ama şunu gördüm ki Kızımın kiminle ne kadar çok zamn geçirdiği önemli değil benimle geçirdiği zaman başka oluyo bende o zamanı en verimli kullanmaya çalışıyorum bana tepkisi sevgisi ilgisi Bambaşka onlar herşeyi hissediyo içini ferah tut bilmiyorum böyle bir hisse kapılırmısın ama için rahat olsun diye yazmak istedim inşallah kuzuna çok çok ii bakar bundan sonrası için Çokça iyikin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…