2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar moralim bozuk kulagimda kirecleme var hastaligin adi otoskleroz hamileyken artti isitme kaybi yasiyorum isitme cihazi kullanmam gerekiyor. Baska caresi yok ilk hamileligimde de olmustu ameliyat olmustum gecer gibi olmustu simdi bayagi ilerlemis. Konyada bildiginiz isitme cihazi satan merkez var mi biliyor musunuz. Iyi bir cihaz ve odyometrist olmali. Bu da benim imtihanim

Canim cok gecmis olsun.iki kulagindadami var tek kulakmi.buseferde ameliyat olmuyomu.ilerledigi için mi cihaz kullanmak zorundasın.

Canm bizimki bi hemşirenin ikiz çocuklarına bakyomus ve cok yoruluyomus.700 lira alyomus.ben yemek yapmasını istemiyorum zaten.günlük islere yardimci olsa yeter.500 lira falan verirm büyük ihtimalle. Seninki çokmş ya.bizim. buralarda ucuz demekki M Mor ve mavi

Canim kizimla ayni gun fogumlu yigenim varya onunda azi disleri sisti morardi dis zor cikinca oluyormus cikinca normale döndü

İyi bari canm normal bişey demekki sabah görünce korktm

Emre de babana gege diyo hala bi de ciz diyo

Ben bugün çok mu tv izledim ne sürekli tv deki olaylardan bahseder olmaya başladım sanki:))
Bana da öyle geldi

Çok geçmiş olsun canım

Miranın Ateşi 38.2 Çocuğum bi emiyodu onuda istemiyo şimdi Gözlerini açmıyo ibufen verdim şimdi bekliyoruz

çok teşekkür ederim. Bende sanıyorum ki yarı yarıya galan azalıyo. Birebir gibi bişey oluyo demekki

Kizlar annem geldi Ece anneme anne diyor surekli annane diyorum anne diyor bir de bugun kaka yapmisti altini degistirirken kaka mi yaptin dedim gaka diyor surekli cok komik
fıstık ya:) sen annene anne dediğin için diyo sanırım :). Benim küçük kardeşim diğer iki kardeşime isimleriyle seslenir bana abla derdi bi tek. Herkes bana abla diyomuş diğerlerine adıyla sesleniyomuş. Ben niye abla diyorum diyodu bi de:))

Beyzada artık kendi adini soyleyebiliyor surekli beyza gel beyza dit beyza mama diyo :)) ben hadi beyza babanin yanina git diyorum beyza dit beyza gel diyo :))
ay maşallah beyzayı da söylemesi kolay değil iyi öğrenmiş:)

@Akaibu gokcenin ig videosuna esimle bayildik maşallah ne guzrl allaalla diyo yerim ben onu tatli bidik

O vidyoya bende bayıldım o el hareketleri falan isirmalik tam:)
teşekkür ederiz teyzeleri
Bıdır bıdır hiç susmuyo sıpa . İyi yakalamışım bende açıp açıp izliyorum :)

canım geçmiş olsun. Benim babamda senelerdir kullanır. Askerlikte yüksek sesten dolayı daha da kötü olmuş kulakları. Cihaz olmadan neredeyse duyamıyo. Birinde %40 birinde %20.
Cihazlarda artık küçük görünmüyolar iyice oturuyo kulağın içine.
Konyayı bilmiyorum ama olurda ankaraya gidecek olursan yardımcı olurum.

konyada bulamazsam ankaraya gidecem canim simdiden ogreneyim neresi adi ne

Birde bi prof var. Babamın yakın arkadaşı olmasada görüştüğü biri. Erol belgin adı. Odyoloji okuyanlara deniyodu di mi odyometrist? Alanında en iyisi bu adammış türkiyede. babam kulaklarıyla ilgili her konuda mutlaka danışır. Şuan başkent üni. odyoloji bölüm başkanı sanırım.

Canim bol bol konusun ben herseyin adini soyluyorum defalarca yapiyorum gun icinde biliyorum ki kayit yapiyor soyleyemese bile bir de tavsiyem mumkun oldugunca tv den uzak tutmak ozellikle reklamlar cok zararli ben buyuk oglumda tv izlettim zararini gormedim ama ikinci oglumda zararini gordum psikolog izletmeyin dedi Ece pek sevmiyor tv yi ben aciyorum cok bunalinca ama hic bakmiyor baby tv aciyorum daha cok normal kanallari acmiyorum aksam aciyoruz bakmiyor reklamlar dikkatini cekiyor degistiryoruz hemen

Canim ben her sene esimle yapiyordum domatesi bu sene kardesim izine cikti annem onun cocuguna bakiyordu normalde yardim edemezdi izine cikinca annem geldi beraber yapacaktik ama Ece rahat vermedi ben Eceyi yedirdim uyuttum derken annem hepsini soyip dogramis ben kaynatip kavanozladim sadece
Gecmis olsun canim
Miranın Ateşi 38.2 Çocuğum bi emiyodu onuda istemiyo şimdi Gözlerini açmıyo ibufen verdim şimdi bekliyoruz
Canim ya insallah duser gecmis olsun
rica ederim canim biz soyup dogradik cok sulu da olmadi guzel oluyor dograninca azalmiyor artmiyorda tam gibi oluyor ben de Ece neden anne diyor dusundum hic aklima gelmedi bem anne dedigim icin diyecegi kardesimin oglu da anne diyordu anneme kucukken annem bakiyor ona :))

Hatta tam ben dusunuyodum ne kadar benziyo diye kızım aaa anne AZadın annesine benziyo dedi.o instagramda AZadın resimlerine bakar hep sever . senide biliyo o yüzden.

İyi bari canm normal bişey demekki sabah görünce korktm

Emre de babana gege diyo hala bi de ciz diyo

Bana da öyle geldi

Çok geçmiş olsun canım
Bugün ben yemek yapmadım esimdendi yemekler ev iside azdı yigitde sürekli uyku modunda olunca tv ye takılıp kaldım sanırım:)) burdada cenem düştü zaten halaa konuşuyorum :))

2,5 kasa domatesten bizim bu kadar çıktı canım.

Eklentiler

• 2015-08-17 18.27.44.webp
    32 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…