Yok canım kaçırdım açtığımda sakallı adamlar vardıŞu anda rising stardaki kadin@apriori11 aynı sana benziyo. Seyrediyosundur inşallah.
Canim cok gecmis olsun.iki kulagindadami var tek kulakmi.buseferde ameliyat olmuyomu.ilerledigi için mi cihaz kullanmak zorundasın.Kizlar moralim bozuk kulagimda kirecleme var hastaligin adi otoskleroz hamileyken artti isitme kaybi yasiyorum isitme cihazi kullanmam gerekiyor. Baska caresi yok ilk hamileligimde de olmustu ameliyat olmustum gecer gibi olmustu simdi bayagi ilerlemis. Konyada bildiginiz isitme cihazi satan merkez var mi biliyor musunuz. Iyi bir cihaz ve odyometrist olmali. Bu da benim imtihanim
Canim kizimla ayni gun fogumlu yigenim varya onunda azi disleri sisti morardi dis zor cikinca oluyormus cikinca normale döndü
Canim bakıcı hayırlı olsun ısallah gönlüne göre biridir.nerden buldun canim bu arada.ssk da odiycekmissin?
maşallah canım ya eline sağlık.nasıl vakit bulup yapıyorsun?biz günü kurtarsak sukrediyoruz valla
benimki doğru düzgün konusamiyordatek tük anne baba diyor ama net deil.belkide biz benzetiyoruzdur duymak istediğimiz için.yuruyemiyorda
Bana da öyle geldiBen bugün çok mu tv izledim ne sürekli tv deki olaylardan bahseder olmaya başladım sanki:))
Kizlar moralim bozuk kulagimda kirecleme var hastaligin adi otoskleroz hamileyken artti isitme kaybi yasiyorum isitme cihazi kullanmam gerekiyor. Baska caresi yok ilk hamileligimde de olmustu ameliyat olmustum gecer gibi olmustu simdi bayagi ilerlemis. Konyada bildiginiz isitme cihazi satan merkez var mi biliyor musunuz. Iyi bir cihaz ve odyometrist olmali. Bu da benim imtihanim
çok teşekkür ederim. Bende sanıyorum ki yarı yarıya galan azalıyo. Birebir gibi bişey oluyo demekkiEki Görüntüle 1610173 @Akaibu boyle canim
fıstık ya:) sen annene anne dediğin için diyo sanırım :). Benim küçük kardeşim diğer iki kardeşime isimleriyle seslenir bana abla derdi bi tek. Herkes bana abla diyomuş diğerlerine adıyla sesleniyomuş. Ben niye abla diyorum diyodu bi de:))Kizlar annem geldi Ece anneme anne diyor surekli annane diyorum anne diyor bir de bugun kaka yapmisti altini degistirirken kaka mi yaptin dedim gaka diyor surekli cok komik
ay maşallah beyzayı da söylemesi kolay değil iyi öğrenmiş:)Beyzada artık kendi adini soyleyebiliyor surekli beyza gel beyza dit beyza mama diyo :)) ben hadi beyza babanin yanina git diyorum beyza dit beyza gel diyo :))
@Akaibu gokcenin ig videosuna esimle bayildik maşallah ne guzrl allaalla diyo yerim ben onu tatli bidik
teşekkür ederiz teyzeleriO vidyoya bende bayıldım o el hareketleri falan isirmalik tam:)
canım geçmiş olsun. Benim babamda senelerdir kullanır. Askerlikte yüksek sesten dolayı daha da kötü olmuş kulakları. Cihaz olmadan neredeyse duyamıyo. Birinde %40 birinde %20.Kizlar moralim bozuk kulagimda kirecleme var hastaligin adi otoskleroz hamileyken artti isitme kaybi yasiyorum isitme cihazi kullanmam gerekiyor. Baska caresi yok ilk hamileligimde de olmustu ameliyat olmustum gecer gibi olmustu simdi bayagi ilerlemis. Konyada bildiginiz isitme cihazi satan merkez var mi biliyor musunuz. Iyi bir cihaz ve odyometrist olmali. Bu da benim imtihanim
geçmiş olsun ccanım ya çabuk geçer inşallahMiranın Ateşi 38.2 Çocuğum bi emiyodu onuda istemiyo şimdi Gözlerini açmıyo ibufen verdim şimdi bekliyoruz
konyada bulamazsam ankaraya gidecem canim simdiden ogreneyim neresi adi neçok teşekkür ederim. Bende sanıyorum ki yarı yarıya galan azalıyo. Birebir gibi bişey oluyo demekki
fıstık ya:) sen annene anne dediğin için diyo sanırım :). Benim küçük kardeşim diğer iki kardeşime isimleriyle seslenir bana abla derdi bi tek. Herkes bana abla diyomuş diğerlerine adıyla sesleniyomuş. Ben niye abla diyorum diyodu bi de:))
ay maşallah beyzayı da söylemesi kolay değil iyi öğrenmiş:)
teşekkür ederiz teyzeleri
Bıdır bıdır hiç susmuyo sıpa . İyi yakalamışım bende açıp açıp izliyorum :)
canım geçmiş olsun. Benim babamda senelerdir kullanır. Askerlikte yüksek sesten dolayı daha da kötü olmuş kulakları. Cihaz olmadan neredeyse duyamıyo. Birinde %40 birinde %20.
Cihazlarda artık küçük görünmüyolar iyice oturuyo kulağın içine.
Konyayı bilmiyorum ama olurda ankaraya gidecek olursan yardımcı olurum.
Canım isim olarak ben bilmiyorum. Tek bildiğim hacettepede olduğu ameliyatlarını falan. Yarın öğrenip yazayım sanakonyada bulamazsam ankaraya gidecem canim simdiden ogreneyim neresi adi ne
Canim bol bol konusun ben herseyin adini soyluyorum defalarca yapiyorum gun icinde biliyorum ki kayit yapiyor soyleyemese bile bir de tavsiyem mumkun oldugunca tv den uzak tutmak ozellikle reklamlar cok zararli ben buyuk oglumda tv izlettim zararini gormedim ama ikinci oglumda zararini gordum psikolog izletmeyin dedi Ece pek sevmiyor tv yi ben aciyorum cok bunalinca ama hic bakmiyor baby tv aciyorum daha cok normal kanallari acmiyorum aksam aciyoruz bakmiyor reklamlar dikkatini cekiyor degistiryoruz hemenCanim bakıcı hayırlı olsun ısallah gönlüne göre biridir.nerden buldun canim bu arada.ssk da odiycekmissin?
maşallah canım ya eline sağlık.nasıl vakit bulup yapıyorsun?biz günü kurtarsak sukrediyoruz valla
benimki doğru düzgün konusamiyordatek tük anne baba diyor ama net deil.belkide biz benzetiyoruzdur duymak istediğimiz için.yuruyemiyorda
Çok benziyodu gercekten. Tabikide guzeldiYok canım kaçırdım açtığımda sakallı adamlar vardıinşallah güzel bişeydi
Canim ben her sene esimle yapiyordum domatesi bu sene kardesim izine cikti annem onun cocuguna bakiyordu normalde yardim edemezdi izine cikinca annem geldi beraber yapacaktik ama Ece rahat vermedi ben Eceyi yedirdim uyuttum derken annem hepsini soyip dogramis ben kaynatip kavanozladim sadeceCanim bakıcı hayırlı olsun ısallah gönlüne göre biridir.nerden buldun canim bu arada.ssk da odiycekmissin?
Gecmis olsun canimKizlar moralim bozuk kulagimda kirecleme var hastaligin adi otoskleroz hamileyken artti isitme kaybi yasiyorum isitme cihazi kullanmam gerekiyor. Baska caresi yok ilk hamileligimde de olmustu ameliyat olmustum gecer gibi olmustu simdi bayagi ilerlemis. Konyada bildiginiz isitme cihazi satan merkez var mi biliyor musunuz. Iyi bir cihaz ve odyometrist olmali. Bu da benim imtihanim
Canim ya insallah duser gecmis olsunMiranın Ateşi 38.2 Çocuğum bi emiyodu onuda istemiyo şimdi Gözlerini açmıyo ibufen verdim şimdi bekliyoruz
rica ederim canim biz soyup dogradik cok sulu da olmadi guzel oluyor dograninca azalmiyor artmiyorda tam gibi oluyor ben de Ece neden anne diyor dusundum hic aklima gelmedi bem anne dedigim icin diyecegi kardesimin oglu da anne diyordu anneme kucukken annem bakiyor ona :))çok teşekkür ederim. Bende sanıyorum ki yarı yarıya galan azalıyo. Birebir gibi bişey oluyo demekki
fıstık ya:) sen annene anne dediğin için diyo sanırım :). Benim küçük kardeşim diğer iki kardeşime isimleriyle seslenir bana abla derdi bi tek. Herkes bana abla diyomuş diğerlerine adıyla sesleniyomuş. Ben niye abla diyorum diyodu bi de:))
ay maşallah beyzayı da söylemesi kolay değil iyi öğrenmiş:)
teşekkür ederiz teyzeleri
Bıdır bıdır hiç susmuyo sıpa . İyi yakalamışım bende açıp açıp izliyorum :)
canım geçmiş olsun. Benim babamda senelerdir kullanır. Askerlikte yüksek sesten dolayı daha da kötü olmuş kulakları. Cihaz olmadan neredeyse duyamıyo. Birinde %40 birinde %20.
Cihazlarda artık küçük görünmüyolar iyice oturuyo kulağın içine.
Konyayı bilmiyorum ama olurda ankaraya gidecek olursan yardımcı olurum.
Bugün ben yemek yapmadım esimdendi yemekler ev iside azdı yigitde sürekli uyku modunda olunca tv ye takılıp kaldım sanırım:)) burdada cenem düştü zaten halaa konuşuyorum :))İyi bari canm normal bişey demekki sabah görünce korktm
Emre de babana gege diyo hala bi de ciz diyo
Bana da öyle geldi
Çok geçmiş olsun canım
Ah kuzum yaa direk hali gözümün önüne geldi bi gün önceye kadar yigitde aynı durumdaydı çünki. Allah çabucak sifasini versin insallahMiranın Ateşi 38.2 Çocuğum bi emiyodu onuda istemiyo şimdi Gözlerini açmıyo ibufen verdim şimdi bekliyoruz
2,5 kasa domatesten bizim bu kadar çıktı canım.Maşallah ne güzel alışmış. Gökçe de iki gün içmişti bi ara baya sevinmiştim. Bi daha ağzına sürmedi.
Şey sorcam canım sana. Domates koymak istiyorum da bende kış için. Kaç kilo alsam kaç kavanoz çıkar bilemedim. Siz kaç kilodan yaptınız ne kadar çıktı hiç saydınız mı
Yavrum ya, ne oldu böyle hepsine birden.Miranın Ateşi 38.2 Çocuğum bi emiyodu onuda istemiyo şimdi Gözlerini açmıyo ibufen verdim şimdi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?