ay canım ya kusunca bişey yedirmemek gerekiyo sanırım bir süre. Bende kustu karnı aötır diye ne zaman bişey yedirmeye kalksam kusar hep tekrar. İnşallah bi seferliktir canım hasta olmasında.Kizlar okuyorum ama yazamiyorum kac gündür hasta.olan annislere ve bebislere cok gecmis olsun
Dun kizimi parka goturduk ama cok.sakindi cok.sasirdik.aksamda yemegini yedirdim hemen uyutmuyorum yemekten sonra midesini rahatsiz etmesin diye 1 saat gecti yatirayim dedim emdi.ayagimda sallayacaktim istemedi biraktim kucagima tirmandi bir kustu ama anlatamam oglen ictigi corbaya kadar cikardi cok agladi kuzum burnundan bile geldi yine bi saat kadar bekledim sevdigi corbadan yaptim 2 kasik aldi tekrar ayni sekilde kustu bi suru balgam cikardi gece terlemesin diye ustune incecik ortuyordum oda hep aciyordu ama usuttu demekki simdi ustune cok dikkat etcem artık hala takipteyim kusacak diye odum kopuyo gece emerken bile kusasi geliyordu yavrumun
gökçede öyle. Nerde zayıf siyah saçlı birini görsün gidiyo kucağına. Hele kardeşlerimden biri bana çok benzer. 2 ayda bir anca gördüğü halde onu hiç yadırgamaz. Yanında uyur. Bi kere üzerini açmaya bile çalışmıştı emmek için. Başka kimseye yapmazKızlar kimsenin kucagina gitmeyen ağlayan kizim anneannesinin kucagindan inmek istemiyor hepimizi cok.şaşırttı bana benzetiyor galiba :))
Canim ogle yemegini ayri yapiyordum aksamlari bizimkinden veriyordum dun aksam sebzeli bulgur pilavi verdim domates de vardi icinde birsey olmadi barbunya mi yapti acaba internette baktim barbunyanin da alerji etkisi varmis daha dikkat etcem artikGeçmiş olsun canım inşallah ateşi olmaz
@Akaibu sana da çok geçmiş olsun ya insan emZirirken hastalanmak bile haram ben de ilaç bile içemiyordum Allah'a emanet iyileşiyordum :/@yaz yagmuru canım azad da iki üç gündür kollarında baldırında çok değil ama 5-6 tane kırmızı benek var. Bi de poposu çok acayip oldu, pişik gibi değil, kırmızı pürüzler hatta kanamıştı ilk gün korkmuştum. Ama Dr demişti alerji her zaman yüzden olmaz, popdan da belli eder demişti sabırım bizim de alerji. Ben de iki üç gündür baharatı salçalı yemeklerinizden verdim ama yok olmuyo bize yine azada ayrı yemek yapmaya başladım bugün. Hala hassas benim oğlan. Heralde Ece de öyle, ayrı yemek yapmaya çalış ben e sen de
canim esim bir kasa almid 20 kiloymus 5 kilo daha ilave ettirmis 25 kilodan yaptim 25 kavanoz oldu ama kavanozlarin cogu 1 kiloluk 4 tanesi buyuk 1,5 kilo sanirimMaşallah ne güzel alışmış. Gökçe de iki gün içmişti bi ara baya sevinmiştim. Bi daha ağzına sürmedi.
Şey sorcam canım sana. Domates koymak istiyorum da bende kış için. Kaç kilo alsam kaç kavanoz çıkar bilemedim. Siz kaç kilodan yaptınız ne kadar çıktı hiç saydınız mı
Eki Görüntüle 1609812
Bu çok fazla kabarmış ama bunun gibi içi koyulaşıp şişiyomuş.diş eti hematomuymuş adı. Çoğunlukla kendiliğinden geçiyomuş ama şimdi okudumda.önceden gördüğümde kötü bişey gibi gelmişti ayrıntısını okumamıştım. Diş yarılınca kanama olabilirmiş @kmltm
Normalmis canm biraz oldu ama burdan bi arkadasda paylasmisti çocuğunda olmustuda ismini hatırlayamadım şimdi endişe etmeyin normal bişi diye foto bile paylasmisti @Akaibu nun attığı gibi
Ve mirada hasta oldu kızlarhapşırıyo burun feci hafif hırıltı var peditus başladım yarın dönücez inşallah ateş olmaz ilerlemez bi duanızıda biz alırız
Geçmiş olsun canım inşallah ateşi olmaz
@Akaibu sana da çok geçmiş olsun ya insan emZirirken hastalanmak bile haram ben de ilaç bile içemiyordum Allah'a emanet iyileşiyordum :/@yaz yagmuru canım azad da iki üç gündür kollarında baldırında çok değil ama 5-6 tane kırmızı benek var. Bi de poposu çok acayip oldu, pişik gibi değil, kırmızı pürüzler hatta kanamıştı ilk gün korkmuştum. Ama Dr demişti alerji her zaman yüzden olmaz, popdan da belli eder demişti sabırım bizim de alerji. Ben de iki üç gündür baharatı salçalı yemeklerinizden verdim ama yok olmuyo bize yine azada ayrı yemek yapmaya başladım bugün. Hala hassas benim oğlan. Heralde Ece de öyle, ayrı yemek yapmaya çalış ben e sen de
Ben de izliyorum o kanalı genelde güzel tarifler oluyo deny bakalım eksik kalmym:)))Türkmax gurme diye bi kanal var ya kızlar çok güzel bi çorba tarifi veriyo çok besleyici bebekler içinde. Et suyunu pirinci kaynatti ispanaklari dogradi yoğurdu ayrı kapta cirpti. Kaynayan et suyuna ispanaklari da ekledi bi taşım kaynatti.yoğurdu kesilmesin diye kaynayan et suyundan katip yoğurdu ilitti yavaş yavaş kaynayan et suyuna ilave etti bide maydanoz ekledi iyice kaynayana kadar karıştırdı.ben çok beğendim yigite kesin yapıcam. Biraz karışık gibi vermisim ama tarifi seyrederken biyandanda buraya yazdım ondan oldu. kanaldan buraya canlı yayın yaptım idare edin artık:))
Beyzada artık kendi adini soyleyebiliyor surekli beyza gel beyza dit beyza mama diyo :)) ben hadi beyza babanin yanina git diyorum beyza dit beyza gel diyo :))Kizlar annem geldi Ece anneme anne diyor surekli annane diyorum anne diyor bir de bugun kaka yapmisti altini degistirirken kaka mi yaptin dedim gaka diyor surekli cok komik
Canim kizimla ayni gun fogumlu yigenim varya onunda azi disleri sisti morardi dis zor cikinca oluyormus cikinca normale döndüTeşekkürler kizlar çekmiyorum fotosunu izin vermiyor sipa:)resimdeki kadar değil ama morluk var ve kabarık. Artarsa götüreyim madem
Geçmiş olsun canım ilerlemez insallah
Ben de azalttı domates ve salçayi.emre de hazır değil galiba
Ben de izliyorum o kanalı genelde güzel tarifler oluyo deny bakalım eksik kalmym:)))
masallah beyzaya da papagan gibiler ne soylersen kapiyorlar konussunlar da dertlerini anlatsinlar biz de o bu mu diye dusunmeyelim hele ben herseyi dise yoruyorumBeyzada artık kendi adini soyleyebiliyor surekli beyza gel beyza dit beyza mama diyo :)) ben hadi beyza babanin yanina git diyorum beyza dit beyza gel diyo :))
O vidyoya bende bayıldım o el hareketleri falan isirmalik tam:)@Akaibu gokcenin ig videosuna esimle bayildik maşallah ne guzrl allaalla diyo yerim ben onu tatli bidik
Benim en büyük korkum konusamamasiyfi cunku esim 3 yasina kadar konusmamis kardesleri hatta yugenleride oyle genetikmis cok sukur kizim konusuyor bu arada hepimiz dişe vuruyoruz dis bitince ne dicez acaba :))masallah beyzaya da papagan gibiler ne soylersen kapiyorlar konussunlar da dertlerini anlatsinlar biz de o bu mu diye dusunmeyelim hele ben herseyi dise yoruyorum
Benim kucuk oglumda gec konusmustu zor bir durum ama en cok insanlarin tepkileri uzuyor insani psikologa goturmustum norolojik olmadigini sadece tembellik oldugunu soylemisti kres onermisti okuldaki velilerin davranislarindan cocuklarinin gozumun onunde sen konusamiyorsun bizimle oynama demesinden bazi kisilerin o yastaki cocuk okula verilirmiymis cocugu basindan atiyor zor geliyor bakmak demesinden bikmistim surekli agliyordum ve cocugum icin caba gosteriyordum ama bir sene sonra konusuyordu her firlamalik ondaydi ve bu cok hosuma gidiyordu:)Benim en büyük korkum konusamamasiyfi cunku esim 3 yasina kadar konusmamis kardesleri hatta yugenleride oyle genetikmis cok sukur kizim konusuyor bu arada hepimiz dişe vuruyoruz dis bitince ne dicez acaba :))
Canim bakıcı hayırlı olsun ısallah gönlüne göre biridir.nerden buldun canim bu arada.ssk da odiycekmissin?
maşallah canım ya eline sağlık.nasıl vakit bulup yapıyorsun?biz günü kurtarsak sukrediyoruz vallaEki Görüntüle 1610173 @Akaibu boyle canim
benimki doğru düzgün konusamiyordamasallah beyzaya da papagan gibiler ne soylersen kapiyorlar konussunlar da dertlerini anlatsinlar biz de o bu mu diye dusunmeyelim hele ben herseyi dise yoruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?