2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Boyları uzadıkça tehlikeli oluyıorlar. Tezgahın, masanın üzerine atmaca gibi dalıyor.

Ben bugün çok mu tv izledim ne sürekli tv deki olaylardan bahseder olmaya başladım sanki:))
Valla tv izleyenlere hayret esiyom ben mi televizyon izleme ozurluyum acep zaten pek sevmem de ne yalan soyleyim dizim falan da yoktur oylr gumduz de aksam da aramam kizima niloya rafadan tayfa acarim onu izler o kadar bazen kanal gezdiriyim derim benim kiz pur dikkat kesilir hemen kapatirim tv yi zaten nehir dogmadan once de e pek izlemezdim sevmem

Evet canim dogru ssoyluyon benim komsum da derdi bana boseyin adini soylerek ver yada yapma etme derken de oyle soyleri onlar anlar hic kafani takma diye ama nnehir bi attiyi ogrenmis eline lego oyuncak aliyo balkona gidiyo atiyo ban da atti diyo bugun maskarami atmis indim aldim dun de cekmece orkidim vardi cekmecimi tam kapatamadim almis balkon danatacakti yakaldik elaleme iyice rezil olacaz

Boyları uzadıkça tehlikeli oluyıorlar. Tezgahın, masanın üzerine atmaca gibi dalıyor.
Feketmiyo canim benim oyuncak koydugum saklama kabi vardi almis masanin kenarina koymus ustune cikmis masanin ustune bakiyo bende yemek yapiyom arkam donuk bide cagriyo anne anne diye

Nehiri uyuturken alt azi disleri patlamisti jel suruyum dedim alttaki iki azi da patlmisti bide alt sag azinin onunde bi daha dis patlamis elime igne ucu gibi batti kopek dia mis oluyo acaba 13 dis oldu bebekler de ne kadar dis olyuo ben 20 diye biliyom yanlis degilse eger oyleyse sukur cogu gitti azi kaldi

A apriori11 cok sevindim canim evde yine bi sekilde durduruluyor ama parka gidincede elinden tutmak istemiyor kosturuyorlarya.ozaman cok zor oluyor darisi diger bebislerin basina

Orkid mi ha ha ha alem bunlar ya bizimki de gecen gun el havlusu almis cekmece den onu atmis taytini atmis islak mendil atmis abileri bikti toplamaktan

Bugun sok a oyuncak market arabasi gelmis aldim kizim cok sevdi bide icinde mutfak gerecleri vardi hic basindan ayrilmadi alirsaniz eger soylyim dedim
ben de gordum alsam mi diye dusundum yarin bir bakayim ben de eksik kalmayalim baloncuk tabancasini da aldik ondan da eksik kalmadik:))

Ben bakamadım daha baloncuk tabancası almak istiyorum

Evet canim odyoloji okuyanlara deniyor odyometrist. Canim mumkunse baban hangi marka isitme cihazi kullandi? Birde konyada iyi bir isitme merkezini ogrenebilir mi? Cok ihtiyacim var

Ben severim tv izlemeyi aslında ama hiç vaktim olmuyo ancak böyle yemek telaşı falan olmiycakda ev işi az falan ken öyle izleyebiliyorum. Bugunde gercekten ne zamandır izlemedigim kadar tv izledim.:))

Benimde mandallarimin hepsi Aşşağıda zeynepde toplayıp getirmektep bıktı.aşağı oynamaya inerken diyoki o gün anne poşet Verde topliyim mandallari yiğit gene atmıştır nasılsa diyo:))

Ben severim tv izlemeyi aslında ama hiç vaktim olmuyo ancak böyle yemek telaşı falan olmiycakda ev işi az falan ken öyle izleyebiliyorum. Bugunde gercekten ne zamandır izlemedigim kadar tv izledim.:))
Benim de oturup izlemeye zamanim olmuyor ama eski dizilerin tekrarini veriyor ya bazen onlari izlemeyi severim aski memnuyu her koyduklarinda izlerim isimi birakip esimde yine mi aski memnu izliyorsun pes diyor

Çok geçmiş olsun canım. Stres işte her şeyimiz etkiliyor malesef.ama sevindim tümör olmamasina.

@Akaibu tekrar geçmiş olsun canım boğaz ilaçsız iyilesmiyo[/QUOTE]
Sağol canm herşey stres yüzünden
çok sağol canm haklisn okdr pismanimki bu yasima kdr kafama taktgim agladigm şeyler için

sagll cnm inşallah benmde bidha tekrarlamaz tek istediğim şuan bu

Ve mirada hasta oldu kızlar hapşırıyo burun feci hafif hırıltı var peditus başladım yarın dönücez inşallah ateş olmaz ilerlemez bi duanızıda biz alırız
geçmiş olsn insllh çabucak iyileşir

sağol canm

evet ameliyattan çok korkuyodum simdi sevnsemmi uzulsemmi ikilemde kalmadim değil gerçi. Ama kizm benm tek ilacim onu anladm bidhada kimse için uzulmiycm kmseyide takmiycam. inşallah canm sagol

Beyzada yuzuk kutumu atti balkondan asagiya cam gibi biseyfi allahtan asagida oynayan cocuk falan yoktu cunku 4. Kattan dusmesiyle tuzbuz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…