- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
@minnakkartal Canım çok geçmiş olsun. Hemen iyilessin Mira. Biz de sizin keyifli paylasimlarinizi çok özledik. Ayrıca hiç kendini suçlama olacak olanın önüne gecemiyoruz ki. Burda da olurdu gittiniz diye olmadı yani. Sen moralini yüksek tut. Allah yardım eder çabucak toparlanirsiniz inşallah.
@minnakkartal bu tür şeyler olabilecek şeyler, kendini suçlama, önemli olan kısa sürede iyileşmesi, zaten rota virüsü aşısını da yaptırmıştın, bir paylaşımında yanlış hatırlamıyorsam, eğer yaptırmazsam da bu gelir bulursa çok üzülürüm demiştin, hem tatilden dolayı olup olmadığını, havuz ya da herhangi bir şeyden hastalandığını da bilemeyiz değil mi?
Mira kıza geçmiş olsun...
herkese iyi haftalar pek giremiyorum bu sıralar girsem de okuyup kaçıyom bu arada @minnakkartal @hiraysen @ayferzey ve tüm hasta bebişlere geçmiş olsun
Çok şükür canım çok sevindim temiz çıktığına. En azından bi de onlar yormaz fıstığıMiranın kültür sonucu çıktı temiz idrar yolu enfeksiyonu yok antibiyotiğe gerek yok doktoruyla konuştum şimdilik sadece ishal için probiyotik kullanıyoruz beslenmesi biraz daa düzelse daa çabuk iyileşecez sanırım bu acil doktorları tam dayaklık ver ilacı geç mantığındalar rotada beş sekiz gün arası geçiyormuş sanırım yavaş yavaş toparlanıyoruz desteğiniz için teşekkürler kızlar
ahşap puzzle la sihirli daireleri gözüme kestirdim bende.kızlar bu hafta bime tam bebişlere göre oyuncaklar var atıyım dedim
My Little Pony
Lisanslı Ahşap Puzzle
Eğlenceli Bloklar Sihirli Daireler
Lisanslı Boyama Kitabı
Puzzle 4’ü 1 Arada
Play-Doh 16’lı Parmak Hamur
Parmak Boyası
Bi haftadır çok aşırıydı sıcak çocuğu bırak biz uyuyamıyoduk. Dün ilaç gibi geldi resmen serinlik. Açtım camları. Gökçenin üzerini örttüm açmadın diye de yanıma aldım sarıldım. Epeydir ilk defa bu kadar rahat uyudumkızlar havalar biraz serinliyor, geceleri özellikle bebişlere dikkat edelim, ince kalabilir giydirdiklerimiz:)
idrar yolu enfeksiyonu olmamasina sevindim canim insallah iyilesme sureci baslamistir canim bence de asinin olmasi iyi olmus ben de yaptirmistim benim oglum biliyorsun zaturre olmustu kisa zaman once ama usutme kaynakli degil mikrobik birseymis ben zaturre asisi yaptirmistim bir gun sadece 39 derece oldu atesi serum takildi dustu bir daha olmadi ates ve antibiyotikle gecti cok sukur ama zaturre de cok tehlikeli bir hastalik hatta hastanede tedavi ediyorlar bazi vakalarda ama ben de asinin etkisiyle hafif gecirdigini dusunuyorum o yuzden tedbir amacli asilari hep yaptirmisimdirMiranın kültür sonucu çıktı temiz idrar yolu enfeksiyonu yok antibiyotiğe gerek yok doktoruyla konuştum şimdilik sadece ishal için probiyotik kullanıyoruz beslenmesi biraz daa düzelse daa çabuk iyileşecez sanırım bu acil doktorları tam dayaklık ver ilacı geç mantığındalar rotada beş sekiz gün arası geçiyormuş sanırım yavaş yavaş toparlanıyoruz desteğiniz için teşekkürler kızlar
Tesekkur ederim canim iyi oldu aslinda hopi puan olmasi yoksa terlikler pahali gelmisti bana kisa sure de giyecegi icin internette daha uygun ama zamanim yok cuma gunu gitcez yetismeyebilirdisağol cnm buarada sandaletleri bize bayildm benmde 25 hpi para var ama kullanamadim bi turlu
sağol canim evt şimdi uyandi.gece uyanmadi hic çatlak olan olsaydi uyuyamazdi bnce
tesekkur ederim canim Arene de gecmis olsun ne olabilir ki acaba boyner de spiderman li vardi erkek bebekler icin onlarda cok tatliydi @kmltm de emre ye almis resmini koymustu buraya cumartesi gunu bulabilirsen bir bak o da internetten almis 1v1y den fiyati daha uygun 30 liraya almis@yaz yagmuru ecenin sandaletlerine bayıldım çok güzeller. Erkek için de varmıydı acaba?
@Akaibu cnm ya hani sen duvarlardaki lekenin geçmesi için bişey sormuştu ya cevabı kim verdi hatırlamıyorum ama nasıl geçiyordu lekeler?
Sağol cnm. Bakayım bende tatile gitmeden almam lazım.tesekkur ederim canim Arene de gecmis olsun ne olabilir ki acaba boyner de spiderman li vardi erkek bebekler icin onlarda cok tatliydi @kmltm de emre ye almis resmini koymustu buraya cumartesi gunu bulabilirsen bir bak o da internetten almis 1v1y den fiyati daha uygun 30 liraya almis
Canim ben yazmistim bulasik deterjani ve sungeriyle sil sonrada islak bi bezle sil geciyor canim@yaz yagmuru ecenin sandaletlerine bayıldım çok güzeller. Erkek için de varmıydı acaba?
@Akaibu cnm ya hani sen duvarlardaki lekenin geçmesi için bişey sormuştu ya cevabı kim verdi hatırlamıyorum ama nasıl geçiyordu lekeler?
Canım sizede çok geçmiş olsun. Basit bir durumdur inşallahSlm kızlar. Uzun zamandır giremedim arada okuyabildim. Arende bi anda böyle şeyler çıkmaya başladı. Bi taneydi küçücüktü sonra büyüyerek yayılıyorlar. Doktorundan randv. aldm götürücez bugün. Eki Görüntüle 1613910
Bu arada @minnakkartal çok geçmiş olsn cnm. Sonuçlarınıza çok sevindim. En yakın zamanda toparlar inş mira.
@ayferzey sizede çook geçmiş olsn.
@hiraysen geçmiş olsn cnm. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Annende çok üzülmüştür şimdi. Çocukların teni hassas olduğu kadar iyileşme süreçleride çabuk oluyor. Geçer inş hemen.
mutube söylemişti canım. Bulaşık süngeri ve deterjanıyla sil demişti. Çamaşır suyu falan her şeyi denemiştim hepsinden iyi çıkardı o@yaz yagmuru ecenin sandaletlerine bayıldım çok güzeller. Erkek için de varmıydı acaba?
arenede çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişi değil yine topikçe nazara geldik heraldeSlm kızlar. Uzun zamandır giremedim arada okuyabildim. Arende bi anda böyle şeyler çıkmaya başladı. Bi taneydi küçücüktü sonra büyüyerek yayılıyorlar. Doktorundan randv. aldm götürücez bugün. Eki Görüntüle 1613910
Bu arada @minnakkartal çok geçmiş olsn cnm. Sonuçlarınıza çok sevindim. En yakın zamanda toparlar inş mira.
@hiraysen geçmiş olsn cnm. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Annende çok üzülmüştür şimdi. Çocukların teni hassas olduğu kadar iyileşme süreçleride çabuk oluyor. Geçer inş hemen.
msjni yenigordm canm kbakma sen bulmussun bile :)sahi hangi kanalda o canım bende bi izletiyim hiç tv izlemiyoruz ama
sağol canmherkese iyi haftalar pek giremiyorum bu sıralar girsem de okuyup kaçıyom bu arada @minnakkartal @hiraysen @ayferzey ve tüm hasta bebişlere geçmiş olsun
BN iiki aksamdr gydiriyorm ince pijamakızlar havalar biraz serinliyor, geceleri özellikle bebişlere dikkat edelim, ince kalabilir giydirdiklerimiz:)
sağol cNm sizede çok geçmiş olsn onmli birşey değildir insallahSlm kızlar. Uzun zamandır giremedim arada okuyabildim. Arende bi anda böyle şeyler çıkmaya başladı. Bi taneydi küçücüktü sonra büyüyerek yayılıyorlar. Doktorundan randv. aldm götürücez bugün. Eki Görüntüle 1613910
Canim ben yazmistim bulasik deterjani ve sungeriyle sil sonrada islak bi bezle sil geciyor canim
Sağolun kızlar. Ay eve bi kadın aldm arkasından ben bütün evi sildim süpürdüm banyoları yıkadım. Duvarları da öyle çizmiş ki. Geçer inş.Canım sizede çok geçmiş olsun. Basit bir durumdur inşallah
mutube söylemişti canım. Bulaşık süngeri ve deterjanıyla sil demişti. Çamaşır suyu falan her şeyi denemiştim hepsinden iyi çıkardı o
arenede çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişi değil yine topikçe nazara geldik heralde
Teşk. kızlar. Bakalım 16.15 de randv. aldık. Dr ne dicek acaba.msjni yenigordm canm kbakma sen bulmussun bile :)
sağol canm
BN iiki aksamdr gydiriyorm ince pijama
sağol cNm sizede çok geçmiş olsn onmli birşey değildir insallah
bizim doktora kalsa dört saatte bir yemesi lazımmış ama mirakız az az beslendiği için arayı kısa tutuyorum çünkü açsamda değişmiyor Yediği miktar daa da az yemiş oluyo
yuh 4 saat mi. Gökçeye 4 saat bişey vermesem üstümü parçalar heralde emzir diye. Başka bişeyde yemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?