2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

herkese iyi haftalar pek giremiyorum bu sıralar girsem de okuyup kaçıyom bu arada @minnakkartal @hiraysen @ayferzey ve tüm hasta bebişlere geçmiş olsun

Teşekkür ederim kızlar Iyiki aşı olmuşuz diyorum bunun daha ağır halinde ne olurdu bilmiyorum

Miranın kültür sonucu çıktı temiz idrar yolu enfeksiyonu yok antibiyotiğe gerek yok doktoruyla konuştum şimdilik sadece ishal için probiyotik kullanıyoruz beslenmesi biraz daa düzelse daa çabuk iyileşecez sanırım bu acil doktorları tam dayaklık ver ilacı geç mantığındalar rotada beş sekiz gün arası geçiyormuş sanırım yavaş yavaş toparlanıyoruz desteğiniz için teşekkürler kızlar

Çok şükür canım çok sevindim temiz çıktığına. En azından bi de onlar yormaz fıstığı

kızlar havalar biraz serinliyor, geceleri özellikle bebişlere dikkat edelim, ince kalabilir giydirdiklerimiz:)
Bi haftadır çok aşırıydı sıcak çocuğu bırak biz uyuyamıyoduk. Dün ilaç gibi geldi resmen serinlik. Açtım camları. Gökçenin üzerini örttüm açmadın diye de yanıma aldım sarıldım. Epeydir ilk defa bu kadar rahat uyudum

idrar yolu enfeksiyonu olmamasina sevindim canim insallah iyilesme sureci baslamistir canim bence de asinin olmasi iyi olmus ben de yaptirmistim benim oglum biliyorsun zaturre olmustu kisa zaman once ama usutme kaynakli degil mikrobik birseymis ben zaturre asisi yaptirmistim bir gun sadece 39 derece oldu atesi serum takildi dustu bir daha olmadi ates ve antibiyotikle gecti cok sukur ama zaturre de cok tehlikeli bir hastalik hatta hastanede tedavi ediyorlar bazi vakalarda ama ben de asinin etkisiyle hafif gecirdigini dusunuyorum o yuzden tedbir amacli asilari hep yaptirmisimdir

sağol cnm buarada sandaletleri bize bayildm benmde 25 hpi para var ama kullanamadim bi turlu

sağol canim evt şimdi uyandi.gece uyanmadi hic çatlak olan olsaydi uyuyamazdi bnce
Tesekkur ederim canim iyi oldu aslinda hopi puan olmasi yoksa terlikler pahali gelmisti bana kisa sure de giyecegi icin internette daha uygun ama zamanim yok cuma gunu gitcez yetismeyebilirdi

Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim arada okuyabildim. Arende bi anda böyle şeyler çıkmaya başladı. Bi taneydi küçücüktü sonra büyüyerek yayılıyorlar. Doktorundan randv. aldm götürücez bugün.
Bu arada @minnakkartal çok geçmiş olsn cnm. Sonuçlarınıza çok sevindim. En yakın zamanda toparlar inş mira.
@ayferzey sizede çook geçmiş olsn.
@hiraysen geçmiş olsn cnm. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Annende çok üzülmüştür şimdi. Çocukların teni hassas olduğu kadar iyileşme süreçleride çabuk oluyor. Geçer inş hemen.

@yaz yagmuru ecenin sandaletlerine bayıldım çok güzeller. Erkek için de varmıydı acaba?
@Akaibu cnm ya hani sen duvarlardaki lekenin geçmesi için bişey sormuştu ya cevabı kim verdi hatırlamıyorum ama nasıl geçiyordu lekeler?

tesekkur ederim canim Arene de gecmis olsun ne olabilir ki acaba boyner de spiderman li vardi erkek bebekler icin onlarda cok tatliydi @kmltm de emre ye almis resmini koymustu buraya cumartesi gunu bulabilirsen bir bak o da internetten almis 1v1y den fiyati daha uygun 30 liraya almis

Sağol cnm. Bakayım bende tatile gitmeden almam lazım.

Canim ben yazmistim bulasik deterjani ve sungeriyle sil sonrada islak bi bezle sil geciyor canim

Canım sizede çok geçmiş olsun. Basit bir durumdur inşallah
mutube söylemişti canım. Bulaşık süngeri ve deterjanıyla sil demişti. Çamaşır suyu falan her şeyi denemiştim hepsinden iyi çıkardı o

arenede çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişi değil yine topikçe nazara geldik heralde

sahi hangi kanalda o canım bende bi izletiyim hiç tv izlemiyoruz ama
msjni yenigordm canm kbakma sen bulmussun bile :)

herkese iyi haftalar pek giremiyorum bu sıralar girsem de okuyup kaçıyom bu arada @minnakkartal @hiraysen @ayferzey ve tüm hasta bebişlere geçmiş olsun
sağol canm

kızlar havalar biraz serinliyor, geceleri özellikle bebişlere dikkat edelim, ince kalabilir giydirdiklerimiz:)
BN iiki aksamdr gydiriyorm ince pijama

sağol cNm sizede çok geçmiş olsn onmli birşey değildir insallah

Canim ben yazmistim bulasik deterjani ve sungeriyle sil sonrada islak bi bezle sil geciyor canim

Sağolun kızlar. Ay eve bi kadın aldm arkasından ben bütün evi sildim süpürdüm banyoları yıkadım. Duvarları da öyle çizmiş ki. Geçer inş.

arenede çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişi değil yine topikçe nazara geldik heralde

msjni yenigordm canm kbakma sen bulmussun bile :)

sağol canm

BN iiki aksamdr gydiriyorm ince pijama

sağol cNm sizede çok geçmiş olsn onmli birşey değildir insallah
Teşk. kızlar. Bakalım 16.15 de randv. aldık. Dr ne dicek acaba.

bizim doktora kalsa dört saatte bir yemesi lazımmış ama mirakız az az beslendiği için arayı kısa tutuyorum çünkü açsamda değişmiyor Yediği miktar daa da az yemiş oluyo

yuh 4 saat mi. Gökçeye 4 saat bişey vermesem üstümü parçalar heralde emzir diye. Başka bişeyde yemez.

Oooo sizlerin yine 4 saatte bir yiyor ya da emiyorsa çok iyi.. Efe'nin hiç bişey yemeden 7-8 saati bulduğu bile oluyor..

Kizlar Ecenin corbasina 3 gundur domates de koyuyorum herhangi birsey olmadi sanirim domates degil de barbunya alerji yapti kizima bir de 8. Disimiz kabarmis patlamak uzere istahi azaldi iyice

bu bebeler oldurcek bizi sabahtan beri yedigi iki lokma omlet yarim kase sutlu cicibebe 3kasik corba ceyrek seftali. dedim cignemek istemiyo disetleri aciyo cicibebeyi yiyince oglen corba yaptim icmedi seftaliyi kucuk kuck dilimledim onu yedi dun domates uzum yedi sadece bugun boyle napcaz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…