yuh yani nasıl o kadar saat durabiliyo ki. Gökçe uykudan uyanınca öyle bi bağırıyo ki. Üzerimi çekiştiriyo açayım emzireyim diye. Vuruyo bana.Oooo sizlerin yine 4 saatte bir yiyor ya da emiyorsa çok iyi.. Efe'nin hiç bişey yemeden 7-8 saati bulduğu bile oluyor..
Yine iyi yemiş canım. Bal sürüp bi iki lokma verdim onu yedi sadece gökçe. Gerisi süt. Demin armut verdim bi parça yedi attı. Gerisi yaban mersini kurusu ve kuru üzüm.( bunları görünce çıldırıyo resmen)bu bebeler oldurcek bizi sabahtan beri yedigi iki lokma omlet yarim kase sutlu cicibebe 3kasik corba ceyrek seftali. dedim cignemek istemiyo disetleri aciyo cicibebeyi yiyince oglen corba yaptim icmedi seftaliyi kucuk kuck dilimledim onu yedi dun domates uzum yedi sadece bugun boyle napcaz bilmem
miranınkine yenmek denir mi acaba bilmiyorumOooo sizlerin yine 4 saatte bir yiyor ya da emiyorsa çok iyi.. Efe'nin hiç bişey yemeden 7-8 saati bulduğu bile oluyor..
Mirada aynı sadece emmek ve su içmek için mızıklar yoksa yemek umrunda değilyuh yani nasıl o kadar saat durabiliyo ki. Gökçe uykudan uyanınca öyle bi bağırıyo ki. Üzerimi çekiştiriyo açayım emzireyim diye. Vuruyo bana.
Karnı doyunca gülücükler saçıyo sanki hiç bişey olmamış gibi
Yemek için yapmaz tabi bunu. Sadece emzirmem ve su için yapıyo.
Ben de dun Eceye kavanoz mamalari almistim meyve ve muhallebi aldim sebzeleri hic vermedim onlardan da alayim mademKızlar Abimin yakın bi Arkadaşı vae çocuk doktoru rota sudan bulaşmaz daha çok temas Lazım Demiş biz tatilde mirayı öğle saatlerinde oyun parkına götürmüştük bi sürü çocuk oyuncak hepsiyle temas halindeydi bide mümkünse tatilde Çoklu yapılan yemeklerden yemesin kavanoz mamalar bile onlardan daa sağlıklı bi kaç gün o şekilde beslenmesinden bişi olmaz Demiş aklınızda olsun sizinde
gittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böyleS Sevgidili5 canım siz gittiniz mi doktora
Gece benekler iyice cogslip bi bütün oldular çok korkunctu kaşıntı olmayada başladı 1 den sonra ama iğne nin losyonun faydası oldu sanırım renkleri açılmaya başladı.
yuh yani nasıl o kadar saat durabiliyo ki. Gökçe uykudan uyanınca öyle bi bağırıyo ki. Üzerimi çekiştiriyo açayım emzireyim diye. Vuruyo bana.
Karnı doyunca gülücükler saçıyo sanki hiç bişey olmamış gibi
Yemek için yapmaz tabi bunu. Sadece emzirmem ve su için yapıyo.
gittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böylebu ara iştahım çok açıktı ozelliklede pasta dondurma kurabiye Tatlı çikolata çok fazla tukettim bide çok tuzlu çekirdek yedim.daha doktor ben söylemeden çok fazla baharatlı ve tatlı şeyler tuketmissin sanırım senin sütünden geçip alerji olmuş dedi.çocuk kendi yedigiyle bu kadar ağır alerji olmaz dedi.sıkı bi diyet yap hiç şekerli baharatlı bi hafta yeme dedi.yigite iki tane iğne yazdı bi alerji şurubu bide losyon.ikinciyi yarın vurdurup kontrole gidicez. çok kötü oldum niye bu kadar çok yediysem pis boğaz gibi
Niloya baslick birazdan actm bakalım izlickmi benmki eskiden izlerdi baby TV yi smdi hic donup bakmiyo
ahşap puzzle la sihirli daireleri gözüme kestirdim bende.
Parmak boyası için erken sanırım daha di mi?
Ben twigy den aldm canm bakabilrsn magazalarina.havainas 20 numara vardi buyuk olur diye almadimtesekkur ederim canim Arene de gecmis olsun ne olabilir ki acaba boyner de spiderman li vardi erkek bebekler icin onlarda cok tatliydi @kmltm de emre ye almis resmini koymustu buraya cumartesi gunu bulabilirsen bir bak o da internetten almis 1v1y den fiyati daha uygun 30 liraya almis
gittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böylebu ara iştahım çok açıktı ozelliklede pasta dondurma kurabiye Tatlı çikolata çok fazla tukettim bide çok tuzlu çekirdek yedim.daha doktor ben söylemeden çok fazla baharatlı ve tatlı şeyler tuketmissin sanırım senin sütünden geçip alerji olmuş dedi.çocuk kendi yedigiyle bu kadar ağır alerji olmaz dedi.sıkı bi diyet yap hiç şekerli baharatlı bi hafta yeme dedi.yigite iki tane iğne yazdı bi alerji şurubu bide losyon.ikinciyi yarın vurdurup kontrole gidicez. çok kötü oldum niye bu kadar çok yediysem pis boğaz gibi
Emzirmekle ilgisi var o zaman kesin..bizde emme durumu olmadığı için
Canim gecmis olsun tekrar benim yigenimde de boyle alerjik bir durum olmustu kardesim cips cok yer dr cips kesinlikle yeme emzirirken demisti sutten geciyormus ama alerjide ilac cabuk etki ediyor gecer cabuk insallah
Gecmis olsun canim atesimi var ne olduOglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigicok mu sık hastalaniyor acaba
Ne baby tv si bebek mi bunlar ya
Yapanlar var canm nette gordm ben de almayi dusunuyorum
Ben twigy den aldm canm bakabilrsn magazalarina.havainas 20 numara vardi buyuk olur diye almadim
Gecmis olsun canim.nerden bilebilirsn ki buyuduler artk bisey olmaz diye dusunuyorz ama dikkat etmek gerekiyo demekki
Aynen
masallah Aren e canim gelisimi iyi olmus ben cok korkmaya basladim tatilde birsey olur mu diyeDoktordan geldik. İlk sorduğu soru havuzamı soktunuz oldu. Bende kendi havuzunda giriyor sadece dedim. Başka biri girdimi hiç dedi. Geçen hafta yeğenim bendeydi 1 kere onunla girdiler dedim. Dr yegeninin yarası varmıydı dedi bende küçücük elinde vardı dedim. Ondan bulaşmış dedi. Açık yara suda çok çabuk yayılır dedi. Hiç aklıma gelmezdi. Krem verdi. Geçer inş. bian önce. Bu arada 2 ayda 1 kilo alıp 3cm boyumuz uzamış. Çook sevindim.
S Sevgidili5 içim gitti ya. Çabucak geçer inş.
Yok canım yapmiyo.ilk çocukta benim eşimde yapardı ama bizim üçüncü olduğu için artık bu tarz hastaliklarin alerji lerin vs.normal olduğunu her çocuğun başına gelebilecek olduğu olgunluğuna eristi şükür ki:) zaten eve abur cuburu getiren o. ki bugünlerde profiterole takmisti iki güne bi aliyodu.e bende iştahım çok açıktı bu ara hepsinden yedim.ikimizde sucluyuz yani.ama çok üzüldüm gercekten bugün doktor dan o sözleri duyunca naptin ben dedimOoooy kuzum benim..tekrar çok geçmiş olsun canımcım..vaay be,hâlâ sütten geçiyor demek..aaay benim başıma böyle bişey gelse var ya,eşim her dakika söyler durur söylenir durur..susmaz,senin yüzünden der dikkat etmedin der başıma kakar devamlı..inşallah eşin öyle bişey yapmıyordur?
Çok sağol canım.sizede geçmiş olsun areninde yiğit gibi kötü olmuş gerçekten.insan çocuğunu böyle görmeye hiç dayanamiyo hele bide dertlerini daha anlatamiyolaryaDoktordan geldik. İlk sorduğu soru havuzamı soktunuz oldu. Bende kendi havuzunda giriyor sadece dedim. Başka biri girdimi hiç dedi. Geçen hafta yeğenim bendeydi 1 kere onunla girdiler dedim. Dr yegeninin yarası varmıydı dedi bende küçücük elinde vardı dedim. Ondan bulaşmış dedi. Açık yara suda çok çabuk yayılır dedi. Hiç aklıma gelmezdi. Krem verdi. Geçer inş. bian önce. Bu arada 2 ayda 1 kilo alıp 3cm boyumuz uzamış. Çook sevindim.
S Sevgidili5 içim gitti ya. Çabucak geçer inş.
Çook geçmiş olsun canim Allah hemen sifasini versin insallahOglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigicok mu sık hastalaniyor acaba
Çok sağol canım.Ne baby tv si bebek mi bunlar ya
Yapanlar var canm nette gordm ben de almayi dusunuyorum
Ben twigy den aldm canm bakabilrsn magazalarina.havainas 20 numara vardi buyuk olur diye almadim
Gecmis olsun canim.nerden bilebilirsn ki buyuduler artk bisey olmaz diye dusunuyorz ama dikkat etmek gerekiyo demekki
Aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?