gerçekten mi :s iyice sildim her yeri. Duvarları da sileyim diğer odalarada bakayım bari. Kaşınıyo çünkü çocuk. İnşallah yuva yapmamışlardırküçücük örümceklerde ısırıyor canım tecrübeyle sabit.. inşallah artık ısırmazlar...
ya bi iki tane olsa bende düşünmezdim canım. Bi haftadır fatkettim bi iki ısırık umursamamıştım. Son üç günde 7 tane gördüm. Başka bişey mi acaba diye düşünmüştüm.bizde sadece huysuzluk yapmıştı bir sonraki ay menenjit aşısında iki gün aşı yerini gösterip gösterip durmuştu inşallah sıkıntısız atlatmış olursunuz
ya miranınkilerde öyle sivri ısırığı gibiydi bol nemlendiriciyle geçti ben o kdar araştırmadım bile
gerçekten tuhaf geliyor sanki 14 yaşında ilk reglimi olmuş gibiyim instagrama falan ped resmi koycam heralde kimle konuşsam regl oldum çıkıyo ağzımdan
oh maşallah devamıda gelsin inşallah
Ay bu erkekler de yani. Çocuk uyumayıp sürekli uyansa ikinizde uyuyamasanıx daha mı iyiymiş:)) eşinide götür bari yanındaKizlar Ece nedense yatak odasinda yattigimizda hic uyumuyor park yatagini hic sevmiyor esim dar oldugu icin uyandigini soyluyor iki gundur klima acmiyoruz birinci gun yatak odasinda yatalim dedik Ece uyumadi aglayarak kalkti hep ben de gece yarisi salona gittim yere yorgan serip kizimla yattim ondan sonra hic uyanmadi uyudu dun de cocuk odasi biraz daha serin oluyor orada yattik uyudu hergun yer degistiriyoruz esimde yanindan kalkip baska yere yatinca kiziyor ya ben kucuk bebekle mi ilgileneyim koca bebekle sasdim vallahi
sağol canım evet seni beklemişim bide tesadüf mü bilmiyorum tatilden sonra olmuştun sanırım sende hatta @floven da tatilde olmuştu sanırım hava değişimi yapmak gerek inşallah doktor kontrolünde iyi geçer@minnakkartal hadi gozunaydin beni bekliyomusun:)ben olduktan sonra nasıl rahatladım anlatamam yarın da doktor kontrolum var bakalım ne dicek
Tatilden yirmi gün sonra falansağol canım evet seni beklemişim bide tesadüf mü bilmiyorum tatilden sonra olmuştun sanırım sende hatta @floven da tatilde olmuştu sanırım hava değişimi yapmak gerek inşallah doktor kontrolünde iyi geçer
Hiraninda kollarini hep isirmis sinekler yumurtayi arastriym bndegökçe bi uyansın her tarafına bakcam odanın
Gözün aydın canım:) durum biraz kötü olmuş ama cidden
aman örğmcek olmasında:/
Eşime aöyledim bulabilirsek bi deve kuşu yumurtası alıp koycam odaya. Böcek falan gitmiyomuş onun olduğu yere.
O kadar derin uyuyor ki cocugun agladigini duymuyor bile sanki ben cok merakliyim her gece yatagim disinda yerlere yatmaya boyle derse bir daha onu da kaldircam aglayinca gorsun de ona gore konussunAy bu erkekler de yani. Çocuk uyumayıp sürekli uyansa ikinizde uyuyamasanıx daha mı iyiymiş:)) eşinide götür bari yanında
ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan
Kızlar bir yaş aşısı olduk, oğlum çok ağladı bu kez:S
Bir yaş aşılarında sıkıntı oldu mu sizde?
Ayy kolay gelsin ütü yapmaktan nefret ediyorumGun boyu utu yaptim kalabalik olmak guzel olsa da cok zor halim kalmadi yoruldum
Canım çok üzüldüm arkadaşın için. Allah rahmet eylesin çok acı bir ölümKızlar çok yorgunum :/ işten geldiğinden beri yeni oturdum. Eşim hasta ishal ve bulantı var. İşe gitmedi. Bende mutfakta buzluga koymak için yeşil fasulye yaptım. 4 kilo dometes almıştım. Kış için konserve yaptım. Gokceye çorba yaptım. Yarın için pantolon gömlek utuledim. Gökçeyi yıkadım. Kendim yıkandım. Birde bugün liseden bi arkadaşımı babası vurup öldürmüş. Ona çok üzüldüm. Gencecik çocuk toprağa babası ceza evine girdi.
Bu sahne çok tanıdık bize. Ben de ise baslayacam ve bu sene annem bakamayacak bakıcı olayı nasıl olacak düşündükçe daraliyorum. Bir de tayin istedim eş durumu eğer çıkarsa başka bir yerde olacaz ve tanımadığım bir çevre de nasıl yapcam bilmiyorum. Ay derdim çok ya. Umarım en az yipranmislikla atlatiriz canım.Bu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalim yildonumu yalan oldu
Şartlar ters olsa da olay baya bi rahatlatıcı:)) Gözün aydın canım :))ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan
Maşallah minnosaKızlar Kerem Alp 10 gündür filan üzerinde yazı olan ne görürse parmağını üzerinde gezdirip okuyormus gibi birşeyler anlatıyor
O kadar tatlı ki yiycem bigün. Hadi oğlum al bunu oku diyorum başlıyor hemen parmağıyla gösterip bicirdamaya
gerçekten mi :s iyice sildim her yeri. Duvarları da sileyim diğer odalarada bakayım bari. Kaşınıyo çünkü çocuk. İnşallah yuva yapmamışlardır
Devr kuşu yumurtası bulayım en iyisi ben
ya bi iki tane olsa bende düşünmezdim canım. Bi haftadır fatkettim bi iki ısırık umursamamıştım. Son üç günde 7 tane gördüm. Başka bişey mi acaba diye düşünmüştüm.
Canım çok üzüldüm arkadaşın için. Allah rahmet eylesin çok acı bir ölüm
Bu sahne çok tanıdık bize. Ben de ise baslayacam ve bu sene annem bakamayacak bakıcı olayı nasıl olacak düşündükçe daraliyorum. Bir de tayin istedim eş durumu eğer çıkarsa başka bir yerde olacaz ve tanımadığım bir çevre de nasıl yapcam bilmiyorum. Ay derdim çok ya. Umarım en az yipranmislikla atlatiriz canım.
Şartlar ters olsa da olay baya bi rahatlatıcı:)) Gözün aydın canım :))
Kızlar Kerem Alp 10 gündür filan üzerinde yazı olan ne görürse parmağını üzerinde gezdirip okuyormus gibi birşeyler anlatıyor
O kadar tatlı ki yiycem bigün. Hadi oğlum al bunu oku diyorum başlıyor hemen parmağıyla gösterip bicirdamaya
oKizlar Ece nedense yatak odasinda yattigimizda hic uyumuyor park yatagini hic sevmiyor esim dar oldugu icin uyandigini soyluyor iki gundur klima acmiyoruz birinci gun yatak odasinda yatalim dedik Ece uyumadi aglayarak kalkti hep ben de gece yarisi salona gittim yere yorgan serip kizimla yattim ondan sonra hic uyanmadi uyudu dun de cocuk odasi biraz daha serin oluyor orada yattik uyudu hergun yer degistiriyoruz esimde yanindan kalkip baska yere yatinca kiziyor ya ben kucuk bebekle mi ilgileneyim koca bebekle sasdim vallahi
Ay bana da daral geldi bu bakici olayindan icinden cikmadim bi turlu of of dertler ust uste geliyor annem hasta onunla ilgilenmem lazim kizim bi yandan is bi yandan sijintili durumdayim yaniCanım çok üzüldüm arkadaşın için. Allah rahmet eylesin çok acı bir ölüm
Bu sahne çok tanıdık bize. Ben de ise baslayacam ve bu sene annem bakamayacak bakıcı olayı nasıl olacak düşündükçe daraliyorum. Bir de tayin istedim eş durumu eğer çıkarsa başka bir yerde olacaz ve tanımadığım bir çevre de nasıl yapcam bilmiyorum. Ay derdim çok ya. Umarım en az yipranmislikla atlatiriz canım.
Şartlar ters olsa da olay baya bi rahatlatıcı:)) Gözün aydın canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?