Ohh terapi gibi geldi valla sagolasiniskender vari bişeymiş. Denerim bi gün
canım bizim evlilik yıl dönümümüz o yüzden özendik biraz. Yoksa nerde her gün böyle sofra hazırlama. Bi çeşit yemek yanınada yapabilirsem salata. Bazen onu bile yapamıyorum. Hatta bazen eşim geldiğinde yemeği yapmaya bile başlamamış oluyorum. Çayla bişeyler yiyoruz ya da makarna. Gündüzleri kahvaltı denen şeyi unuttum. Ekmek arası yiyorum. Ya da sallama çayla iki yumurta kırıyorum. Ayda yılda bir oturur kahvaltı yaparım adam gibi.
Evi süpürmeye silmeye zor yetişiyorum çamaşır şu bu. Önceden hepsini yapmaya uğraşıyodum. Hem akıl hemde beden sağlığım elden gidince bıraktım. Gerekirse bazı şeyler yarım kalsın. Buraya giriyorum kafamı dağıtıyorum.
Sen bi de rahatsızmışsın. Hemde 2 çocuk var başında kolay mı o kadar. Yetersizim falan diye düşünme hiç bence
alerji ilaçlarının yan etkisi ıçuyku diye veriyolar hep. Bence de kullanma canım. Onun yerine papatya çayı falan deneyebilirsin. Tabi onu içirmekte işkence ama ilaçtan iyidir
Bizde de ayni durum vardi canim ablasinda bizde hic birsey yokken butun korumalara ragmen oglani isiriyordu birseyler. Anlam veremedigim icin cildiyeye götürdüm dr birseyin isirdigini soyledi bebeklerin kani daha tatli olurmus adam seciyorlar yani : ) yatak yastik bir havalandir canim carsaflarini falan yikaBizim evdeki sivriler ya adam seçiyolar, ya da sıpamın kolundakiler sivri ısırığı değil.
Her gün yeni bi yerde görüyorum. Dün iki tane vardı kolunda. Bu gün 3 tanr yeni buldum.önceki gğnde vardı bi kaç tanr.
Ne bende ne eşimde yok.
Tüm camlarda balkon kapısında sineklik var. Çocuğun yatağının cibinliğinide örtüyorum. Ben anlamadım berden giriyolar ya sinir oldum
evet 2 sene sonrası için başlangıç iyi olmamış.. bence de silme daha kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.. bi an önce akşam olsun hayırlısı ile inşallah...neredeyse iki yıldır olmayıp bu şekilde başlangıç yapmak hiç ii olmadı
neyseki ofisin %70 i kadın :) bir tane aldım öğlen görevli ablayı göndericem alır marketten yalnız hafif pantolonuma geçmiş ona çarem yok silersem yayılır falan artık günü pek yerimden kalkmadan tamamlamaya çalışırım
gökçe bi uyansın her tarafına bakcam odanınküçük örümceler oluyor ya muhtemelen o olabilir.
Gözün aydın canım:) durum biraz kötü olmuş ama ciddenve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan
aman örğmcek olmasında:/Ohh terapi gibi geldi valla sagolasin
Bizde de ayni durum vardi canim ablasinda bizde hic birsey yokken butun korumalara ragmen oglani isiriyordu birseyler. Anlam veremedigim icin cildiyeye götürdüm dr birseyin isirdigini soyledi bebeklerin kani daha tatli olurmus adam seciyorlar yani : ) yatak yastik bir havalandir canim carsaflarini falan yika
gökçe bi uyansın her tarafına bakcam odanın
Gözün aydın canım:) durum biraz kötü olmuş ama cidden
aman örğmcek olmasında:/
Eşime aöyledim bulabilirsek bi deve kuşu yumurtası alıp koycam odaya. Böcek falan gitmiyomuş onun olduğu yere.
@minnakkartal gozunaydin hadi olmayan kalmadi heralde :) kismet ikincilere artik :)
Gunduz emre az uyusaydi belki aksam erken yatardi. Siz ne zaman tasinacaksiniz okullarin acilmasina az kaldi
bizim sıpada bize zar zor yedirdi yemeği. Dışarı çıkardık parka götürdük bizde hava almış olduk. Allahtan erken uyuyoda vakit geçirebildik sakince.
Bakıcıyı erken alsan iyi olacak gibi canım cidden. Allah yardımcın olsun
normal zamanda nerde böyle. Özel gün. Hediyede alamadık diye özeneyim dedim. Gerçi yüne saçma sapan bişey oldu.
ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan
Gözün aydın ve geçmiş olsun:)ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan
hatırladığım kadarıyla kimsede ateş falan olmamıştı. Döküntü yapabilir demişlerdi.Kızlar bir yaş aşısı olduk, oğlum çok ağladı bu kez:S
Bir yaş aşılarında sıkıntı oldu mu sizde?
Aynen çıkışta hemşireyi tekrar gördü, oğlumun bir bakışı vardı, seni asla unutmayacağım der gibiydi...hatırladığım kadarıyla kimsede ateş falan olmamıştı. Döküntü yapabilir demişlerdi.
Biz bi hafta sonra su çiçeği olduk ama alakası olmayadabilir aşıyla tabi.
Bi de artık akılları eriyo kolay unutmuyolar. Ondan çok ağlamış olabilir annesi
Gökçe gibi olmasında. Beyaz önlüklü gördüğü an ağlamaya başlıyo eczaneye bile sokamıyoduk. Epeydirde gitmedik inşallah unutmuştur sıpaAynen çıkışta hemşireyi tekrar gördü, oğlumun bir bakışı vardı, seni asla unutmayacağım der gibiydi...
küçücük örümceklerde ısırıyor canım tecrübeyle sabit.. inşallah artık ısırmazlar...Hani şu bit kadar minik olan örümcekler sivri sinek ısırığı gibi ısırık yapabilir mi?
Yatağını baştan aşağı döktüm. Beyaz zaten yatağı hiç örümcek vb bişey yoktu. sirkeyle tüm odayı dolapları arkasını yerleri sildim. Ebebeyn banyosunu kapatmıştım ardiyeydi orayıda öyle yaptım.
Sadece tavan köşelerindeki alçı kaplamaların üzerinde bi kaç tane bu minik örümceklerden gördüm.
Yarında duvarları sileyim. Artık yine sivri sinekse de yapabilecrğim bişey yok
bizde sadece huysuzluk yapmıştı bir sonraki ay menenjit aşısında iki gün aşı yerini gösterip gösterip durmuştu inşallah sıkıntısız atlatmış olursunuzKızlar bir yaş aşısı olduk, oğlum çok ağladı bu kez:S
Bir yaş aşılarında sıkıntı oldu mu sizde?
ya miranınkilerde öyle sivri ısırığı gibiydi bol nemlendiriciyle geçti ben o kdar araştırmadım bileHani şu bit kadar minik olan örümcekler sivri sinek ısırığı gibi ısırık yapabilir mi?
Yatağını baştan aşağı döktüm. Beyaz zaten yatağı hiç örümcek vb bişey yoktu. sirkeyle tüm odayı dolapları arkasını yerleri sildim. Ebebeyn banyosunu kapatmıştım ardiyeydi orayıda öyle yaptım.
Sadece tavan köşelerindeki alçı kaplamaların üzerinde bi kaç tane bu minik örümceklerden gördüm.
Yarında duvarları sileyim. Artık yine sivri sinekse de yapabilecrğim bişey yok
gerçekten tuhaf geliyor sanki 14 yaşında ilk reglimi olmuş gibiyim instagrama falan ped resmi koycam heralde kimle konuşsam regl oldum çıkıyo ağzımdan@minnakkartal regl olmussun iki sene sonra tuhaf olsa gerek:))
oh maşallah devamıda gelsin inşallahKizlar Ece bugun ilk defa visne receli yedi sasirdim acikcasi:)
Ay cok guldumbizde sadece huysuzluk yapmıştı bir sonraki ay menenjit aşısında iki gün aşı yerini gösterip gösterip durmuştu inşallah sıkıntısız atlatmış olursunuz
ya miranınkilerde öyle sivri ısırığı gibiydi bol nemlendiriciyle geçti ben o kdar araştırmadım bile
gerçekten tuhaf geliyor sanki 14 yaşında ilk reglimi olmuş gibiyim instagrama falan ped resmi koycam heralde kimle konuşsam regl oldum çıkıyo ağzımdan
oh maşallah devamıda gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?