- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Hahaha :) gözün aydınve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan
ğKızlar Kerem Alp 10 gündür filan üzerinde yazı olan ne görürse parmağını üzerinde gezdirip okuyormus gibi birşeyler anlatıyor
O kadar tatlı ki yiycem bigün. Hadi oğlum al bunu oku diyorum başlıyor hemen parmağıyla gösterip bicirdamaya
Ay cok tatli ya:)))miranin oyle bi videosu vardi ara ara izleyip guluyorum masallah:)))
Maşallah umut beye ben seni takip ettim mirada umutu takip etse bari :))Ayyy çok mutluyum umut 4-5adim atmaya başladı ve ilerletiyor:)
Demi:)yüruseler biiMaşallah umut beye ben seni takip ettim mirada umutu takip etse bari :))
Ben de ama mecburen yapiyorumAyy kolay gelsin ütü yapmaktan nefret ediyorum
ay masallah gozumde canlandi o haliKızlar Kerem Alp 10 gündür filan üzerinde yazı olan ne görürse parmağını üzerinde gezdirip okuyormus gibi birşeyler anlatıyor
O kadar tatlı ki yiycem bigün. Hadi oğlum al bunu oku diyorum başlıyor hemen parmağıyla gösterip bicirdamaya
masallah umut aAyyy çok mutluyum umut 4-5adim atmaya başladı ve ilerletiyor:)
Ay bende mira nin o videosuna bayiliyorum bicir bicir masallahğ
Maşallah Kerem alpe gerçekten okur gibi halleri çok tatlı oluyo bide mira beni taklit ediyo ben bi hikayeyi Heyecanlı anlattıysam oda o sayfada bağır çağır coşuyor acayip bi görsel hafızaları var
Maşallah canım çok sevindim. Kısa sürede koşup gider inşallahAyyy çok mutluyum umut 4-5adim atmaya başladı ve ilerletiyor:)
Canım okullarin geç açılması olayı iyi oldu. Eğer tayinim çıkmazsa seminere Kerem Alp le gidicem ay sonuna birşeyler ayarlayacaz artık. Tayin çıkarsa nasıl olur çok belirsiz şu an. Inşallah vicdanli insanlarla karşılaşırız.Canm orumcegi bilmem ama yesil limona karanfil batirip pencerenin onune koydugunda sinek gelmjyomus.oyle duydm ama denemedim
Nasl yapcn canm izne mi ayrilcaksin sen de bakici bulana kadar?
Allah kolaylik versin canım, herşey olacağına varacak bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.Ay bana da daral geldi bu bakici olayindan icinden cikmadim bi turlu of of dertler ust uste geliyor annem hasta onunla ilgilenmem lazim kizim bi yandan is bi yandan sijintili durumdayim yani
Maşallah kuzularimizağ
Maşallah Kerem alpe gerçekten okur gibi halleri çok tatlı oluyo bide mira beni taklit ediyo ben bi hikayeyi Heyecanlı anlattıysam oda o sayfada bağır çağır coşuyor acayip bi görsel hafızaları var
Bu guzelmis bak ben de esimi uyandirabilirsem onu gondereyim:)o
Bence artık beşiğe sığamıyolar betül çok dönüyo beşiğin kenarlarına çarpıyo derin uykusu bitipde sabaha karşı 5 gibi filan ağlıyo ama ben yataktan kalkmak yerine eşime kalk diyorum tek kişilik bi yatağımız var o oraya gidiyo biz betülle yatakta yatıyoruzbence sende öyle yap
Cok normal canim o kadar xaman regl olmadin ben de regl donemimde sisiyorum hatta tartida bile fark ediyorEki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık
Vallahi şu hâlimle mümkün değil tartıya çıkmam bende şişiyodum eskidende ama bu kdr değil yeni yeni de sökülmeye başladım yarın Yanımda koca bi paket götürürüm artık bide merak ediyorum kaç gün Sürcek acaba şu görüntüye bakıp bel ay aralıksız olucam gibi geliyoCok normal canim o kadar xaman regl olmadin ben de regl donemimde sisiyorum hatta tartida bile fark ediyor
ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan
Ay hadi gözün aydın :) zamanlaması kötü olmuş ama olsn.. Benimde 5 gün gecikti ve haftaya pazartesi tatile çıkacagız. Resmen dua ediyorum hemen olayım diye. Bu arada adetin azalmaya yakın inecektir o şişligin.Eki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık
Bitince hic sislik kalmaz canimVallahi şu hâlimle mümkün değil tartıya çıkmam bende şişiyodum eskidende ama bu kdr değil yeni yeni de sökülmeye başladım yarın Yanımda koca bi paket götürürüm artık bide merak ediyorum kaç gün Sürcek acaba şu görüntüye bakıp bel ay aralıksız olucam gibi geliyo
ay inşallah bir an önce olursun tatile sarkmasınAy hadi gözün aydın :) zamanlaması kötü olmuş ama olsn.. Benimde 5 gün gecikti ve haftaya pazartesi tatile çıkacagız. Resmen dua ediyorum hemen olayım diye. Bu arada adetin azalmaya yakın inecektir o şişligin.
Biz gecen sene kizim 3 aylikken tatile gitmistik ve tatile gitmeden birkac gun once regl olmustum ilk gunu giremedim denize ikinci gune bitmisti o zaman girdim bu seferde hemen donuste olcam tam bugunlerde oluyordum kaydi tarihi gwcen ay 5 inde oldum insallah seninki de gitmeden once gelirya da donuste olursunAy hadi gözün aydın :) zamanlaması kötü olmuş ama olsn.. Benimde 5 gün gecikti ve haftaya pazartesi tatile çıkacagız. Resmen dua ediyorum hemen olayım diye. Bu arada adetin azalmaya yakın inecektir o şişligin.
Maşallah canım çok sevindim. Kısa sürede koşup gider inşallah
Canım okullarin geç açılması olayı iyi oldu. Eğer tayinim çıkmazsa seminere Kerem Alp le gidicem ay sonuna birşeyler ayarlayacaz artık. Tayin çıkarsa nasıl olur çok belirsiz şu an. Inşallah vicdanli insanlarla karşılaşırız.
Allah kolaylik versin canım, herşey olacağına varacak bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.
Maşallah kuzularimiza
Eki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık
Demek regl olunca bu kadar sisiyoruz. Bende dun regl oldum sutum cok azaldi kizim sabaha kadar uyandi durdu. Bugunde pek yemek yemedigim halde hamile gibiyim. Umarim benim sislikde iner ama ben duzenli regl oluyorum benimki gobek mi sis mi bilemedim gobek var zatende iyice buyudu mu yoksaEki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık
Canim sen haziranda maas almaya basladin degil mi simdi tekrar izin alinabiliyor mu? Bende seminere gerekirse kizimi goturecem okullar gec acilacak ya seminerler ne zaman baslar kac hafta sürer acaba?Amin canimbenm okulum su an oturdgmz eve cok uzak emreyle gitmem imkansiz.ya raporla gecircem ya da izne ayrilcm
Amaninn o nasil sismek oyleben adetliyken sismem hic ilgince geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?