2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ğ

Ay cok tatli ya:)))miranin oyle bi videosu vardi ara ara izleyip guluyorum masallah:)))

Maşallah Kerem alpe gerçekten okur gibi halleri çok tatlı oluyo bide mira beni taklit ediyo ben bi hikayeyi Heyecanlı anlattıysam oda o sayfada bağır çağır coşuyor acayip bi görsel hafızaları var

Ayy kolay gelsin ütü yapmaktan nefret ediyorum
Ben de ama mecburen yapiyorum
ay masallah gozumde canlandi o hali

Ayyy çok mutluyum umut 4-5adim atmaya başladı ve ilerletiyor:)
masallah umut a

Ayyy çok mutluyum umut 4-5adim atmaya başladı ve ilerletiyor:)
Maşallah canım çok sevindim. Kısa sürede koşup gider inşallah

Canm orumcegi bilmem ama yesil limona karanfil batirip pencerenin onune koydugunda sinek gelmjyomus.oyle duydm ama denemedim

Nasl yapcn canm izne mi ayrilcaksin sen de bakici bulana kadar?
Canım okullarin geç açılması olayı iyi oldu. Eğer tayinim çıkmazsa seminere Kerem Alp le gidicem ay sonuna birşeyler ayarlayacaz artık. Tayin çıkarsa nasıl olur çok belirsiz şu an. Inşallah vicdanli insanlarla karşılaşırız.

Ay bana da daral geldi bu bakici olayindan icinden cikmadim bi turlu of of dertler ust uste geliyor annem hasta onunla ilgilenmem lazim kizim bi yandan is bi yandan sijintili durumdayim yani
Allah kolaylik versin canım, herşey olacağına varacak bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.

ğ

Maşallah Kerem alpe gerçekten okur gibi halleri çok tatlı oluyo bide mira beni taklit ediyo ben bi hikayeyi Heyecanlı anlattıysam oda o sayfada bağır çağır coşuyor acayip bi görsel hafızaları var
Maşallah kuzularimiza

Bu guzelmis bak ben de esimi uyandirabilirsem onu gondereyim:)

Cok normal canim o kadar xaman regl olmadin ben de regl donemimde sisiyorum hatta tartida bile fark ediyor

Cok normal canim o kadar xaman regl olmadin ben de regl donemimde sisiyorum hatta tartida bile fark ediyor
Vallahi şu hâlimle mümkün değil tartıya çıkmam bende şişiyodum eskidende ama bu kdr değil yeni yeni de sökülmeye başladım yarın Yanımda koca bi paket götürürüm artık bide merak ediyorum kaç gün Sürcek acaba şu görüntüye bakıp bel ay aralıksız olucam gibi geliyo

ve regl oldum kızlar üzerimde beyaz pantolon yanımda ped olmadan

Ay hadi gözün aydın :) zamanlaması kötü olmuş ama olsn.. Benimde 5 gün gecikti ve haftaya pazartesi tatile çıkacagız. Resmen dua ediyorum hemen olayım diye. Bu arada adetin azalmaya yakın inecektir o şişligin.

Bitince hic sislik kalmaz canim

ay inşallah bir an önce olursun tatile sarkmasın

Biz gecen sene kizim 3 aylikken tatile gitmistik ve tatile gitmeden birkac gun once regl olmustum ilk gunu giremedim denize ikinci gune bitmisti o zaman girdim bu seferde hemen donuste olcam tam bugunlerde oluyordum kaydi tarihi gwcen ay 5 inde oldum insallah seninki de gitmeden once gelirya da donuste olursun

Amin canimbenm okulum su an oturdgmz eve cok uzak emreyle gitmem imkansiz.ya raporla gecircem ya da izne ayrilcm

Amaninn o nasil sismek oyleben adetliyken sismem hic ilgince geldi valla

Demek regl olunca bu kadar sisiyoruz. Bende dun regl oldum sutum cok azaldi kizim sabaha kadar uyandi durdu. Bugunde pek yemek yemedigim halde hamile gibiyim. Umarim benim sislikde iner ama ben duzenli regl oluyorum benimki gobek mi sis mi bilemedim gobek var zatende iyice buyudu mu yoksa

Amin canimbenm okulum su an oturdgmz eve cok uzak emreyle gitmem imkansiz.ya raporla gecircem ya da izne ayrilcm

Amaninn o nasil sismek oyleben adetliyken sismem hic ilgince geldi valla
Canim sen haziranda maas almaya basladin degil mi simdi tekrar izin alinabiliyor mu? Bende seminere gerekirse kizimi goturecem okullar gec acilacak ya seminerler ne zaman baslar kac hafta sürer acaba?

Kadin olmak ne zor ya tatile gitcez regl olma korkusu yasiyoruz yok epilasyon derdi erkek olmak varmis giyoyorlar sortu sorun falan yok mesela Ben bugün sir yapayim dedim oglanlarda yoktu tam oturdum kapi kucuk oglan ardindan esim ardindan buyuk oglan kapiyida saklanarak actim esim.hayirdir bu nehal diyor izin verirseniz sir yapacaktim dedim birazdan yapcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…