- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Ben hayvanli ve geometrik desenli aldım. Daire almadım. Evde Lego var zaten.Bimdeki yazı tahtası pek güzel değilmiş. Bi şnceleyinde alın isterseniz. Gerçi 2.5 lira bişey değil.
Puzzlelarda fisher ın sayılı olanı aldım gökçe geldiğinden beri onunla oynuyo.
Daireleride aldım ama puzzle daha öok ilgisini çekti
tüm Hira'lar aynı demekki.. Bizimki de Elif Hira.. ben öyle zamanlarda elini öpüyorum ve yüzüne ciddi bir ifade ile canımın yandığını söylüyorum arada bir kaçamak yapıyor ve her defasında aynı şekilde konuşuyorum. artık eskisi gibi çekmiyor şükür.. bazen mememi ısırıyor ve yine sakinliğimi koruyarak canımın yandığını ve bir daha ısırmamasını yoksa mememi çıkaracağımı söylüyorum.. ve şükür 2. kez ısırmıyor...Hira okdr çok sacimi cekiyoki agliyorm acidan aylardir ha birakcak sacimi diye avuttum kendi. emzirirkende yüzümü yoluyo napicm nasıl vazgcircm
Oyun hamurlarinda +2 yazıyordu almadım. Herşeyi ağzına sokuyor. Onuda sokar görmem die korktum.Aldim geldim.
bende almadım oyun hamuru sadece ponny i ve sayılı tak çıkartlardan aldım.. akşam neler yapacak merak ediyorum..Oyun hamurlarinda +2 yazıyordu almadım. Herşeyi ağzına sokuyor. Onuda sokar görmem die korktum.
Hahaha bende aldım bundan :) eşine söyle gökçeyede almış annesi diye. Buarada iyi tatiller :)Eki Görüntüle 1617851 kizlar marmarise geldik bim gorduk bende bunu aldim eksik kalmayalim dedim esimde cabuk yaz aldik de diye dalga gecti benimle
Bende sağlık ocağına giderken Bimin önünden geçiyodum. Baktım millet bitirecek. Gömülmüşler sepete. İş çıkışını beklemeden girdim aldım.bende gittim bime evin ordaki ters kalıyo servise üşenirim falan diye burda halledeyim dedim yazı tahtası kalmamış boyalarada cesaret edemedim yutar diye oyun hamuru zaten var puzzle aldım bende şu sayılı ve hayvanlı olandan inşallah sever o değil eve gidince annem sorcak şimdi nerden aklına geldi bime uğrayıp bunları almak diye :)))
geçmiş olsun canım azadın menüsünden senin de faydalanmak gerek o zaman gerçi bende de kansızlık var ama ilaç falan kullanmıyorum onlar iştahımı açıyo :))Kızlar bugün sağlık ocağına gittim. Kan degerime baktirdim ve tetanos aşısı yaptırdım. Aşı olan kolum ağrıyor hala. Tahlil sonuçları kötü çıktı. Demir 16 hemoglam 10.5 ;( gene ilaç yazdı. Belliydi zaten kansızlık olduğu. Çok çabuk yoruluyorum ve başım dönüyo.
Hira okdr çok sacimi cekiyoki agliyorm acidan aylardir ha birakcak sacimi diye avuttum kendi. emzirirkende yüzümü yoluyo napicm nasıl vazgcircm
Ah canim ah coook aradik ev kiralik bulamadık nihayet gecen hafta karsehirde 650 tl bulduk ama cok istedigimuz gibi olmadi ev biraz eski gibi hemde pahali oldu biraz. Keske gecen hafta olsaydi canim. Düğüne az kaldigi icin alelacel3 ev tuttular simdi esyalari yerlestiriyorlar kardesimgil
Valla benim iştahimi keşke açsa :) iki aydır kullanıyordum ama 3 kilo verdim.geçmiş olsun canım azadın menüsünden senin de faydalanmak gerek o zaman gerçi bende de kansızlık var ama ilaç falan kullanmıyorum onlar iştahımı açıyo :))
Bizim binada bi daire boşaldı da bu gün. Aklıma geldi sorayım dedim.sanırım 600 istiyolardı. Belki daha az bile olabilir. Ama ev çok güzel 2 senelik bina zaten.Ah canim ah coook aradik ev kiralik bulamadık nihayet gecen hafta karsehirde 650 tl bulduk ama cok istedigimuz gibi olmadi ev biraz eski gibi hemde pahali oldu biraz. Keske gecen hafta olsaydi canim. Düğüne az kaldigi icin alelacel3 ev tuttular simdi esyalari yerlestiriyorlar kardesimgil
kızlar annem takma isimle instagram açmış napim merak ediyorum diyo bide ben burdan hep forum diye bahsediyorum o forumun adı ne diyo korkarım aklında burayada girmek var telefonumu eşimden değil de annemden gizlemek gerek
bnde hic tepki vermiyorm tepki verince daha çok yapiyo. Ynede her yakaladgnda çekiyor mesela şuan emziriyorm sacima yuuzume dokunmuş calisiyo. BN uzaklasiyorm busefer kendi saciyla oynuyo çekiştiriyo.tüm Hira'lar aynı demekki.. Bizimki de Elif Hira.. ben öyle zamanlarda elini öpüyorum ve yüzüne ciddi bir ifade ile canımın yandığını söylüyorum arada bir kaçamak yapıyor ve her defasında aynı şekilde konuşuyorum. artık eskisi gibi çekmiyor şükür.. bazen mememi ısırıyor ve yine sakinliğimi koruyarak canımın yandığını ve bir daha ısırmamasını yoksa mememi çıkaracağımı söylüyorum.. ve şükür 2. kez ısırmıyor...
hmde ne sert bi tokat atiyo bana sesi duyman lazm :) ama çokta güzel opuyo:) anlaasa yapmaz bliyorm ne desem cekiyo valla parmaklarinda hep saclarmi görüyorum oan . buarada bugün kiralik askk gnuu :)))))Senin kız haşin seviyor,sert seviyor demek
ayni ayni benimki de o kadar aciyoki bagiriyorum bazen guluyo bu seferde bi de ayaklarini da sokuyo sac diplerim hep aciyoHira okdr çok sacimi cekiyoki agliyorm acidan aylardir ha birakcak sacimi diye avuttum kendi. emzirirkende yüzümü yoluyo napicm nasıl vazgcircm
@yaz yagmuru iyi eğlenceler bol bol tadini cikarin yazin son gunleri artik bizim yerimizede eglenin
kiskanc bu adamlarin hepsi aaaa :) iyi tatiller canim iyi gelecek size ins keyfini cikarin
tesekkur ederim kizlar Ece havuzdan zor cikti cok sevdi ben de onu uyutup hamam masaj yaptirdim oyle mayismisim ki cok iyi geldi dun sirtim cok agriyordu zatenHahaha bende aldım bundan :) eşine söyle gökçeyede almış annesi diye. Buarada iyi tatiller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?