Sesli guldum :)Eki Görüntüle 1617851 kizlar marmarise geldik bim gorduk bende bunu aldim eksik kalmayalim dedim esimde cabuk yaz aldik de diye dalga gecti benimle
Bende çok özeniyorum. Ama gökçe kesin yemeye kalkışır. Birazda o yüzden bıraktım.Oyun hamuru +2 ben de etkinlik sayfalarinda gordum ozendim :)
tipini yerim senin ya.. bunlar var ya tam ısırmalık, yemelik böyle şap şup oldular.. bu arada dün diş meselesini konuşmuştuk ya bizimde 5. dişimiz gelmiş akşam farkettikBende çok özeniyorum. Ama gökçe kesin yemeye kalkışır. Birazda o yüzden bıraktım.
Dün parktaki taşları yiyemezsin dedim diye öyle bi ağladı ki. Bi de oyun hamuruyla aynını yaşamayım dedim :)Eki Görüntüle 1617870
Bi de foto çektim o arada
Öyle ya. Yeni doğduklarında tam sevemiyomuşuz şimdi sevilme halleri. Yeni yeni de dilleniyolar ya yaramazlar.tipini yerim senin ya.. bunlar var ya tam ısırmalık, yemelik böyle şap şup oldular.. bu arada dün diş meselesini konuşmuştuk ya bizimde 5. dişimiz gelmiş akşam farkettik
Öyle ya. Yeni doğduklarında tam sevemiyomuşuz şimdi sevilme halleri. Yeni yeni de dilleniyolar ya yaramazlar.
Hayırlı olsun sizin dişinizde:)
Bu arada misafir meselesi doğrumuymuş ne. Kardeşim gelecek bu gün dün aniden karar vermiş:)
Gökçeyi artık teyzesine yıkarım tüm gün
kiskanc bu adamlarin hepsi aaaa :) iyi tatiller canim iyi gelecek size ins keyfini cikarinEki Görüntüle 1617851 kizlar marmarise geldik bim gorduk bende bunu aldim eksik kalmayalim dedim esimde cabuk yaz aldik de diye dalga gecti benimle
beklentiyle alakalı olabilir canım benim beklentimi karşıladı mira güzel oyalanıyor bazen yeni şeylerde öğreniyor oyuncak çok çıkmıyor zaten çıkanlarda çok kalite aranacak şeyler değil gibi çubuk küp falan biz her gün 15 dk gibi bi süre odaklanarak bakıyoruz bişiler yapmaya çalışıyoruz onun dışında mira kendi kendine sayfaları çeviriyo bağırınıyo flnCanım öneriyor musun en az 6 aylık üyelik gerekiyormuş set için, bazı forumlarda gönderilen oyuncakların kalitesiz olduğu yazmış, içerik olarak nasıl?
yaaa ama ben çok güldümEki Görüntüle 1617851 kizlar marmarise geldik bim gorduk bende bunu aldim eksik kalmayalim dedim esimde cabuk yaz aldik de diye dalga gecti benimle
gerçekten her halleri başka yemelik bunların kiBende çok özeniyorum. Ama gökçe kesin yemeye kalkışır. Birazda o yüzden bıraktım.
Dün parktaki taşları yiyemezsin dedim diye öyle bi ağladı ki. Bi de oyun hamuruyla aynını yaşamayım dedim :)Eki Görüntüle 1617870
Bi de foto çektim o arada
ay çok alem bunlar mira da aynı böyle eliyle koluyla beni ayağıyla babasını kontrol ediyo :))hey allahim beraber yatiyoruz uyucak eliyle cektigi tuttugu yetmiyo gibi ayaklarini da sokuyo kafama aaa tekmeleniyorum resmenEki Görüntüle 1617915
senin saclarda tam tutmalik bi de yoldumu ohhh vallahi kafam aciyo artikay çok alem bunlar mira da aynı böyle eliyle koluyla beni ayağıyla babasını kontrol ediyo :))
anneni de alcaz aramiza bu gidisle :)bende gittim bime evin ordaki ters kalıyo servise üşenirim falan diye burda halledeyim dedim yazı tahtası kalmamış boyalarada cesaret edemedim yutar diye oyun hamuru zaten var puzzle aldım bende şu sayılı ve hayvanlı olandan inşallah sever o değil eve gidince annem sorcak şimdi nerden aklına geldi bime uğrayıp bunları almak diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?