Baska birsey gormedim ama bundan on yil once bi aldatilma olayi yasamistik kendisine sorsan belki hatirlamaz bile ama sanirim ben bu yuzden yuzde yuz guvenemedim hicbir zamanCanm sadece telefonunu vermemesi mi sana böyle düşündürdü başka bişi de mi gördün
canım babasına söylemen hoş olmamış sanki. Yine sen bilirsin tabi ailevi durumlarınızı. Keşke bakacaksan yine gizliden baksaydın ya da bahaneyle baksaydın.
Eşim bana telefonunu ver bakcam derse bende vermezdim açıkcası. İnşallah kısa zamanda çözersiniz probleminizi
ay bi hafta kalmış. Biz 2 ay önceden tutmuştuk. Yinede doğal gaz düğünden 1 ay sonra anca açıldı. İyi beklemişler cidden.
Görüşürüz inşallah. Tarhanayı yapmayı becerebilirsem nisa kıza sözüm var getircem mutlaka
2 ay bos eve kira mi verdiniz? 1 aydir belki daha fazla oldu ev aradilar bulamadilar en fazla 600 olsun istedi ama kiralik az vardi. Vakitde yaklasinca bu evi tuttu ama eski iste. Haftaya dugun adanada olacak 13 eyluldede konyada olacak.canım babasına söylemen hoş olmamış sanki. Yine sen bilirsin tabi ailevi durumlarınızı. Keşke bakacaksan yine gizliden baksaydın ya da bahaneyle baksaydın.
Eşim bana telefonunu ver bakcam derse bende vermezdim açıkcası. İnşallah kısa zamanda çözersiniz probleminizi
ay bi hafta kalmış. Biz 2 ay önceden tutmuştuk. Yinede doğal gaz düğünden 1 ay sonra anca açıldı. İyi beklemişler cidden.
Görüşürüz inşallah. Tarhanayı yapmayı becerebilirsem nisa kıza sözüm var getircem mutlaka
Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
Cok uzattim kizlar kusura bakmayin.
Ben hic asi olmadim olmak zorundamiyiz
canım babasına söylemen hoş olmamış sanki. Yine sen bilirsin tabi ailevi durumlarınızı. Keşke bakacaksan yine gizliden baksaydın ya da bahaneyle baksaydın.
Bekleyin bikaç aya ben de geliyorum :))2 ay bos eve kira mi verdiniz? 1 aydir belki daha fazla oldu ev aradilar bulamadilar en fazla 600 olsun istedi ama kiralik az vardi. Vakitde yaklasinca bu evi tuttu ama eski iste. Haftaya dugun adanada olacak 13 eyluldede konyada olacak.
Tamam canim beklerim her zaman buyur gel elif nisa gokceyle tanissin
Canim kac yillik evlisiniz? Valla ben erkeklere hic guvenmem hic aldatilmadim ama guvenmem yinede. Sen esini cok seviyorsun suphe etmekte haklisin ama ortada kesin bisey yok canim. Esin inat edip vermemiş de olabilir.Baska birsey gormedim ama bundan on yil once bi aldatilma olayi yasamistik kendisine sorsan belki hatirlamaz bile ama sanirim ben bu yuzden yuzde yuz guvenemedim hicbir zaman
Konyadan yeni gitmedin mi sen?Bekleyin bikaç aya ben de geliyorum :))
Gel canim bekleyemezsek bile senin icin yine bulusuruz bide azadla tanissin ciceklerimizBekleyin bikaç aya ben de geliyorum :))
9 yilimiz bitti canim. Nisanlilik doneminde olmustu evlliligimin ilk yillari da supheyle gecmisti malesef.Canim kac yillik evlisiniz? Valla ben erkeklere hic guvenmem hic aldatilmadim ama guvenmem yinede. Sen esini cok seviyorsun suphe etmekte haklisin ama ortada kesin bisey yok canim. Esin inat edip vermemiş de olabilir.
Bi de kış seansımız var bizimKonyadan yeni gitmedin mi sen?
Anladım canım hemen kötü düşünme belki inat edip vermemiştir ama sen yine dealttan alttan takipte ol inşallah inattirBaska birsey gormedim ama bundan on yil once bi aldatilma olayi yasamistik kendisine sorsan belki hatirlamaz bile ama sanirim ben bu yuzden yuzde yuz guvenemedim hicbir zaman
Hastalığın nasıl oldu canmBi de kış seansımız var bizim
pazartesi arayip sorayim bakalimYaparlar canım. Sıkıntı olmaz bence
hamilelikte olan tetanozun devami bu omurboyu koruma demisti hepsini yaptirirsan bilemicem ben yaptirdim 2doz kaldi isteBen hic asi olmadim olmak zorundamiyiz
adimadim.com dan adım adım nedir bölümünden paketleri inceleyebilirsin.Canım öneriyor musun en az 6 aylık üyelik gerekiyormuş set için, bazı forumlarda gönderilen oyuncakların kalitesiz olduğu yazmış, içerik olarak nasıl?
Fena öksürüyorum o kadar ki sürekli oğlumu uyandırıyorum sesimleHastalığın nasıl oldu canm
hmde ne sert bi tokat atiyo bana sesi duyman lazm :) ama çokta güzel opuyo:) anlaasa yapmaz bliyorm ne desem cekiyo valla parmaklarinda hep saclarmi görüyorum oan . buarada bugün kiralik askk gnuu :)))))
Sagol canim benim de cok ihtiyacim vardi gercekten seninde tanidigin guvenilir bir yer varsa masaj yaptir bence ben sadece burada yaptiriyorumİyi tatiller canm. Offff smdi masaj denirmi bu yorgun bütün gün bebesnin peşinde kostrmus anneye
Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
Cok uzattim kizlar kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?