napcaz biz bu cadilarla ☺ayni ayni benimki de o kadar aciyoki bagiriyorum bazen guluyo bu seferde bi de ayaklarini da sokuyo sac diplerim hep aciyo
İyi tatiller canm. Offff smdi masaj denirmi bu yorgun bütün gün bebesnin peşinde kostrmus anneyetesekkur ederim kizlar Ece havuzdan zor cikti cok sevdi ben de onu uyutup hamam masaj yaptirdim oyle mayismisim ki cok iyi geldi dun sirtim cok agriyordu zaten
tahta puzzleKizlar bimdeyim fisher price tahta hayvanli puzle mi yoksa disneyin 4 puzzles mickey mouse alayim hangisi bebisin ilgisini cekti? acil cevap lutfen
Geçmiş olsun canım. Bu ara hamilemiyim acaba die şüphelendim resmen :) muhtemelen sende kansız çıkarsın. Ben iki aydır kan ilacı kullanıyordum bide. Hiç faydası olmamış. Ben 4. Dozu oldum bir doz kaldı. İkinciyi düşünmesem yaptırmazdim galiba benisimdeyimgucumdeyim canim benmde çok basim dönüyor bide yorgunm diye bugün sağlık ocagina gttm kan verdm bakalım ötesi alicm sonuçları. Benm tetanoz asisida eylülde offf bitmedi gtti daha iki dozmu ne var acaba ben çocuk yapcakmiyim bidha o meçhul boşuna vuruluyorm galiba asilari
Mickey mouse görmedim ben ama tahta puzzle ilgisini çektiKizlar bimdeyim fisher price tahta hayvanli puzle mi yoksa disneyin 4 puzzles mickey mouse alayim hangisi bebisin ilgisini cekti? acil cevap lutfen
valla bilmiyorum birz daha anladiklarinda cekmezler ins bi de doktorunla konusup bi sakincasi olmazsa ve istiyosaniz ikinciyi yap hemennapcaz biz bu cadilarla ☺
Canm sadece telefonunu vermemesi mi sana böyle düşündürdü başka bişi de mi gördünWhatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
Cok uzattim kizlar kusura bakmayin.
Yaparlar canım. Sıkıntı olmaz benceben bitti saniyodum benimkilwr siz soyleyince baktim 14.08 demis bisey olurmu ki pazartesi yapilirmi zirt pirt arayan hemsire bunun icin aramadi
Bence sen evham yapmışın gibime geldi. Bu kadarcik şeyden aldatılma şüphesine düşmene kızıp vermemiştir. Birde tehdit hoş olmamış. İyice inat yapmış. Benimde bazı arkadaşlarımdan bunalıp msn de vs. Sürekli cevrimdişı olduğum olmuştur. Face hesabımi kapattığımda oldu. Bence kendini ve eşini boşu boşuna üzüyorsun canım.Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
Bende çok özeniyorum. Ama gökçe kesin yemeye kalkışır. Birazda o yüzden bıraktım.
Dün parktaki taşları yiyemezsin dedim diye öyle bi ağladı ki. Bi de oyun hamuruyla aynını yaşamayım dedim :)Eki Görüntüle 1617870
Bi de foto çektim o arada
Ayy cok tatli ya o tozlu ellerini yesinlerBende çok özeniyorum. Ama gökçe kesin yemeye kalkışır. Birazda o yüzden bıraktım.
Dün parktaki taşları yiyemezsin dedim diye öyle bi ağladı ki. Bi de oyun hamuruyla aynını yaşamayım dedim :)Eki Görüntüle 1617870
Bi de foto çektim o arada
Aslinda tam istedigimiz gibiymis ama nasib olmadi dugun haftaya pazar aslında biraz acele ettiler kiralik ev bulamayinca hemen tuttular pek begenmedik ama mecbur kaldik. Yinede ilgin icin sagol arkadasim seninle tanismayi isterdimBizim binada bi daire boşaldı da bu gün. Aklıma geldi sorayım dedim.sanırım 600 istiyolardı. Belki daha az bile olabilir. Ama ev çok güzel 2 senelik bina zaten.
Kısmetleri değilmiş demekki. Hayırlı olur inşallah tuttukları yer onlar için
Tahta hayvanli aldim sagol canımtahta puzzle
Ben hic asi olmadim olmak zorundamiyizben bitti saniyodum benimkilwr siz soyleyince baktim 14.08 demis bisey olurmu ki pazartesi yapilirmi zirt pirt arayan hemsire bunun icin aramadi
Daha onceden suphelendigin bi durum oldumu da tel bakmak istedin? Birde niye gizli bakmadin canim, isteyince benim esimde vermez bana guvenmiyor musun der. Bende gizli gizli ara sira bakarim.Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
canım babasına söylemen hoş olmamış sanki. Yine sen bilirsin tabi ailevi durumlarınızı. Keşke bakacaksan yine gizliden baksaydın ya da bahaneyle baksaydın.Whatsapi silmisti esim telfonndan neden dedim birkac arkadas cok rahatsiz ediyor dedi kapandi konu ustunden 4 gun gecti tlfonunu istedim vermedi. Butun israrlarima ragmen telefonu vermeyince onu daha once yaptigi bir hatasini(aldatma degil) babasina soylemekle tehdit ettim (yanlis anlasilmasin o hatayi yaptigi donemde bir daha en ufak bir supheye dusersem babasiyla konusacagimi soylemistim kendisine) hic onemsemedi ne yapiyorsan yap tlfnu vermicem dedi. Bende babasiyla konustum tlfonu vermediginide soyledim suphelendim dedim. Babasiyla isyerleri altli üstlü ben hicbir yanlisini sezmedim hakkinda hep guzel seyler geliyor kulagima dedi ama gozum ustunde olur gerekirse konusurum dedi. Dogrumu yaptim yanlis mi yaptim kafam allak bullak belki sizde anlamadiniz birsey. Bos yere mi evhamlaniyorum acaba gercekten gurur yapti inada bindirdi diye mi vermedi yoksa birsey mi vardi. Normalde de bana cocuklarina asiri düşkündür namazli abdestlidir, gercekten cevreden takdir goren bir insandir hic yakistiramiyorum kotu birseyi ama telefonu vermemesi suphe düşürdü aklima. Siz daha objektif bakabilirsiniz kizlar bana bir akil verin. Al bak kafan rahat etsin dese bugun bizden mutlusu yoktu niye bu kadar uzatti. Ama binde bir tlfonunu kontrol ederdim o da bunun farkindaymis rahatsiz oluyormus. Ha birde bugun bana bir arkadasinin devamli whatsapptan borc para istedigini ondan bir sureligine programi kaldirdigini soyledi.
ay bi hafta kalmış. Biz 2 ay önceden tutmuştuk. Yinede doğal gaz düğünden 1 ay sonra anca açıldı. İyi beklemişler cidden.Aslinda tam istedigimiz gibiymis ama nasib olmadi dugun haftaya pazar aslında biraz acele ettiler kiralik ev bulamayinca hemen tuttular pek begenmedik ama mecbur kaldik. Yinede ilgin icin sagol arkadasim seninle tanismayi isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?