2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayyy umutta bi öpme meraklısı bazen bunaltiyor seriye bağlayıp sürekli öpüyor ama o öpünce ne yorgunluk ne sinir ne dert ne keder bişi kalmıyor Rabbime bin şükür bu duyguyu taddirdigi için
Betüş de çok güzel öpüyo her yeri hatta oyıncakları kapıları oynuyo oynuyo arada gelip öpüyo bazen gelip kolumu öpüyo o çok hoşuma gidiyo

İnstagram isimlerimiz :

pufpuff : berna_cinar
aren5 : selen.aren
minnakkartal : kubrayv
akaibu : saime_gg
isimdeyimgucumdeyim : o_basarir
azerikizi91 : azerikiziysn
hiraysen : aysenfidanci

Kızlaaaaaar listeye eklenmek isteyenler ya bana bu şekilde isimlerini mesaj atsın ya da etiket veya alıntı yazarak belirtsin listeyi oluşturayım..Ayrıca gönderileri kaybetmemek için 1.sayfaya gebelik tablomuzun altına da ekledim..

Bende yoğurdumu süzdüm. Bu gün pazardan domates biber falan alıp tarhana yapcam inşallah. Kardeşimde gelmişken hazır halletmek istiyorum. İnşallah becerebilirim
Ya bende yapmak istiyorum ama kurumaz diye korktum vazgeçtim sakarya da nem çok eylülde geldi yağmurlar başlarsa diyr

İkinci çocuk zamanı geldi artık benim için.. 2-3 ay sonra ciddi çalışmalara başlamayı planlıyorum,az daha kilo vereyim de

zaten benim hep 3 çocuk hayalim vardı..hatta sezeryan illeti izin verirse 4.bile olabilir kalabalık aileyi seviyorum,çocukları seviyorum..

Allah nasip eder inşallah

adimadim.com dan adım adım nedir bölümünden paketleri inceleyebilirsin.
@minnakkartal sizin fotoyu göremedim sayfalarında nereye bakmam lazım
canım instagram sayfalarında var
Emre de kemirip durduyarin yogunlascaz bakalim
Mirada emiyo tahtaları sonra fırlatıyor gidip tek tek topluyo yerine takma işini pek sevmedi ama dün hiç bırakmadı iyiki almışım :))
Maddi imkanım olsa 2016 annesi olurdum :)
Ben 2016 hamilesi tabi sonlarına doğru 2017 annesi olmak istiyorum ama kimsenin haberi yok bundan eşim ne der bilmiyorum :))

cok fena bu veletler op bi kere diyorum opuyo sonrada ohh diyo :)
Mirada genelde öp deyince öper ama dün ilk kez ben bişi demeden gelip öptü yok böyle bi his
Ayyy umutta bi öpme meraklısı bazen bunaltiyor seriye bağlayıp sürekli öpüyor ama o öpünce ne yorgunluk ne sinir ne dert ne keder bişi kalmıyor Rabbime bin şükür bu duyguyu taddirdigi için
Mira seri olarak sadece beni öpüyo bayılıyorum gerçekten başka hiçbişi umrumda olmuyo tüm kötülükler akıyo gidiyo

Günaydın canlar mutlu haftasonları
Bugün doğum günü var sanıyodm yarınmış neremle anladımsa artık neyse daa ii oldu gidip bişiler bakarım kendime eşimde bgn işe gitmedi biraz rahatsızım dedi uzandı şimdi uyanınca daa ii hissederse mirayı ona bırakır çıkarım

İyi tamam ozman haberlesiriz Ska bi yana benm komsum doğum yapti hatta binada iki tane Daha kirklari cikmamis bebek var gcen gün gttm gormye tuhafima gitti benmki koca dana olmuş bide bebek deyip durdu onlara anakucagini salliyo gdiyo beşiğini salliyo çok sevdi ama biraksan boğar valla üstüne ckip
Maddi imkanım olsa 2016 annesi olurdum :)
İnsllah hepimiz yasarz bidha
aynen öyle hayirlisi neyse o olsun hc onemli değil

aynen öpücük manyagi diyoruz biz. Kendi resmni opuyo sürekli bebeğini opuyo aynaya gidip kendini opuyo durup dururken gelip yanagimdan opuyo bide gdene öpücük veriyo bye bye dan sonra :)

Acuka nasi yptin canim
kirmizi biberleri dogradim 3 kilo kadar. Yarim su bardagi suyla hasladim snra süzgece koydum akan suyu attim 2 saat kdr beklettm süzgeçte. Sonra kevgire aldim gecirdm kevgirden kabuklarini attm. Tencereye koydm koyulaşana kadar kavurdum tuz koydum bide su renkli uzun bi baharat var acuka yazar üstünde cemende yazar ondan bi paket koydm istersen cevizde koyablirsin. Snra kavanoza doldurdm . ekmk kizartma makinesinde ekmeği kizartip tereyağ üstüne de acuka surdunmu ohh miss

Hadi hayırlısı canım
:)

Ikinci cocugu dusunenlerin rahati yerinde sanirim ya da cocuklari cok uslu:) Elif Ece beni perte cikardi uc kisi zor zapt ediyoruz.Bi de bakici dertlarimiz var

Günaydın hanımlar bugün çok işim var çoook kış hazırlığı yapıcam acı sos:)
Gece sabaha kadar uyutmadı kizim. aksamdan seker ekledigim 5 kilo cilek vardi sabah sabah uykulu uykulu receli yaptim. Birde sut kaynat yogurt cal derken ogle oldu. Uykuduzluktan geberiyorum hemen yatcam

Ikinci cocugu dusunenlerin rahati yerinde sanirim ya da cocuklari cok uslu:) Elif Ece beni perte cikardi uc kisi zor zapt ediyoruz.Bi de bakici dertlarimiz var
Valla ben seneye düşünüyorum ama çok da rahat sayılmam mira çok zor bi çocuk yemez içmez uyumaz hala gece saatbaşı Kalkıyor istediği olmazsa Ağlar ve ben çalışıyorum ama bakarsın ikinci sorunsuz olur biz yine mirayla uğraşmaya devam ederiz :)) Ben hiç düşünmüyodum asla diyodum nası bu kdr döndüm bilmiyorum gerçi sizden başka kimsede bilmiyo itiraf edemiyorum

Tercih meselesi:)

Hakikaten ya sana ne oldu böyle :))))) o değil de senin yüzünden eltin de üçüncüyü yapmak zorunda kalacak yazık kadına yahu

Haydut naz ve haydutcandan sonra insan bi daha dusunemiyor sanirim:)
Sorma yahu azad beni doğduğuma pişman etti. Ne uyur ne durur. Allahım sağlıkla büyütmeme yardımcı olsun başla isteğim yok valla :/

[QUOTEistoyo"minnakkartal, post: 42378453, member: 530028"]Valla ben seneye düşünüyorum ama çok da rahat sayılmam mira çok zor bi çocuk yemez içmez uyumaz hala gece saatbaşı Kalkıyor istediği olmazsa Ağlar ve ben çalışıyorum ama bakarsın ikinci sorunsuz olur biz yine mirayla uğraşmaya devam ederiz :)) Ben hiç düşünmüyodum asla diyodum nası bu kdr döndüm bilmiyorum gerçi sizden başka kimsede bilmiyo itiraf edemiyorum[/QUOTE]
Bende Iistiyordum ancak yardim edenim yok senin annen sana el ayak olmus benimki bana muhtac k.valdeden hayir yok .

Aynen aynen dun milli egitime gittim elif eceyle ne durfurdu bi cay icmeme firsat vermeden milletin masalarini dagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…