Betüş de çok güzel öpüyo her yeri hatta oyıncakları kapıları oynuyo oynuyo arada gelip öpüyo bazen gelip kolumu öpüyo o çok hoşuma gidiyoAyyy umutta bi öpme meraklısı bazen bunaltiyor seriye bağlayıp sürekli öpüyor ama o öpünce ne yorgunluk ne sinir ne dert ne keder bişi kalmıyor Rabbime bin şükür bu duyguyu taddirdigi için
Ya bende yapmak istiyorum ama kurumaz diye korktum vazgeçtim sakarya da nem çok eylülde geldi yağmurlar başlarsa diyrBende yoğurdumu süzdüm. Bu gün pazardan domates biber falan alıp tarhana yapcam inşallah. Kardeşimde gelmişken hazır halletmek istiyorum. İnşallah becerebilirim
canım instagram sayfalarında varadimadim.com dan adım adım nedir bölümünden paketleri inceleyebilirsin.
@minnakkartal sizin fotoyu göremedim sayfalarında nereye bakmam lazım
Mirada emiyo tahtaları sonra fırlatıyor gidip tek tek topluyo yerine takma işini pek sevmedi ama dün hiç bırakmadı iyiki almışım :))Emre de kemirip durduyarin yogunlascaz bakalim
Ben 2016 hamilesi tabi sonlarına doğru 2017 annesi olmak istiyorum ama kimsenin haberi yok bundan eşim ne der bilmiyorum :))Maddi imkanım olsa 2016 annesi olurdum :)
Mirada genelde öp deyince öper ama dün ilk kez ben bişi demeden gelip öptü yok böyle bi hiscok fena bu veletler op bi kere diyorum opuyo sonrada ohh diyo :)
Mira seri olarak sadece beni öpüyo bayılıyorum gerçekten başka hiçbişi umrumda olmuyo tüm kötülükler akıyo gidiyoAyyy umutta bi öpme meraklısı bazen bunaltiyor seriye bağlayıp sürekli öpüyor ama o öpünce ne yorgunluk ne sinir ne dert ne keder bişi kalmıyor Rabbime bin şükür bu duyguyu taddirdigi için
Sağol canım. Eşim bugün çocuk kilidi bakacakta ona göstericem bende.Eki Görüntüle 1618649 Eki Görüntüle 1618650 Eki Görüntüle 1618651 Canım belli oluyomu bilmiyorum ama çektim
İyi tamam ozman haberlesiriztv de izlicek bisey yok kitap okumayi birakali 1 sene olcak nerdeyse kafam o kadar dolu ki odaklanamiyorum cok severim aslinda kismette temizlik varmis :)
yani oyku de beni cok yormuyo aslinda kendi kendine oyalanir falan hareketli ama ne bilim bizimde borclar falan var toparlanmadan ikinciyi dusunmuyorum belki 2018 annelerine gireriz dursun kenarda simdi :)
valla biraz daha gecsin zaman sende istersin tekrar ark hamile benim doktoruma gidiyo gecen beraber gittik ultrasonda gorunce ay bitane daha yapasim geldi diyom doktor sen dur biraz dedi :) cok zor bi hamilelikti yurume acisindan benim icin ama hepsi unutuluyo :-
İnsllah hepimiz yasarz bidhaMaddi imkanım olsa 2016 annesi olurdum :)
aynen öyle hayirlisi neyse o olsun hc onemli değilAynen canım. Çok şükür annelik duygusunu yaşıyoruz. Hayırlısı diyelim ikinciye. Bende suan ikinci çocuğum olursa cinsiyetini ogrenmicem diyorum. Tabi catlamazsam. Farklı olsun diye de bi ısrarım yok yani. Cinsiyeti ne olursa olsun ama hayırlı olsun.
Geçen gün babasının öldürdüğü arkadaşımdan için çoğu kişi annesine ve babasına eziyet ediyordu. Dövüyordu diyorlar. Ne kadar doğru bilmem ama psikolojisi hiç normal değildi onu iyi biliyorum. Babasının canına tak etmiştir diyenler bile var. O yüzden ne olursa olsun hayırlısı olsun diyorum.
aynen öpücük manyagi diyoruz biz. Kendi resmni opuyo sürekli bebeğini opuyo aynaya gidip kendini opuyo durup dururken gelip yanagimdan opuyo bide gdene öpücük veriyo bye bye dan sonra :)Ayyy umutta bi öpme meraklısı bazen bunaltiyor seriye bağlayıp sürekli öpüyor ama o öpünce ne yorgunluk ne sinir ne dert ne keder bişi kalmıyor Rabbime bin şükür bu duyguyu taddirdigi için
kirmizi biberleri dogradim 3 kilo kadar. Yarim su bardagi suyla hasladim snra süzgece koydum akan suyu attim 2 saat kdr beklettm süzgeçte. Sonra kevgire aldim gecirdm kevgirden kabuklarini attm. Tencereye koydm koyulaşana kadar kavurdum tuz koydum bide su renkli uzun bi baharat var acuka yazar üstünde cemende yazar ondan bi paket koydm istersen cevizde koyablirsin. Snra kavanoza doldurdm . ekmk kizartma makinesinde ekmeği kizartip tereyağ üstüne de acuka surdunmu ohh missAcuka nasi yptin canim
Hadi hayırlısı canımİkinci çocuk zamanı geldi artık benim için.. 2-3 ay sonra ciddi çalışmalara başlamayı planlıyorum,az daha kilo vereyim de
zaten benim hep 3 çocuk hayalim vardı..hatta sezeryan illeti izin verirse 4.bile olabilirkalabalık aileyi seviyorum,çocukları seviyorum..
Allah nasip eder inşallah
konyada yaşayınca nem denen şeyi anca tvde falan duyuyoruz biz :))Ya bende yapmak istiyorum ama kurumaz diye korktum vazgeçtim sakarya da nem çok eylülde geldi yağmurlar başlarsa diyr
yesinler onu ya. Havlusuda pek güzelmiş fıstığın:)Aynada kendini öperken
Gece sabaha kadar uyutmadı kizim. aksamdan seker ekledigim 5 kilo cilek vardi sabah sabah uykulu uykulu receli yaptim. Birde sut kaynat yogurt cal derken ogle oldu. Uykuduzluktan geberiyorum hemen yatcamGünaydın hanımlar bugün çok işim var çoook kış hazırlığı yapıcam acı sos:)
Valla ben seneye düşünüyorum ama çok da rahat sayılmam mira çok zor bi çocuk yemez içmez uyumaz hala gece saatbaşı Kalkıyor istediği olmazsa Ağlar ve ben çalışıyorum ama bakarsın ikinci sorunsuz olur biz yine mirayla uğraşmaya devam ederiz :)) Ben hiç düşünmüyodum asla diyodum nası bu kdr döndüm bilmiyorum gerçi sizden başka kimsede bilmiyo itiraf edemiyorumIkinci cocugu dusunenlerin rahati yerinde sanirim ya da cocuklari cok uslu:) Elif Ece beni perte cikardi uc kisi zor zapt ediyoruz.Bi de bakici dertlarimiz var
Haydut naz ve haydutcandan sonra insan bi daha dusunemiyor sanirim:)Aaaa niyeti bozmuş bunlar. Ben üç çocuk istiyordum sınra ikiye düşürdüm şimdi bi tane yeter diyorum. Bi çocuk sevmeye de dövmeye de yeter valla :))) benim bi çocuk daha düşünmem için hafızamı falan kaybetmem gerekir
Tercih meselesi:)Valla ben seneye düşünüyorum ama çok da rahat sayılmam mira çok zor bi çocuk yemez içmez uyumaz hala gece saatbaşı Kalkıyor istediği olmazsa Ağlar ve ben çalışıyorum ama bakarsın ikinci sorunsuz olur biz yine mirayla uğraşmaya devam ederiz :)) Ben hiç düşünmüyodum asla diyodum nası bu kdr döndüm bilmiyorum gerçi sizden başka kimsede bilmiyo itiraf edemiyorum
Hakikaten ya sana ne oldu böyle :))))) o değil de senin yüzünden eltin de üçüncüyü yapmak zorunda kalacak yazık kadına yahuValla ben seneye düşünüyorum ama çok da rahat sayılmam mira çok zor bi çocuk yemez içmez uyumaz hala gece saatbaşı Kalkıyor istediği olmazsa Ağlar ve ben çalışıyorum ama bakarsın ikinci sorunsuz olur biz yine mirayla uğraşmaya devam ederiz :)) Ben hiç düşünmüyodum asla diyodum nası bu kdr döndüm bilmiyorum gerçi sizden başka kimsede bilmiyo itiraf edemiyorum
Sorma yahu azad beni doğduğuma pişman etti. Ne uyur ne durur. Allahım sağlıkla büyütmeme yardımcı olsun başla isteğim yok valla :/Haydut naz ve haydutcandan sonra insan bi daha dusunemiyor sanirim:)
Öpmesi yakındır. Can da öyle yapıyordu şimdi çok güzel öpüyor sesli sesli eriyorum tabiki en çok babayı öpüyor ama olsun :)Benimki de öp deyince ağzını kocaman açıp ısırır gibi yapıyo
Aynen aynen dun milli egitime gittim elif eceyle ne durfurdu bi cay icmeme firsat vermeden milletin masalarini dagittiHakikaten. Ba sana ne oldu böyle :))))) o değil de senin yüzünden eltin de üçüncüyü yapmak zorunda kalacak yazık kadına yahu
Sorma yahu azad beni doğduğuma pişman etti. Ne uyur ne durur. Allahım sağlıkla büyütmeme yardımcı olsun başla isteğim yok valla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?