BN istiyorum kesimde istiyo aslinda ama benm sağlık problemlerim yüzünden düşünmüyoruz artık devamli gdecegim bi doktor bulmam lazm o beni yönlendirir.artik. benmde iki doz kalmis bir eylülde diğeri seneyeGeçmiş olsun canım. Bu ara hamilemiyim acaba die şüphelendim resmen :) muhtemelen sende kansız çıkarsın. Ben iki aydır kan ilacı kullanıyordum bide. Hiç faydası olmamış. Ben 4. Dozu oldum bir doz kaldı. İkinciyi düşünmesem yaptırmazdim galiba ben
Aferin Hira ya biz daha denemedikBu saate kdr ahşap puzzle la oynadi. Sok olduk hepimiz ilk baslarda dagitti tek tek ckarttti atti heryere . sonra baktk bitaneyi cikariyo ayni yerine takiyo alkis yaptik ayni şekilde devam etti taktikca kendine alkis yapti oda.şuan düzgün şekilde takiyo hepsni yerine. İyice sokuyo bide eliyle vuruyo girmeyince. Bilseydm digerlerindede alirdm
İlk defa bir oyuncaklar bukdr oynadi inş ecede severAferin Hira ya biz daha denemedik
Nasil yani :)valla bilmiyorum birz daha anladiklarinda cekmezler ins bi de doktorunla konusup bi sakincasi olmazsa ve istiyosaniz ikinciyi yap hemen
Ne guzel insallah canim severİlk defa bir oyuncaklar bukdr oynadi inş ecede sever
hangisine nasil :)Nasil yani :)
ay valla öyküde sevmiyo artik yatagini darda degil aslinda ama asagida kaliyo sicak mi oluyo nedir amlamadim mizirdandi demin aldim yanima yayildi yastigima uyudu tekrar yatirdim yerine donup duruyo ben eve gecince yatak alirim diye dusunuyodum ama daha once alcam heraldeYine bizimkiler uyudu ben uyumadim asagidaydik Ece saat 10 da arabasinda uyudu 11.30 gibi yukari ciktik terlemis elbisesini cikardim bezini degistirdim derken uyandi emzirdim uyudu yatirdim yine kalkti ayagimda salladim hala ayagimda birakcam korkuyorum uyanacak diye park yatak koymuslar odaya ama onda uyirmu bilmiyorum yatircam uyanirsa ortamiza alcam artik
Bu saate kdr ahşap puzzle la oynadi. Sok olduk hepimiz ilk baslarda dagitti tek tek ckarttti atti heryere . sonra baktk bitaneyi cikariyo ayni yerine takiyo alkis yaptik ayni şekilde devam etti taktikca kendine alkis yapti oda.şuan düzgün şekilde takiyo hepsni yerine. İyice sokuyo bide eliyle vuruyo girmeyince. Bilseydm digerlerindede alirdm
Bizim evdeki de derin canim ve yatak odam hic esmiyor benim ona yatirdigimda ter icinde aglayarak uyaniyor derin oldugu icin de olabilir bak bu aklima gelmemisti ben hamileyken karyola turu birsey almak istiyordum esimle model bakiyorduk abimde park yatagi hediye almis birsey de diyemedim simdi evde yerde yok uc tane tekli baza var ucuncusunu yeni aldik ben almayalim dedim ogluma oda yaptik ya yeni yatak aldi biri misafirlik olacakmis illa simdi kizimi yatiracak yer yok baza icin buyumesi gerek ne yapcaz bilmiyorumay valla öyküde sevmiyo artik yatagini darda degil aslinda ama asagida kaliyo sicak mi oluyo nedir amlamadim mizirdandi demin aldim yanima yayildi yastigima uyudu tekrar yatirdim yerine donup duruyo ben eve gecince yatak alirim diye dusunuyodum ama daha once alcam heralde
en guzeli ranza bizim ranza vardi korkuluklu oluyo onlar rahat alti da cekmeceli yatakti ben ikeadan bakicam orda guzel modeller var ama yeni eve diyodum bakalim olmazsa onumuzdeki yaz alcazBizim evdeki de derin canim ve yatak odam hic esmiyor benim ona yatirdigimda ter icinde aglayarak uyaniyor derin oldugu icin de olabilir bak bu aklima gelmemisti ben hamileyken karyola turu birsey almak istiyordum esimle model bakiyorduk abimde park yatagi hediye almis birsey de diyemedim simdi evde yerde yok uc tane tekli baza var ucuncusunu yeni aldik ben almayalim dedim ogluma oda yaptik ya yeni yatak aldi biri misafirlik olacakmis illa simdi kizimi yatiracak yer yok baza icin buyumesi gerek ne yapcaz bilmiyorum
23.30 dan beri uyumaya calisiyorum en son sıkıldim kalktim banyoyu toparladim viledayla sildim yarin cam mak bakmaya gelcek servis bi bozukluk var ama ilk defa sizden duyduk bu sikayeti diyolar bakalim ne cikcak mutfagi toparladim yerler kap doluydu oyku oynuyo onlari topladim ay delirdim yat uyu di mi yok uyandi oyku yine aldim kucagima yataga oturdum atti kendini yastigima yayildi :)
evet canım. Bende başta erken demiştim ama o kadar çok sorun çıktı ki iyi ki erken tutmuşuz. Eşyalar 1 haftada anca yerleşti. Doğalgaz desen evlendikten 1 ay sonra bağlandı. Belkide yeni bina olduğu için öyle oldu bilmiyorum2 ay bos eve kira mi verdiniz? 1 aydir belki daha fazla oldu ev aradilar bulamadilar en fazla 600 olsun istedi ama kiralik az vardi. Vakitde yaklasinca bu evi tuttu ama eski iste. Haftaya dugun adanada olacak 13 eyluldede konyada olacak.
Tamam canim beklerim her zaman buyur gel elif nisa gokceyle tanissin
her zaman bekleriz:)Bekleyin bikaç aya ben de geliyorum :))
Bende yoğurdumu süzdüm. Bu gün pazardan domates biber falan alıp tarhana yapcam inşallah. Kardeşimde gelmişken hazır halletmek istiyorum. İnşallah becerebilirimGünaydın hanımlar bugün çok işim var çoook kış hazırlığı yapıcam acı sos:)
Bende yapmak istiyorum aslında tarhana ama becerebilir miyim bilmiyorum bende elimle yapıcam kardeşimide çağırdım oda umuta bakacak:)kardeş candirBende yoğurdumu süzdüm. Bu gün pazardan domates biber falan alıp tarhana yapcam inşallah. Kardeşimde gelmişken hazır halletmek istiyorum. İnşallah becerebilirim
istiyoruz aslında ama iki çocuğu nasıl bakarm diye düşünüyorm huniyi kesin takablirm. Gerçi herkes hira için akilli senin kizn kardeş yap beraber büyürler diyo ama BN kdnmi hazir hissetmiyorum ilerde belki dedgn gbi zor olucak belkide olmiycak. Şuan odedegimz bir kredi var o bizi zorluyo arsayi satliga verdik iki aydr satilamadi gitti rahatlayamadik bir türlü. Hadi 2016 ananelerine katilalim senle beraberhangisine nasil :)
saclarimizi dedim ilkinde biraz daha anlasinlar cekmezler artik
digeri de ikinci cocuk icindi ilerde ilac kullanmak zorunda falan kalirsan zor olur olmayabilir belki de eger istiyosaniz ve senin su anki durumunda engel bisey yoksa bence ikinciyi yapmalisin :)
Canım benim :) belkide hastalık engel olmaz ikinci bebeğe. Engel olursada çok şükür hira var. :)BN istiyorum kesimde istiyo aslinda ama benm sağlık problemlerim yüzünden düşünmüyoruz artık devamli gdecegim bi doktor bulmam lazm o beni yönlendirir.artik. benmde iki doz kalmis bir eylülde diğeri seneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?