2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
BN istiyorum kesimde istiyo aslinda ama benm sağlık problemlerim yüzünden düşünmüyoruz artık devamli gdecegim bi doktor bulmam lazm o beni yönlendirir.artik. benmde iki doz kalmis bir eylülde diğeri seneye

İşten çıkınca alışverişe gitmiştim, geldiğimde eşim Arda'yı uyutmuş aldıklarımla oynayamadı.

Aferin Hira ya biz daha denemedik

Yine bizimkiler uyudu ben uyumadim asagidaydik Ece saat 10 da arabasinda uyudu 11.30 gibi yukari ciktik terlemis elbisesini cikardim bezini degistirdim derken uyandi emzirdim uyudu yatirdim yine kalkti ayagimda salladim hala ayagimda birakcam korkuyorum uyanacak diye park yatak koymuslar odaya ama onda uyirmu bilmiyorum yatircam uyanirsa ortamiza alcam artik

hangisine nasil :)
saclarimizi dedim ilkinde biraz daha anlasinlar cekmezler artik
digeri de ikinci cocuk icindi ilerde ilac kullanmak zorunda falan kalirsan zor olur olmayabilir belki de eger istiyosaniz ve senin su anki durumunda engel bisey yoksa bence ikinciyi yapmalisin :)

ay valla öyküde sevmiyo artik yatagini darda degil aslinda ama asagida kaliyo sicak mi oluyo nedir amlamadim mizirdandi demin aldim yanima yayildi yastigima uyudu tekrar yatirdim yerine donup duruyo ben eve gecince yatak alirim diye dusunuyodum ama daha once alcam heralde

Emre de kemirip durduyarin yogunlascaz bakalim

Bizim evdeki de derin canim ve yatak odam hic esmiyor benim ona yatirdigimda ter icinde aglayarak uyaniyor derin oldugu icin de olabilir bak bu aklima gelmemisti ben hamileyken karyola turu birsey almak istiyordum esimle model bakiyorduk abimde park yatagi hediye almis birsey de diyemedim simdi evde yerde yok uc tane tekli baza var ucuncusunu yeni aldik ben almayalim dedim ogluma oda yaptik ya yeni yatak aldi biri misafirlik olacakmis illa simdi kizimi yatiracak yer yok baza icin buyumesi gerek ne yapcaz bilmiyorum

en guzeli ranza bizim ranza vardi korkuluklu oluyo onlar rahat alti da cekmeceli yatakti ben ikeadan bakicam orda guzel modeller var ama yeni eve diyodum bakalim olmazsa onumuzdeki yaz alcaz

23.30 dan beri uyumaya calisiyorum en son sıkıldim kalktim banyoyu toparladim viledayla sildim yarin cam mak bakmaya gelcek servis bi bozukluk var ama ilk defa sizden duyduk bu sikayeti diyolar bakalim ne cikcak mutfagi toparladim yerler kap doluydu oyku oynuyo onlari topladim ay delirdim yat uyu di mi yok uyandi oyku yine aldim kucagima yataga oturdum atti kendini yastigima yayildi :)

Aay Allah'ım uykudan kalk,uyuyamıyorum diye banyoyu sil süpür falan oooof daraldım..hiç bana göre şeyler değil,uyuyamadım diye temizlik kitap okurum,tv izlerim falan ama temizlik ne arkadaş yahu no no no

evet canım. Bende başta erken demiştim ama o kadar çok sorun çıktı ki iyi ki erken tutmuşuz. Eşyalar 1 haftada anca yerleşti. Doğalgaz desen evlendikten 1 ay sonra bağlandı. Belkide yeni bina olduğu için öyle oldu bilmiyorum

Bekleyin bikaç aya ben de geliyorum :))
her zaman bekleriz:)

Günaydın hanımlar bugün çok işim var çoook kış hazırlığı yapıcam acı sos:)
Bende yoğurdumu süzdüm. Bu gün pazardan domates biber falan alıp tarhana yapcam inşallah. Kardeşimde gelmişken hazır halletmek istiyorum. İnşallah becerebilirim

Bende yoğurdumu süzdüm. Bu gün pazardan domates biber falan alıp tarhana yapcam inşallah. Kardeşimde gelmişken hazır halletmek istiyorum. İnşallah becerebilirim
Bende yapmak istiyorum aslında tarhana ama becerebilir miyim bilmiyorum bende elimle yapıcam kardeşimide çağırdım oda umuta bakacak:)kardeş candir

istiyoruz aslında ama iki çocuğu nasıl bakarm diye düşünüyorm huniyi kesin takablirm. Gerçi herkes hira için akilli senin kizn kardeş yap beraber büyürler diyo ama BN kdnmi hazir hissetmiyorum ilerde belki dedgn gbi zor olucak belkide olmiycak. Şuan odedegimz bir kredi var o bizi zorluyo arsayi satliga verdik iki aydr satilamadi gitti rahatlayamadik bir türlü. Hadi 2016 ananelerine katilalim senle beraber

BN istiyorum kesimde istiyo aslinda ama benm sağlık problemlerim yüzünden düşünmüyoruz artık devamli gdecegim bi doktor bulmam lazm o beni yönlendirir.artik. benmde iki doz kalmis bir eylülde diğeri seneye
Canım benim :) belkide hastalık engel olmaz ikinci bebeğe. Engel olursada çok şükür hira var. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…