- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Bugün bende yeşil mercimek yaptım bi kase içti. Sen nasıl yaptın canım. Ben Şehriyeli yaptım.
Ohhh afiyet olsun emreye. Ben dometes yerine az Salça koydum. Bulgur yerinde Şehriye koydum. Blendirdan geçirmedim önce. Bir iki kaşık yedi. Sonra taneleri ağzında bekletip 5 dk sonra yutmaya başladı :/ aslında beklerim hep 1 saatte sürse yediririm ama bugun hiç halim yoktu. Blendirdan geçirdim hemen yediCanm mercimegi hasladim.ayri bir tencerede sogan sarimsak domates kavurdm azck.tuz karabiber et suyu ve su ekledim.o arada mercimekleri alip bu karisimin uzerine doktum ve 1 kasik kadar da bulgur ekleyip pisirdm.alti kisik 15-20 dk falan pisti sonra blendrdan gecrdm
Ben de iki diyordum bire dusurdum:)isimdeyimgucumdeydüşündüm. : 42381309 .!.:Ben 3 diyordum 2 ye düştüm
Canim bazen kendi kanindan biri bakıcı gibi iyi bakmayabiliyor. Dayımin oğluna anneannesi bakıyor ama sürekli bağırıyormuş çocuğa.Acikcasi benim icime sinmeyende baskasinin bakmasi keske kendi canından kanindan biri bakmis olsaydi.
Oda iyiymiş :)Ben de iki diyordum bire dusurdum:)
Kerem Alp de bir ara böyleydi canım 1 ay filan sürdü bu davranışı. Sonra kendiliğinden vazgeçti.Miranın yeni huyu kakası gelince kuytu köşelere gidiyo kimse ona baksın istemiyo işi bitince hemen kucağıma geliyo Altını temizliyim diye askında utandırcak bişi yapmadık neden böyle yapıyo olabilir fikri olan var mı kızlar
Şimdi bizde de durum bu. Ne oldu da vazgeçti o huyundan bilmiyorum. Saklanmiyor artık ama çok komik hareketler yapıyor. Cömelip kalkıyor eğiliyor tuhaf tuhaf hareketlerAslında bu güzel bişey sanki. Göz önünde yapmak istemediğine göre Kakanın varlığını kabullenmiş. Bi de hemen değiştir diyo.
Gökçe hiç oralı olmuyo. Oyunun ortasında bile olsa ıkına ıkına yapıyo. Sonra oyuna drvam ediyo
Tekrar tüp düşünüyor musun canm benim pek gözüm o süreci yemiyordaAy ne güZel benim dondurulmuş olsa önümüzdeki yaz denerdim ama yok malesef
Bnce anliyo kakasini ne güzel işte hirada köşelere gdio koltgn arkasina tutunuyo orda yapiyo snrda asla oturtamazsn onu o bezle illa degiscek alti hayatta otrmaz kakasnin üstüne.ben tuvalete gderken hadi gel cis yapmaya gdelim diyorum oda geliyor cis cis deyip duruyor orda . annemde alalim Bi lazmlik diyo çünkü hira bezi baglatmiyo her seferinde ciglikla agliyo illa bezsiz durcakBilmiyorum annem sürekli çişi kakayı öğretmeye çalışıyo acaba ondan mı bi yürüsün hemen tuvalete alıştırcam diyo uzmanlar pedagoglar fln diyince he he siz öyle büyüdünüz çişinizi tutamıyonuz tabi dimi diyo zıtlaşmak istemiyorum ek Gıdada boyumun ölçüsünü aldım bunda da ben ilgilenecem derim okula gidene kadar bez ister falan >.<
Deneyip gorecez canim.Canim bazen kendi kanindan biri bakıcı gibi iyi bakmayabiliyor. Dayımin oğluna anneannesi bakıyor ama sürekli bağırıyormuş çocuğa.
Gökçenin bakıcısı o kadar güzel bakıyor ki inan kv onun onda biri kadar bakamaz. O bakıyor olsaydı çocuk şimdi cips çay hatta kola bile içiyor olabilirdi. Benim annemde iyi bakar ama annem bendeyken bile bakıcıya bırakırım. Çünkü yemek saatlerini uyku saatlerini o biliyo ve kızım annemi uzun süre gormediginden yabancılıyor. Bende ilk bıraktığımda çok panik olmuştum ama artık rahatım. Çünkü biliyorum ki gökçenin keyfi yerinde.
Canım ben yarım kiloluk kavanozlara koydum aciktiktan sonra buzdolabında bişi olmuyor bir aydan fazla duruyorKızlar bu domates sosu kavanozunu açtıktan sonra ne kadar dayanıyo?
Bi de çocukların mama kavanozlarıyla denediniz mi hiç bişeyler koymayı tutar mı ki?
Ben bi kere sıcak çorba koymuştum. Alışveriş merkezinde eşimle uğraşıp açamamıştık. Bi restoranta girip ahçıya vermiştik bıçakla açmıştı. Bu tuttuğu anlamına mı geliyo ki?
5 kilo domates aldım. Kardeşimle soyduk. Birazdan sos yapcam. Ona göre kavanoz ayarlamak istiyorum
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için :)Canım ben yarım kiloluk kavanozlara koydum aciktiktan sonra buzdolabında bişi olmuyor bir aydan fazla duruyor
mama kavanozunu tam kapatmak zor oluyo bi de onlar kucuk gelir bence 3_4 kullanimda bitcek sekilde kavanozla kendine bisey olmuyo ama kenarlari falan kuf yapabiliyo acildiktan sonra ben kucuk boy kavanozlarda yaptiriyorum anneme :)Kızlar bu domates sosu kavanozunu açtıktan sonra ne kadar dayanıyo?
Bi de çocukların mama kavanozlarıyla denediniz mi hiç bişeyler koymayı tutar mı ki?
Ben bi kere sıcak çorba koymuştum. Alışveriş merkezinde eşimle uğraşıp açamamıştık. Bi restoranta girip ahçıya vermiştik bıçakla açmıştı. Bu tuttuğu anlamına mı geliyo ki?
5 kilo domates aldım. Kardeşimle soyduk. Birazdan sos yapcam. Ona göre kavanoz ayarlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?