2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugün bende yeşil mercimek yaptım bi kase içti. Sen nasıl yaptın canım. Ben Şehriyeli yaptım.

Canm mercimegi hasladim.ayri bir tencerede sogan sarimsak domates kavurdm azck.tuz karabiber et suyu ve su ekledim.o arada mercimekleri alip bu karisimin uzerine doktum ve 1 kasik kadar da bulgur ekleyip pisirdm.alti kisik 15-20 dk falan pisti sonra blendrdan gecrdm

Ohhh afiyet olsun emreye. Ben dometes yerine az Salça koydum. Bulgur yerinde Şehriye koydum. Blendirdan geçirmedim önce. Bir iki kaşık yedi. Sonra taneleri ağzında bekletip 5 dk sonra yutmaya başladı :/ aslında beklerim hep 1 saatte sürse yediririm ama bugun hiç halim yoktu. Blendirdan geçirdim hemen yedi

Bende Iistiyordum ancak yardim edenim yok senin annen sana el ayak olmus benimki bana muhtac k.valdeden hayir yok .[/QUOTE]
Bende aynı durumdayım canım. Yardım edenim yok. Eskişehire taşınmak istiyordum.annem bakar diye ama eşimin işi dolayısıyla oda kaldı. Gökçenin iki yaşına gelmesini bekliyordum ama.sanirim maddiyat onu 3 yaptı çünkü 3 yaşına kadar bakıcımız gökçeye bakacak zaten. Sonra da ikinci çocuk için bakiciyi eve çağırıp biraz fazla verip iki çocuğa baktirmayi düşünüyorum.[/QUOTE]
Bende Iistiyordum ancak yardim edenim yok senin annen sana el ayak olmus benimki bana muhtac k.valdeden hayir yok .[/QUOTE]
Bende aynı durumdayım canım. Yardım edenim yok. Eskişehire taşınmak istiyordum.annem bakar diye ama eşimin işi dolayısıyla oda kaldı. Gökçenin iki yaşına gelmesini bekliyordum ama.sanirim maddiyat onu 3 yaptı çünkü 3 yaşına kadar bakıcımız gökçeye bakacak zaten. Sonra da ikinci çocuk için bakiciyi eve çağırıp biraz fazla verip iki çocuğa baktirmayi düşünüyorum.[/QUOTE]
Acikcasi benim icime sinmeyende baskasinin bakmasi keske kendi canından kanindan biri bakmis olsaydi.

Acikcasi benim icime sinmeyende baskasinin bakmasi keske kendi canından kanindan biri bakmis olsaydi.
Canim bazen kendi kanindan biri bakıcı gibi iyi bakmayabiliyor. Dayımin oğluna anneannesi bakıyor ama sürekli bağırıyormuş çocuğa.
Gökçenin bakıcısı o kadar güzel bakıyor ki inan kv onun onda biri kadar bakamaz. O bakıyor olsaydı çocuk şimdi cips çay hatta kola bile içiyor olabilirdi. Benim annemde iyi bakar ama annem bendeyken bile bakıcıya bırakırım. Çünkü yemek saatlerini uyku saatlerini o biliyo ve kızım annemi uzun süre gormediginden yabancılıyor. Bende ilk bıraktığımda çok panik olmuştum ama artık rahatım. Çünkü biliyorum ki gökçenin keyfi yerinde.

Son düzenleme:
Kerem Alp de bir ara böyleydi canım 1 ay filan sürdü bu davranışı. Sonra kendiliğinden vazgeçti.

Şimdi bizde de durum bu. Ne oldu da vazgeçti o huyundan bilmiyorum. Saklanmiyor artık ama çok komik hareketler yapıyor. Cömelip kalkıyor eğiliyor tuhaf tuhaf hareketler

bence bakici bakcak diye korkmayin ne bakicilar var anane babaneden iyi bakiyo benim calismama sebebim de kv birakmak istememem cocugun ne yedigi ne ictigi belli olmaz onda annem calismasa ona da birakmazdim heralde o da fazla sahipleniyo ilerde benim icin problem olur dogdugundan beri sadece 1 hafta annemde kaldim dogumd

Bnce anliyo kakasini ne güzel işte hirada köşelere gdio koltgn arkasina tutunuyo orda yapiyo snrda asla oturtamazsn onu o bezle illa degiscek alti hayatta otrmaz kakasnin üstüne.ben tuvalete gderken hadi gel cis yapmaya gdelim diyorum oda geliyor cis cis deyip duruyor orda . annemde alalim Bi lazmlik diyo çünkü hira bezi baglatmiyo her seferinde ciglikla agliyo illa bezsiz durcak

Ben de dün bime uğrayıp aldım tahta yapbozlardan. Hayvanli ve sayılı olanlardan aldım. Sihirli dairelerdi galiba adı ondan aldım. Hatta alırken ogleden sonraydi bitmiştir diye panik oldum Daha çok ahşap yapbozu sevdi. Ben daha onceden parmak boyası almıştım evde var diye almadım. Birkaç boyama girisimimiz olmuştu normal boyayı bile yemeye kalktığı için cesaret edememistim ama denemeye karar verdim:))

Deneyip gorecez canim.

Kızlar bu domates sosu kavanozunu açtıktan sonra ne kadar dayanıyo?
Bi de çocukların mama kavanozlarıyla denediniz mi hiç bişeyler koymayı tutar mı ki?
Ben bi kere sıcak çorba koymuştum. Alışveriş merkezinde eşimle uğraşıp açamamıştık. Bi restoranta girip ahçıya vermiştik bıçakla açmıştı. Bu tuttuğu anlamına mı geliyo ki?

5 kilo domates aldım. Kardeşimle soyduk. Birazdan sos yapcam. Ona göre kavanoz ayarlamak istiyorum

Canım ben yarım kiloluk kavanozlara koydum aciktiktan sonra buzdolabında bişi olmuyor bir aydan fazla duruyor

o
mama kavanozunu tam kapatmak zor oluyo bi de onlar kucuk gelir bence 3_4 kullanimda bitcek sekilde kavanozla kendine bisey olmuyo ama kenarlari falan kuf yapabiliyo acildiktan sonra ben kucuk boy kavanozlarda yaptiriyorum anneme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…