2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emre de kemirip durduyarin yogunlascaz bakalim
Gökçe de dun bi güzel kemirdi. Şimdi geometrik şekilleri beraber teker teker yerleştirdik. Sonra ona yaptırdım ama sadece bi sekil verdim eline ve nereye nasıl yerleştirmesi gerektiğini gösterdim oda yerleştirdi. Alkış yaptım oda alkış yaptı :) çok hoşuna gitti.

Biz iki ay evelden aramaya başladık bir ay kala anca bulduk yerleştik.

Canım benim :) belkide hastalık engel olmaz ikinci bebeğe. Engel olursada çok şükür hira var. :)
çok şükür Allahim yasatti bana anneligi Kismetimzde varsa olr yoksa olmaz allah herkese tattrsin bu duyguyu. Özellikle kizm oldgu icn daha bi mutluyum belkide yanlis düşünüyorum. Hamileyken erkek kiz farketmez diyodm. Kiz olduğunu öğrenince havalara ucmustum. Benm uç tane abim var ben tek kizim. Babam hep derdi herkese iyiki kizm var smdide annemle ilgilenen benim.

Aay Allah'ım uykudan kalk,uyuyamıyorum diye banyoyu sil süpür falan oooof daraldım..hiç bana göre şeyler değil,uyuyamadım diye temizlik kitap okurum,tv izlerim falan ama temizlik ne arkadaş yahu no no no
tv de izlicek bisey yok kitap okumayi birakali 1 sene olcak nerdeyse kafam o kadar dolu ki odaklanamiyorum cok severim aslinda kismette temizlik varmis :)

yani oyku de beni cok yormuyo aslinda kendi kendine oyalanir falan hareketli ama ne bilim bizimde borclar falan var toparlanmadan ikinciyi dusunmuyorum belki 2018 annelerine gireriz dursun kenarda simdi :)

valla biraz daha gecsin zaman sende istersin tekrar ark hamile benim doktoruma gidiyo gecen beraber gittik ultrasonda gorunce ay bitane daha yapasim geldi diyom doktor sen dur biraz dedi :) cok zor bi hamilelikti yurume acisindan benim icin ama hepsi unutuluyo :-

Maddi imkanım olsa 2016 annesi olurdum :)

Aynen canım. Çok şükür annelik duygusunu yaşıyoruz. Hayırlısı diyelim ikinciye. Bende suan ikinci çocuğum olursa cinsiyetini ogrenmicem diyorum. Tabi catlamazsam. Farklı olsun diye de bi ısrarım yok yani. Cinsiyeti ne olursa olsun ama hayırlı olsun.
Geçen gün babasının öldürdüğü arkadaşımdan için çoğu kişi annesine ve babasına eziyet ediyordu. Dövüyordu diyorlar. Ne kadar doğru bilmem ama psikolojisi hiç normal değildi onu iyi biliyorum. Babasının canına tak etmiştir diyenler bile var. O yüzden ne olursa olsun hayırlısı olsun diyorum.

gecen gun paylastigim sarisi beyazi ayri cirpilip yapilan omletten yaptim cok az bisey kaldi yedi hepsini nerdeyse guzel oldu yumurtanin beyazini cirparken gosterdim oykuye cirpma sesine oynadi :)

Bende yapmak istiyorum aslında tarhana ama becerebilir miyim bilmiyorum bende elimle yapıcam kardeşimide çağırdım oda umuta bakacak:)kardeş candir
aynen ya. Sabah kalktım emzirdim verdim teyzesinin kucağına. Rahat rahat kahvaltısını hazırladım. Onuda teyzesi yedirdi. O sırada ben kendi kahvaltımızı hazırladım. Onlar oynadılar. Mutfağımı topladım rahat rahat.
Pazarteside öbür kız kardeşim gelicek. Hepten yatarım artık
Yapabilirim gibi geldi ya bana. En çok uğraştıran kısmı kuruduktan sonra ufalama kısmı. Onuda robotta çekcem.
İnternetten bir sürü tarife baktım. Ölçü için. Annem hep göz kararı yapar çünkü. Neredeyse hepsinde sebzeleri falan pişiriyolar biraz. Annemler hep çiğden doğrayıp ya da robotta çekip yaparlardı. O kafamı karıştırdı biraz.

aynen bende hep 3 derdim şimdi 1 yeter diyorum. Psikolojik olarak kaldıramam 2. Yi. Belkii 5-6 sene sonra düşüneilirim ancak:)

Benimki de öp deyince ağzını kocaman açıp ısırır gibi yapıyo

bizde yeni basladik daha

oykude oyleydi bazen ablama falan yapiyodu isircak saniyodu isirmicak o opme diyodum :)
Gökçe uzaktan öpücük atıyor sadece :)
Şimdi tutturdum hadi öp anneyi diye öper gibi yaptı ama opmedi. Hep öykünün yüzünden çok kıskandık. Şimdi dillenecek gökçe. Offfffff anne yeter öpmücem işte öpmücem diyecek

Oyyyy kıskandım :) benim sıpa öpmüyor hala
Ayyy umutta bi öpme meraklısı bazen bunaltiyor seriye bağlayıp sürekli öpüyor ama o öpünce ne yorgunluk ne sinir ne dert ne keder bişi kalmıyor Rabbime bin şükür bu duyguyu taddirdigi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…