2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım birşey sorucam, sizin köpek dişlerinden önce hangisi çıkmıştı. Üstteki köpek dişi patladı alttaki patlamak üzere aşağıdaki azının yanındaki en dip azı şişmiş, kafam çok karışık acaba dişçiye felan mı gitsek bunu yazarken gülüyorum ama hem biz mahvolduk hem çocuk. Gökçeyede maşallah çok güçlü bir kız o kadar dişi aynı zamanda çıkarttı.

Vaaaaav harikasın yaaa..eline sağlık..resmen "banada yapsana" diyesim geldi :KK54:

Efe'de doğumdan beri emzik Avent kullanıyor ve benimde eeeeeen çok merak ettiğim 2 konudan biri emziği nasıl bırakıcaz meselesi..diğeri ise sallanmadan kendi kendine ne zaman uyuyacak meselesi..ikisinden de çoooook zor vazgeçecek gibi geliyor bana ama bakalım..
Teşekkür ederim canım. Yakın olsak sana da yapardık ;)

Bunların üzerini çok mu örttüm acaba hala çok sıcaklar:KK53:
Çabuk sogumuyorlar bana da ilginç gelir hep

Canım birşey sorucam, sizin köpek dişlerinden önce hangisi çıkmıştı. Üstteki köpek dişi patladı alttaki patlamak üzere aşağıdaki azının yanındaki en dip azı şişmiş, kafam çok karışık acaba dişçiye felan mı gitsek bunu yazarken gülüyorum ama hem biz mahvolduk hem çocuk. Gökçeyede maşallah çok güçlü bir kız o kadar dişi aynı zamanda çıkarttı.
Sol alt kopek diş çıktı ardından sağ alt köpek dişi çıktı. Ardaya da maşallah peşpeşe çıkarıyor ama cidden mahvolmuştur. Gökçe çok sık hasta oluyor çünkü çok sık aralıklarla diş çıkarıyor yavrum :/
Gülme bence kendine. Gökçe o kadar kötüydü ki hep gittiğim bi dişçi vardı eskişehirde Ona götürdüm gökçeyi :) ama kadın yoktu. Muayene ettiremedim. Cuma aksami eve diş hekimi bi arkadas geldi. O baktı gökçenin dislerine ve çıkış sıralaması ilginç geldi kıza.

Bu sabah çok mutlu oldum ya kerem alp sonunda kahvaltı formatına uygun bir şekilde domatesli yumurta yedi :)) Az zeytinyaginda rendeledigim bir domatesi biraz çevirdim. Icine bir yemek kaşığı kadar irmik attım çok az karabiber koydum. En son 1 yumurta cirpip karıştırdım. O kadar çok sevdi ki. Uzun zamandır yumurta yedirmek için cirpinan bana ilaç gibi geldi :)) Karabiberin hikmeti olabilir belki kerem alp birkaç defa baharatlı patatesli börek yemisti çok sevmişti. Bir de kızlar siz tuz kullanıyor musunuz. Ben 1 yasindan beri tuz atıyorum çok az. Öyle daha güzel yediğini farkettim. Yesin de nasıl yerse yesin modundayim yine ben:))

aynen ben ayri yemek yapmiyorum zaten artik

ayyy sasirdi cocuk uzaniyodum geldi kolumu isiriyo kalktim bu sefer saldiriyo kolum bacagim ayagim nereyi yakalarsa ayy cok korkuyorum :) cokta aciyo
Sıfır Kilometre dış nasıl batıyor geçen umut kolumu ısırdı morardi valla yok gören yanlış anlicak:eek::KK56::KK70:

Bu sabah çok mutlu oldum ya kerem alp sonunda kahvaltı formatına uygun bir şekilde domatesli yumurta yedi :)) Az zeytinyaginda rendeledigim bir domatesi biraz çevirdim. Icine bir yemek kaşığı kadar irmik attım çok az karabiber koydum. En son 1 yumurta cirpip karıştırdım. O kadar çok sevdi ki. Uzun zamandır yumurta yedirmek için cirpinan bana ilaç gibi geldi :)) Karabiberin hikmeti olabilir belki kerem alp birkaç defa baharatlı patatesli börek yemisti çok sevmişti. Bir de kızlar siz tuz kullanıyor musunuz. Ben 1 yasindan beri tuz atıyorum çok az. Öyle daha güzel yediğini farkettim. Yesin de nasıl yerse yesin modundayim yine ben:))

Oooh yarasın afiyet olsun ve devamlı olsun inşallah canım..
Ben 1 yaşından beri kendi yemeklerimizden veriyorum artı Efe'ye ve ona ayrı yapmıyorum..tuzlu salçalı..yani normal biz nasıl yiyorsak öyle..

Ooohhhh süper valla..Tadını çıkar iyice dinlen eğlen doping depola :KK51: bende biara Efe'nin alnına kaşların ortasına masaj yapar gibi dokunurdum,Efe'de çok severdi mest olurdu..ama yinede hiç öyle bi pozisyonda uyumadı,böyle kolay bir uyku stili hiç olmadı :KK45:
Sagol canim dinlenmeye calisiyorum bol bol bugun biraz basim agriyordu oglende Eceyle iki saat uyumusuz iyi geldi sonra denize girdik cok sevdi denizi ayaklari yere degsin istemiyor ileri gidiyor hep:))

Kizlar Eceye simit almistim bimden 5 lira civariydi super cikti Ece icinde hic devrilmiyor cocuk havuzunda onun icin de oynuyor hep esim onu begenmeyip gidip 30 liraya bebek simidi almisti Ece onun icinde devrildi ve cabuk sonuyor surekli sismesi gerekiyor ama benim bim den aldigim tas gibi esime dedim benim aldigimi begenmedin bak ne guzel cikti bosu bosuna para verdin ona diye dogru soyluyorsun dedi yigenim de sevdi o da onunla giriyor denize bim e devam kizlar:)))

biz her turlu baharati tuketiyoruz daha lezzetli geliyo tabiki yumurtasina tuz karabiber kimyon nane tatli toz kir biber hepsini koyuyorum
şuan sebebini hatırlayamıyorum ama üni de bi hocamız yumurta sarısının kesinlikle karabiberle birlikte tüketilmesi gerektiğini söylüyodu.
Bende az bişey atıyorum o yüzden. Belli olunca tadı gökçe yemiyo. Anasına çekmiş bu konudada. Ben naneden tarçından nefret ederim diğerleride dozunda olursa anca

şuan sebebini hatırlayamıyorum ama üni de bi hocamız yumurta sarısının kesinlikle karabiberle birlikte tüketilmesi gerektiğini söylüyodu.
Bende az bişey atıyorum o yüzden. Belli olunca tadı gökçe yemiyo. Anasına çekmiş bu konudada. Ben naneden tarçından nefret ederim diğerleride dozunda olursa anca
Ben yumurtayi hep karabiberli yerim yumurtanin kokusunu almayayim diye ama kizima karabiberli vermedim hic omletine nane koyarim hep

Kizlar Eceye simit almistim bimden 5 lira civariydi super cikti Ece icinde hic devrilmiyor cocuk havuzunda onun icin de oynuyor hep esim onu begenmeyip gidip 30 liraya bebek simidi almisti Ece onun icinde devrildi ve cabuk sonuyor surekli sismesi gerekiyor ama benim bim den aldigim tas gibi esime dedim benim aldigimi begenmedin bak ne guzel cikti bosu bosuna para verdin ona diye dogru soyluyorsun dedi yigenim de sevdi o da onunla giriyor denize bim e devam kizlar:)))

Bim - A101 ve bazende Şok candır :KK9:

Bu çocuk beni hizmetçi gibi kullanıyor yaa balonu atıyor sonra getir diyor çok usengec:)

Bizde de durum tam tersi..
Bişeyi isterken ya da elinde olmaması gereken bişey varken işaret ederek ismini söyleyip "getir oğlum bana" diye diye işaret edip bişey istemeyi öğrendi..şimdi istediği herşeyi eliyle işaret edip istiyor..çok tatlı yaaaaa ağzını burnunu yicem valla :KK200:

Back
X