Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A101 den zip zip top aldık bizde bugun :)Bim - A101 ve bazende Şok candır![]()
Gökçe erkenden uyudu. Bende biraz ütü yaptım. Şimdi de eşimle film izlicez. Tabi ben uyuyup kalmazsam :)Çok sessiz burası bugün her pazar olduğu gibi
A101 den zip zip top aldık bizde bugun :)
Bnde perşembe kostura koşturan a 101,e gdicem sürekli almak istediğim boya kitabi geliyor hem de 5tlyeBu haftaki aktüel ürünler hep okul sezonuyla ilgili..ama yinede fırsatım olursa gidip bakıcam..
Bn uyuya kaldm dun aksam ayni sekilGökçe erkenden uyudu. Bende biraz ütü yaptım. Şimdi de eşimle film izlicez. Tabi ben uyuyup kalmazsam :)
Ben Uyumadım ama heran gidebilirim :)Bn uyuya kaldm dun aksam ayni sekil![]()
cnm biberleri küçük küçük doğruyorum. Yarım çay bardağı kadar zeytinyağı ve sirkeyle pişirip sonlara yakın sarımsak ve tuz koyup şişelere dolduruyorum. Ben çok pişirmiyorum biraz diri bırakıyorum. Kışın kısırın yanında harika oluyor. Bu arada bu ölçü 1 kilo kırmızı biber için.Ben senin tarife kendimden biseyler katmisim demekbi de oyle denym bari saol canim:)
Biberi nasl yapiyosun peki?
Ben kış için yemeklere koyuyorum dolayısıyla pişirmeyi çok abartmıyorum. Şişeleri bulaşık mak. yıkıyorum. Kapakları yeni alıp kaynatıyorum ki daha garanti olsun bozulmasın diye.Bu domates ne kadar kaynayacak? Birde niye sise kapagini kaynatiyorsunuz? Sisede kaynatiliyor mu? Ben hic yapmadimda
Ne resmi yaaa biz göremiyoz diye böle anlatılmaz ki meraktan çatlicam zaten
Canim gökçeden çok yigenim oynadı. Bakıcımızin kızı gökçeyi üzerine bindirip ziplatiyordu gökçenin de çok hoşuna gidiyordu o yüzden aldım. Ama denizden fırsat bulup gökçeyle oynayamadik :)isimdeyimgucumdeyim bende alıcaktım toptan ama +4yazıyo galiba bide simdi yapaamaz diye almadım nasıl guzelmi
Hahahaha bi arkadaşımda kızıyla aynı tütüden giyince aynı tepkiyi bende vermiştim
@minnakkartal doğum günün den gelemedim galiba:)
Anasını niye beğenmedin kıs@minnakkartal anası değilde minik kız çok tatlı maşallah :)
Ya evet kostüm de çok yakışmıştı bayıldım@minnakkartal anası değilde minik kız çok tatlı maşallah :)