2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Cok dogru bir tespit. Kafada kurmak resmen iskence
Oyyyy kuzum benim. Çok geçmiş olsun annesi
Sagol canim

Çok sevindim aranızın düzelmesine. Bence herkesin psikologa ihtiyacı var. Inşallah çok daha iyi olursunuz.
M mutube size de çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun. Herşeyi düşünmüşsünüzdür tabiki de evlilik danışmanını da bir düşünün isterseniz.

Elif Ece de bi acaip oldu birsey yemiyor kasik gorunce kaciyor ve insanlara yumrugunu sikarak aaaa diye bagiriyor gordugu herseyi istiyor ve olnayinca goz yaslariyla agliyor ne yapacagini sasirdim iki yas senromuba erkeb mi ne girdik.Iki gundur amcamin kixina birakip seminere gidiyorum acaba ondan mi ki

15 ay için yazılanlar.

Bu yaşta, öfke nöbetleri de görülür. Nöbet sırasında yapılacak en doğru şey, bebeğin güvenliğini sağladıktan sonra nöbeti görmezden gelmektir. Ona bakmayın, onunla konuşmayın ve sakinleşmesini bekleyin. Eğer, sergilediği şovun izleyicisi olmazsa devam etmesinin anlamı olmayacaktır.

Araziye çıktığımda tüm gün boyunca dışarıda olacağım buz çantalarının idare edeceğini düşünmüyorum. Izmir hala çok sıcak kışın belki olabilir ama yazın çok zor.
Alıntı yapamadım senin vesilenle yorum yapanlara teşekkürler.

Bugün haberlerde, sanalda gördüklerim kötü bir rüya olsaydı keşke. Nereye baksam o kareyi görüyorum. İçim parçalandı. Gözümden yaşlar süzülüyor, elden hiç birşey gelmiyor.
Simdi ben yazacaktim surekli agliyorum Icim parcalandi o minicik bedeni oyle gorunce ve hala agliyorum fotografini optym ve agladim cok aci Allahim

Bizde de var huysuzluk canim ben de acaba iki yas sendromuna erken mi girdik diyorum
iste biz aynen bunu yasiyoruz demek ki donemsel bir durum icim rahatladi biraz okuyunca sagol canim sinirim bozuldu bugun neden boyle davraniyor diye

Kp taksicilik yapıyo gecen gün binmelk istemişler bi şişme botla 7-8 kişi diyo yazık insanlara almıyolar tabi jandarms devamlı dolaşıyomuş sakin götürmeyin diye ama nereye kadar elbet başka yol buluyolar allah yardımcıları olsun

Kızlar içim acıyo durup durup ağlayasım geliyo. O çocuğun görüntüsü gözümün önünden gitmiyo. Sanki yardım edebilirmişim de etmemişim gibi. Kendi çocuğum gibi. tarif edemiyorum duygularımı ama o kadar mutsuzum ki

Gözlerimi kapatınca resmi geliyo yavrunun.. Tarifsiz, tarihsiz bir acı...çok acı..Allahım durdursun artık bu savaşı..

kaç saat kalacaksın ki canim.tüm gün mu disardasin?5-6 saat götürüyor o çantalar.
M mutube canim hayırlısı olsun.iyi düşündünüz mu?arada yavru var.psikoloğa gitseniz bi.ne oldu bu noktaya geldiniz?
Bide de çok oluyor,sinirimi çok bozuyor ama yavrum var diyorum.zaten o olmasa bizde çoktan ayrilirdik kesin.ama kuzular var

okdr snirliki buaralar kizinca kipkirmizi oluyo bagriyo kendini skip bide oyuncaklari üstüme atiyo izin vermedgimde

Dun hortumla terasi ykiyodum çiçekleri suluyodum birden kendi su savasi içinde buld m esinle aldi hortumu komple islatti ustumu sacima kdr hira okdr değişik agladiki gelmiş kapiya anne diye Çiğlik atiyo sanirm bana kotu bisey yapiyo sandi. Halbuki kahkaha atiyodm resmen buz gbi su yüzünden. Yinede korktu snra sarildi aglamayi kesti babasi almak istedi ilk başta gtmek istemedi sonra gitti herşeyi anliyolar bana hep düşkün olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…