Cok dogru bir tespit. Kafada kurmak resmen iskenceÇok sevindim canım :)) aslında hep öyle yapmak lazım. Yani karşımızdaki insanın içimizi beynimizi okumasını kafamızda kurduklarımızı anlamasını bekliyoruz, sınra beklentimiz gerçekleşmeyince küsmüş kabuğumuza çekiliyoruz. En güzeli konuşmak, çözülmese bile en azından çözülmeyeceğini deneyimlemiş oluruz, her durumda kafada kurmaktan iyidirtabi eşinin de inat huyunu bırakması bundan sonrası için iyi olur.
Sagol canimOyyyy kuzum benim. Çok geçmiş olsun annesi
Sagol canimÇ
Çok geçmiş olsun canım
Çok sevindim aranızın düzelmesine. Bence herkesin psikologa ihtiyacı var. Inşallah çok daha iyi olursunuz.Biz çözdük canım. Bizim sıkıntımız benim tahammülsüzlüğüm ve sorunlarımızı konuşarak değil biriktirmemiz ve çözemememizdi. Bizde en ufak bir ses yükseltme bile olmadı şimdiye kadar. Yani belli başlı ayrılık sebepleri olmadı bizde hiç. Ama bizim sıkıntı konuşmayıp tripleşmek ve sonunda dayanamayıp benim patlamam ve tüm birikenleri ortaya dökmemdi. Ben paikoloğa gitmeye başladım ve baya etkili oldu. Artık sırf eşim üzülmesin diye içinde bişey tutmuyorum, biriktirmiyorum, sıkıntım neyse anında ve sakince konuşuyorum. Herşeyden önemlisi inatlaşıp iktidar mücadelesine çevirmiyorum evliliğimi. Bazen ikimizin dediği de olmuyor ama asgari müşterekte buluşup karar almaya başladık. Psikoloğumun çok güzel bir örneği oldu bana ve onu uyguluyorum. Bana dedi ki"evliliği devletler arası diplomasi gibi düşün. Onlar da anlaşamaz çoğu kez ama sürekli müzakere masasına otururlar. Çoğu kez çözemese de birbirlerine savaş açmazlar, onyıllarca da sürse o müzakere masası hep açık kalır konuşulur" . Bu benim kafama çok yattı , ve uygulamaya çalışıyorum. Bir de David Burns ün iyi hissetmek diye bir kitabını önerdi. Hayatı kendine zindan etmeden düşüncelerinle duygularını iyileştirme üzerine hoş bir kitap rehber. Yani bizde durum bu. Tatile de gidiyoruz haftaya. Yavaş yavaş yakınlaşmaya da başladık. Bakalım hayırlısı. Ünşallah sizin de düzelir.
canim ben iki kere sagiyorum.8 de evden çıkıyorum. 5 30 da evdeyim.benim ttafik uzun sürüyor malum ist.halbuki 10 dk lik yol.buz çantaları var canim.onlarda muhafaza edebiliyorsunuz.bende buzlarla getiriyorum.yolda bozulmasın die.bazen bi trafik oluyor 1 saatte eve variyorum.Sağıp dökme sakin.1 gr mi bile çok faydalı biliyorsun.
Çalışma saatlerimiz yakınmış olur da sağlamazsam inşallah benim de seninki gibi azalmazCanım ben hiç sagmadim bende yedi de emzirip çıkıyoruz aksam 4 de kadar şükür azalma olmadı tabi biraz azaldı ama normal hala uzun süre emzirmesem hemen dolar göğüslerim akar
Simdi ben yazacaktim surekli agliyorum Icim parcalandi o minicik bedeni oyle gorunce ve hala agliyorum fotografini optym ve agladim cok aci AllahimBugün haberlerde, sanalda gördüklerim kötü bir rüya olsaydı keşke. Nereye baksam o kareyi görüyorum. İçim parçalandı. Gözümden yaşlar süzülüyor, elden hiç birşey gelmiyor.
Ya ben haberlere bakamadım noldu kiSimdi ben yazacaktim surekli agliyorum Icim parcalandi o minicik bedeni oyle gorunce ve hala agliyorum fotografini optym ve agladim cok aci Allahim
Bizde de var huysuzluk canim ben de acaba iki yas sendromuna erken mi girdik diyorumElif Ece de bi acaip oldu birsey yemiyor kasik gorunce kaciyor ve insanlara yumrugunu sikarak aaaa diye bagiriyor gordugu herseyi istiyor ve olnayinca goz yaslariyla agliyor ne yapacagini sasirdim iki yas senromuba erkeb mi ne girdik.Iki gundur amcamin kixina birakip seminere gidiyorum acaba ondan mi ki
iste biz aynen bunu yasiyoruz demek ki donemsel bir durum icim rahatladi biraz okuyunca sagol canim sinirim bozuldu bugun neden boyle davraniyor diye15 ay için yazılanlar.
Bu yaşta, öfke nöbetleri de görülür. Nöbet sırasında yapılacak en doğru şey, bebeğin güvenliğini sağladıktan sonra nöbeti görmezden gelmektir. Ona bakmayın, onunla konuşmayın ve sakinleşmesini bekleyin. Eğer, sergilediği şovun izleyicisi olmazsa devam etmesinin anlamı olmayacaktır.
Ben de cok uzuldum canim zavalli yavrularin ne gunahi var kiBugün haberlerde, sanalda gördüklerim kötü bir rüya olsaydı keşke. Nereye baksam o kareyi görüyorum. İçim parçalandı. Gözümden yaşlar süzülüyor, elden hiç birşey gelmiyor.
Gözlerimi kapatınca resmi geliyo yavrunun.. Tarifsiz, tarihsiz bir acı...çok acı..Allahım durdursun artık bu savaşı..Kızlar içim acıyo durup durup ağlayasım geliyo. O çocuğun görüntüsü gözümün önünden gitmiyo. Sanki yardım edebilirmişim de etmemişim gibi. Kendi çocuğum gibi. tarif edemiyorum duygularımı ama o kadar mutsuzum ki
kaç saat kalacaksın ki canim.tüm gün mu disardasin?5-6 saat götürüyor o çantalar.Araziye çıktığımda tüm gün boyunca dışarıda olacağım buz çantalarının idare edeceğini düşünmüyorum. Izmir hala çok sıcak kışın belki olabilir ama yazın çok zor.
Alıntı yapamadım senin vesilenle yorum yapanlara teşekkürler.
okdr snirliki buaralar kizinca kipkirmizi oluyo bagriyo kendini skip bide oyuncaklari üstüme atiyo izin vermedgimdeKizlar sizin bebeklerinizde birseye izin vermediginizde sinirli oluyorlarmi benim kizim cok sinirli hemen kafasini atiyor kucagimdaysa yuzume vuruyor kafasi cok canim yaniyor ya dabir yerlere vuruyor kafasini az once balkonda sandalyeye oturttum ayaga kalkmak istedi aldim diye kafasini yuzume vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?