Oyy kuzum bunla geçmiş olsun canmRabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
aynı durumdayız hatta dün abartısız yarım saatte bir kalktı. diş değil huy offfYa neden maximum iki saat ya niye daha uzun uyumuyo bu çocuk((( iki saatte bir olacak şekilde akşam 10 sabah 8 arası 5 kez uyanıyor ya eşşek kadar oldu ne zaman uyuyacak bu çocuk
Rabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
Merhaba herkese gece hiç uyumayan zombi anneden. Sorum şu kızlar oğlum uyuyunca uyumalı mıyım yoksa savaş alanı gibi evi mi temizlemeliyim. Eve dün akşam geldik bi dünya çamaşır var. banyonun içine etmiş eşim sağolsun. yemek de yapmam lazım. oğlum uyanıkken hiç birşey yaptırmıyor. elimden tut yürüt diyor sürekli.
Canim esinle aranizin duzrlmesine sevindim ben de gerginim tahammulsuzum hatta tatilde esime birkac kez cikistim ama bir tanesinde hakliydim kixim durmiyordu ben ilgileniyordum o da arkadasiyla oturuyordu kalktim kizimi gezdiriyorum elimi tutmuyor kosmak istiyor bir defasinda kaydi dustu Allahtan hafif dustu bir yere vurmadi kafasini otelin etrafinda bir tur iki tur üc tur durmadan geziyorum belim kopuyor agridan yanina gittim gozlerinin icine bakiyorum beyimiz sohbetini bolmuyor hic ben de sinirlendim kimseye bitsey demeden sahile gittim gezdim bir yarim saat falan Ece bebek arabasindaydi nihayet aklina gelmisim kardesime sormus beni o da en son sana saydiriyordu demis sahile geldi askim neredesin yarim saattir seni ariyorum dedi ben de soylendim bayagi ona ondan sonra tatil boyunca Eceyle ilgilendi yemegi bile beraber yedirdik ama illa ki boyle birsey yapmam gerekiyormus yardim etmesi icinOku canım ve fırsatın varsa bi paikoloğa git çok iyi geliyor. Ben çok gergin tahammülsüz bir insanım ben bile kendimi daha kontrol etmeye başladım. O kadar ki çocuğumla ilişkim bile düEldi oğluma karşı tahammülüm yükseldi . Gitmeye başladığımdan beri bit kez kızmadım oğluma.
Ben şahsen uyumayı tercih ediyorum ev bazen savaş alanı oluyor hatta çoğu zaman inan çamaşırları katliyorum ama yerlestiremedigim oluyor ama bende olduğu kadar hiç zorlamiyorum zamanım oldukça yapıyorum alican olursa oluyor almaz bırak dağınık kalsınMerhaba herkese gece hiç uyumayan zombi anneden. Sorum şu kızlar oğlum uyuyunca uyumalı mıyım yoksa savaş alanı gibi evi mi temizlemeliyim. Eve dün akşam geldik bi dünya çamaşır var. banyonun içine etmiş eşim sağolsun. yemek de yapmam lazım. oğlum uyanıkken hiç birşey yaptırmıyor. elimden tut yürüt diyor sürekli.
Rabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
içim eridi resmen görünce yavrum ya çok çok geçmiş olsunn. ne kadar dikkat edersek edelim oluyor üzülme biliyorum elinde değil amaRabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
Ben de artik ev cok temiz olsun hersey yerli yerinde olsundan vazgectim cunku olmuyor olsa da anlik suruyor hersey oldugu kadar saglik olsunBen şahsen uyumayı tercih ediyorum ev bazen savaş alanı oluyor hatta çoğu zaman inan çamaşırları katliyorum ama yerlestiremedigim oluyor ama bende olduğu kadar hiç zorlamiyorum zamanım oldukça yapıyorum alican olursa oluyor almaz bırak dağınık kalsın
zaten o şekilde de kurutuluyo canm evin icne seriyoruz biz hemen kaldirinca kuflenir havalanması lazm iyice hergunde elinle karistrcan altüst olcaklar . Dayanikli olur iyi kurursaBenimde ilk aldığım tarhana düzgün kurutulmamış küflendi ondan sonra kendim yapmaya kalkıştım rondodan çektikten sonrada bi süre kurutmayı düşünüyorum balkonda veya evin içinde
bnde aksam kedi yapmaya başladı tshirtmi kesip :) çoraptan tirtili gördüm bnde yapcm ama sonraBu benim etkinliğim oldu :) oturup kendim oynucam yaparken elimden aldı aldı kaçtı sonra bi 10 dk elinde gezdirdi şimdi yüzüne bakmıyo maymun yapmışlar bi de onlar çok güzel ama beceremem
Oy yavrum ya nasil da yanmis insallah cabuk iyilesir canim ben de hep yukari koyiyorum utuyu sicakken cok hareketlendiler artikRabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
Aslında somut yaşadıklarım üzerinden değerlendiriyoruz. Az önce verdiğim diplomasi örneği gibi. Ya da ben somut bi olayı anlatıyorum ve o bana sorgulatıyor. Tepkimi düşüncemi sorguluyoruz birlikte. Tabi herkesin yaşamı vs farklı. Benim evlilik öncesi multi özgür hayatım ve şimdiki eve kapanmış halim vs yani etmenleri değerlendiriyoruz ve somut olayları değerlendiriyoruz. Iki haftada bir gittiğim için de çok arayı açmamış oluyoruz, sıcağı sıcağına konuşuyorum herşeyi. Eşimle sorunlar konusunda genel olarak içine atmama konusunda telkinler var. Oğlumla ilişkimde ise ne kadar sinirlensen de ve elinde o an ne iş varsa da , elindeki işi bırak ve oğlunu kucağına al bi sarıl öp dedi. O zaman onun masumiyetini ve seni kızdırmak için değil, gelişimi ve merakı için öyle davrandığını anlayacaksın dedi.
Bence de huy. Benim oğlumunki kokuymuş dün gece anladım, yanına uzandığımda 6 saat kesintisiz uyudu.aynı durumdayız hatta dün abartısız yarım saatte bir kalktı. diş değil huy offf
İşte ben de normalde trip yapar giderdim ama asıl yapılması gereken eşinin sohbetini iki dk bölüp durumu anlatmak ve çocukla ilgilenmesini istemektir. Ama işte ne biz yapabiliyoruz bunu ne karşı taraf anlayabiliuor. Geçen gece kafama bişey takıldı. Ben de uyandırdım eşimi gece sabah 4 e kadar konuştuk. Dedim kafa rahat uyuyacağımız iki saatlik uyku, içimizin kemirildiği 10 saatlik uykudan iyidir. Konuşmadan sonra bebek gibi uyudumCanim esinle aranizin duzrlmesine sevindim ben de gerginim tahammulsuzum hatta tatilde esime birkac kez cikistim ama bir tanesinde hakliydim kixim durmiyordu ben ilgileniyordum o da arkadasiyla oturuyordu kalktim kizimi gezdiriyorum elimi tutmuyor kosmak istiyor bir defasinda kaydi dustu Allahtan hafif dustu bir yere vurmadi kafasini otelin etrafinda bir tur iki tur üc tur durmadan geziyorum belim kopuyor agridan yanina gittim gozlerinin icine bakiyorum beyimiz sohbetini bolmuyor hic ben de sinirlendim kimseye bitsey demeden sahile gittim gezdim bir yarim saat falan Ece bebek arabasindaydi nihayet aklina gelmisim kardesime sormus beni o da en son sana saydiriyordu demis sahile geldi askim neredesin yarim saattir seni ariyorum dedi ben de soylendim bayagi ona ondan sonra tatil boyunca Eceyle ilgilendi yemegi bile beraber yedirdik ama illa ki boyle birsey yapmam gerekiyormus yardim etmesi icin
Evet canim yapmam gereken oydu aslinda kardesimde neden hicbir sey soylemeden seni anlamasini bekliyorsun dedi cocuk durmuyor birazda sen ilgilenirmisin diye soyle dedi ben buradan giderken bunlari soyledigim icin o an birsey soylemedim dedigin gibi canim biriktirmeden kafamizi rahatsiz eden seyleri soylemek gerekiyor o zaman hem daha sakin sekilde konusuyoruz esimde bana hep der biriktirme kendini dolduruyosun ondan sonra ofkeli sekilde konusuyorsun diyor ben de senin gibi deneyeyim bundan sonrasi icinAslında somut yaşadıklarım üzerinden değerlendiriyoruz. Az önce verdiğim diplomasi örneği gibi. Ya da ben somut bi olayı anlatıyorum ve o bana sorgulatıyor. Tepkimi düşüncemi sorguluyoruz birlikte. Tabi herkesin yaşamı vs farklı. Benim evlilik öncesi multi özgür hayatım ve şimdiki eve kapanmış halim vs yani etmenleri değerlendiriyoruz ve somut olayları değerlendiriyoruz. Iki haftada bir gittiğim için de çok arayı açmamış oluyoruz, sıcağı sıcağına konuşuyorum herşeyi. Eşimle sorunlar konusunda genel olarak içine atmama konusunda telkinler var. Oğlumla ilişkimde ise ne kadar sinirlensen de ve elinde o an ne iş varsa da , elindeki işi bırak ve oğlunu kucağına al bi sarıl öp dedi. O zaman onun masumiyetini ve seni kızdırmak için değil, gelişimi ve merakı için öyle davrandığını anlayacaksın dedi.
Başkaca ne desem ki yani bi saat konuluyoruz ama bana çok uzun ve detaylı geliyor bir de kişisel olduğu için herşeyi de yazmamıyorum ama ana hatlarıyla böyle gelişiyor seanslar.
Bence de huy. Benim oğlumunki kokuymuş dün gece anladım, yanına uzandığımda 6 saat kesintisiz uyudu.
İşte ben de normalde trip yapar giderdim ama asıl yapılması gereken eşinin sohbetini iki dk bölüp durumu anlatmak ve çocukla ilgilenmesini istemektir. Ama işte ne biz yapabiliyoruz bunu ne karşı taraf anlayabiliuor. Geçen gece kafama bişey takıldı. Ben de uyandırdım eşimi gece sabah 4 e kadar konuştuk. Dedim kafa rahat uyuyacağımız iki saatlik uyku, içimizin kemirildiği 10 saatlik uykudan iyidir. Konuşmadan sonra bebek gibi uyudum
Aslinda o kadar cok ihtiyacim var ki..Oku canım ve fırsatın varsa bi paikoloğa git çok iyi geliyor. Ben çok gergin tahammülsüz bir insanım ben bile kendimi daha kontrol etmeye başladım. O kadar ki çocuğumla ilişkim bile düEldi oğluma karşı tahammülüm yükseldi . Gitmeye başladığımdan beri bit kez kızmadım oğluma.
Sagol canimOyy kuzum bunla geçmiş olsun canm
Mesajini okuyunca daha cok icim yandiAaaah kuzum..İçim gitti yemin ediyorum,çok kötü oldum..Açmamla kapatmam bir oldu..Aaay bebeklerin çocukların canı yanmasın,olmasın böyle şeyler..Dayanamıyorum
Sagol canim cok üzüldüm cok moralim bozuldu, resmi daha dikkatli olalim diye koydum hic bos birakmaya gelmiyorlar artikiçim eridi resmen görünce yavrum ya çok çok geçmiş olsunn. ne kadar dikkat edersek edelim oluyor üzülme biliyorum elinde değil ama
Sagol canimOy yavrum ya nasil da yanmis insallah cabuk iyilesir canim ben de hep yukari koyiyorum utuyu sicakken cok hareketlendiler artik
Cok uzuldum.canim beyzayla senin hakkiniz da hayirlisi olsun insallahEsyalarimi topladim annemlerin kapisina birakildim evet valizimi falan birakti apartmanin onune ve gitti olmayacagimiz zaten belliydi olan kizima olcak ailemle de konustum yakinda bosanma davasini acicaz
Off offff icim cok kotu oldu cok cik gecmis olsun allah hepimizin cocukalarini korusun tum kazadan beladanRabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
Canim benim nasil olmuş oyle allah esirgesin canim dedigin.gibi daha kotusude olabilirdi kiyamam ya nasil acimistirRabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
bizde böyle bi durum yok sadece emmek isterse yer önemli deil direk tişörtüme dalıyo açmaya çalışıyo onu engellesem yetecek banason bir haftadır oğlum sol göğsümün üzerine elini koyarak uyumaya çalışıyor ve çimdikliyor küçük küçük yara oldu, kvye de yapıyormuş, bir de abartıp yolda da kıyafetimin içine sokmaya çalışıyor elini, neden böyle yapıyor acaba? siz de benzer durum var mı
canım çok şükür ki iz kalmayacak bi yanıkmış tekrar tekrar geçmiş olsun bende sabah ütü yaptım üşendiğim için ütü masasını açmadım bazanın kenarında ütüledim tam yere koyuyodum aklıma geldi ne olur çalışma masanın üstüne koydumRabbime bin şükür ki sadece ust derisi yanmis birkac gune gecermis iz kalmadan. Bir saniye bile bos birakmaya gelmiyor kizlar kasla goz arasinda oldu bu. Ben evde utuyu soguyana kadar yuksek bir yere koyuyorum ama annemlerdeydim utu de komidinin arkasindaymis.
canım çok sevindim tatile de ayrı bi sevindim inşallah çok keyif alırsınız yakınlaşmanız hızlanır:)) ben içime atsam da suratım feci şekilde dışarı atıyo senin en bildiğinden bir mahkeme duvarı oluyorum:)) mecbur o dürtüyo ben çözülüyorum ama bunun ii bişi olduğunu başka bi olayla anladım çok yakın bi arkadaşımla bi kaç zamandır sorunlarımız oluyodu en son ciddi atıştık bi kaç gün konuşmadık sonra beni aradı aslında ikimizde başka başka şeylerden dolmuşuz şimdi karar aldık en ufak bişi hissetsek doğru anladım bu mu diye konuşucazBiz çözdük canım. Bizim sıkıntımız benim tahammülsüzlüğüm ve sorunlarımızı konuşarak değil biriktirmemiz ve çözemememizdi. Bizde en ufak bir ses yükseltme bile olmadı şimdiye kadar. Yani belli başlı ayrılık sebepleri olmadı bizde hiç. Ama bizim sıkıntı konuşmayıp tripleşmek ve sonunda dayanamayıp benim patlamam ve tüm birikenleri ortaya dökmemdi. Ben paikoloğa gitmeye başladım ve baya etkili oldu. Artık sırf eşim üzülmesin diye içinde bişey tutmuyorum, biriktirmiyorum, sıkıntım neyse anında ve sakince konuşuyorum. Herşeyden önemlisi inatlaşıp iktidar mücadelesine çevirmiyorum evliliğimi. Bazen ikimizin dediği de olmuyor ama asgari müşterekte buluşup karar almaya başladık. Psikoloğumun çok güzel bir örneği oldu bana ve onu uyguluyorum. Bana dedi ki"evliliği devletler arası diplomasi gibi düşün. Onlar da anlaşamaz çoğu kez ama sürekli müzakere masasına otururlar. Çoğu kez çözemese de birbirlerine savaş açmazlar, onyıllarca da sürse o müzakere masası hep açık kalır konuşulur" . Bu benim kafama çok yattı , ve uygulamaya çalışıyorum. Bir de David Burns ün iyi hissetmek diye bir kitabını önerdi. Hayatı kendine zindan etmeden düşüncelerinle duygularını iyileştirme üzerine hoş bir kitap rehber. Yani bizde durum bu. Tatile de gidiyoruz haftaya. Yavaş yavaş yakınlaşmaya da başladık. Bakalım hayırlısı. Ünşallah sizin de düzelir.
ben var ya yüzde bi milyon uyurdum :)))Merhaba herkese gece hiç uyumayan zombi anneden. Sorum şu kızlar oğlum uyuyunca uyumalı mıyım yoksa savaş alanı gibi evi mi temizlemeliyim. Eve dün akşam geldik bi dünya çamaşır var. banyonun içine etmiş eşim sağolsun. yemek de yapmam lazım. oğlum uyanıkken hiç birşey yaptırmıyor. elimden tut yürüt diyor sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?