2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar emre gec konusacak sanirim:KK43:hala baba gege cis falan diyo sadece.beraber oynayamiyoruz anca bogusmak istiyo:))bisey de ogretemiyorum o yuzden:KK43: su an bile sirtimda kuduruyo:)var mi boyle olan?
Canim bunlari soyluyorsa gec konusmaz tahminimce gec konusanlar bu donemde pek birsey soyleyemiyor benim oglum gec konusmustu ben 2,5 yasinda tuvaletini alistirdim cunku cis demiyordu o yuzden daha once alistiramadim bol bol konus onunla nesnelerin adini soyle tekrar et simdi soylemeselerde ogreniyorlar hafizaya kayit ediyorlar

Merhaba annişler,

Ben yine yeşil başlı gövel ördek gibi görünmeye geldim :) Ne yapsam girmeye fırsatım olmuyor arada gelip bir kaç satır okuyup hasret giderip kaçıyorum. Hepinizi ve miniklerinizi özlemişim. Şimdi fırsat bulmuşken bir kaç sayfa dahab okuyacağım ama merhaba demeden kaçmak istemedim. Öpüyorum hepinizi canlar...

sanki büyümüş yakinda muhabbet edicez galiba :))
Biciriklar ya buyuyorlar dun aksam annemdeydik kardeslerimde vardi onceden yemek yerken Ece bebekti durmuyordu sirayla oyaliyorduk sirayla yiyiyorduk dun aksam biz yemek yerken Ece yanimiza gelmedi bile yigenlerimle abileriyle oynadi biz de rahat rahat yedik bu sefer abimler sirayla bebegi oyaladi onunki 3 aylik vay be dedim biz buyumuz bile:))

Kızlar esimle baristik tabi kolay olmadi kapiya gelmeler ozurler falan filan tabi bide kizimin babasina kosup sarilmasi simdi evimizdeyiz deneme surecindeyiz bakalim
@Akaibu adimi yazman benide eklemen cok hosuma gitti gercekten bende cok isterim bulusmayi bu konuyu atlamayalim yerde ayarlariz dedemiz bizi getirir kizlarimizda tasinir :KK66:
İnşallah bundan sonra hersey sizin ve Beyza için daha iyi olur canım.

Hira ayni papağan gbi böyle olan varmi merak ediyorum çok zor gelişmeleri bile söylüyor yada söylemeye calisiyo azonce merhaba dedm tekrarladi eve geldgimzde geldik dedm bir saat geldik geldik geldik deyip durdu. Kusuumuz var ona cici diyo . çekirdek bile dedi yani zor kelimeleri de tekrarlaması tuhafima gidiyo doydunmu diyorum doydu diyo cevapta veriyo sorulara
Maşallah canım Hiraya :)

Az once sehitler icin sela verildi hoca sela bitince sehitlerimiz icin oldugunu soyleyince cok kotu oldum kizlar goz yaslarima hakim olamadim Allah ailelerine sabir versin

Bizim burda da verildi :KK43:

Kızlar esimle baristik tabi kolay olmadi kapiya gelmeler ozurler falan filan tabi bide kizimin babasina kosup sarilmasi simdi evimizdeyiz deneme surecindeyiz bakalim
@Akaibu adimi yazman benide eklemen cok hosuma gitti gercekten bende cok isterim bulusmayi bu konuyu atlamayalim yerde ayarlariz dedemiz bizi getirir kizlarimizda tasinir :KK66:

Aaay canım inşallah hayırlısı olsun..barışmanıza en çok yavrucuğunuz için sevindim :KK200:

eşimin bi arkadaşı da dağlıcadaydı. haber alamamışlardı. dün açııklanınca baktık hemen yokmuş aralarında. sonra ne desem bilemedim. şükür desem. başka evlatlar var başkalarının sevdikleri var aralarında. çok zor ya.

ay evet arkamı bi dönüyorum tüymüş. daha tam alışmadığı için düşcek diye korkuyorum.
@minnakkartal darısı fıstığın başına :)
bayramdan sonra 1 hafta Ankaradayım. M mutube yide alalım bizde orda buluşalım:KK49:
ben de gelirim

Bebeğine Denizde huggies little swimmers kullanan anneler hangi boy beden kullandınız. S-M mi yoksa M -L mi acil marketteyim

Kizlar benim kizim cok hircinlasti dedigim olsun istiyo yoksa kendini yere yatip saatlerce aglamalar basladi acaba 2 yas sendromunu mu yasiyoruz yavas yavas buzdolabinin kapagini ac orda oynayim istiyo ya dolaptan bisey almaya koymaya korkar oldum dolaba takti nasi unutturacam bilmiyom
gökçede hırçınlık yok ama buzdolabına takmış durumda. raflardakileri alıp inceleyip kendi kendine konuşup geri koyuyo. hevesini alsın diye seslenmiyorum bu ara. yavaş yavaş hevesi geçmeye başlıyo sanırım. bu gün gel annem su içelim diyince bıraktı dolabı. sende biraz izin ver istersen oynasın. alt tarafa zararsız şeyleri koyarsın

Kizlar emre gec konusacak sanirim:KK43:hala baba gege cis falan diyo sadece.beraber oynayamiyoruz anca bogusmak istiyo:))bisey de ogretemiyorum o yuzden:KK43: su an bile sirtimda kuduruyo:)var mi boyle olan?
canım çocuklar sanırım dönem dönem bişeylere takıyolar. benim en küçük kardeşim içinde herkes geç konuşacak diyodu. bi iki kelime dışında bişey demiyodu 1.5 yaşındayken. bi kaç ay içinde birden bire bir sürü şey söylemeye başladı.
emreninde zamanı var demekki daha.
çok sevindim canım barışmanıza. kötü bir deneyim ama inşallah güzele çevirirsiniz bunu.
niye katmayayım çok isterim sizi görmeyi:)

Hira ayni papağan gbi böyle olan varmi merak ediyorum çok zor gelişmeleri bile söylüyor yada söylemeye calisiyo azonce merhaba dedm tekrarladi eve geldgimzde geldik dedm bir saat geldik geldik geldik deyip durdu. Kusuumuz var ona cici diyo . çekirdek bile dedi yani zor kelimeleri de tekrarlaması tuhafima gidiyo doydunmu diyorum doydu diyo cevapta veriyo sorulara
gökçede çok tekrarlıyo ama öğrenmiyo bunları. ne desek tekrarlıyo ama aralarından seçiyo bazılarını öğreniyo sanırım hoşuna gidenleri. çekirdek gibi zor bi kelime telaffuz etmedi ama hiç. çirkin dediğimizde hikin diyo anca o kadar dönüyo dili :)maşallah dili iyi dönüüyo demekki hiranın.
normal zamanda da çenemiz hiç durmuyo sürekli kendi kendine bişeyler konuşuyo. sabah ları çok erken uyanınca oyalansın diye ananesini babannesini falan arıyorum telefonu önüne kouyorum. konuşuyolar karşılıklı :)

Bimden aldığımız ahşap yapbozu (geometrik sekil) gökçe artık kendisi yapıyor :)
maşallah adaşımıza. ben sayıları almıştım. 1 le 7 yi koyuyo sadece sinirleniyo diğerlerini koyamayınca. hayvanlı olanıda aldım. onu yapabiiliyo ama
@feyena gel bulusalim biz eryamandayim bn M mutube @ayferzey glmk isterse beklerz

aa evet ne güzel olur. istanbul kadar zor da sayılmaz bizim ulaşımımız. orta da bi yerde buluşabiliriz. ayferzeyle baya yakınız zaten..:)

Back
X