2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizim de galiba azı ya da köpek dişleri geliyo. ağzını açtırmıyor. kaka sayısı arttı. ancak emmek istiyor. ateşi de var. takip ediyorum37.5 da yükselirse calpol vericem. Gece sürekli ayağımda sallamaktan kemiklerim sızlıyo

Insallah canim. Allah bir kolayligini verir insallah. Sen ogullarini kendin mi birakip aliyordun ilk okula basladiklarinda.

ben aslında çok beni takip edene bakmıyorum dm atan olursa engelliyorum sadece ama şu var beni takip eden biri başka arkadaşlarımı takip ediyo yorumlarda falan görüyorum yada başkasını takip eden biri beğen yorum fln yapınca beni de ediyo bence bunlar şuursuz kişiler ne bulsa takip ediyo bi bakıyosun 907590569054769 tane kişiyi takip etmiş çok amaçlı bişi değil gibi

Anladım canım saol.

sen böyle dedikçe şaşırıyorum cidden. Gökçede en az azad kadar içer suyu ama hiç o kadar çiş yapmıyo. O kadar su nereye gidiyo bende onu anlamadım.
Keşke azad da suyu biraz içinde tutsa bıktım yenidoğan gibi zırt pırt alt değiştirmekten
Iyi tatiller canım :)
Of Ece cok istahsiz cok miz miz dogru duzgun yemiyor bir yumurtayi zor yedi birkac zeytin kahvaltida meyve yedirmeye calistim yemedi ko cok sever meyveyi ne oluyor varsa yoksa meme istiyor ben ne yapcam gecici bir durumdur insallah
Canım ya ne olur söylenme sütüne emmesinr şurda kaç ay kaldı ki bırak emsin. Ben söylene söylene kendimi nazar mı ettim ne bi anda kesti ve ben çok kötü olmuştum.

Canim senin büyük oglunda girecek sanırım bu sene teoga dimi. İlk sınav kasimdaymis.nası bi yol izliyosunuz. Dersanelerde kapandı.benim büyük kizimda girecek biz geçen sene haftasonu bi dersaneye guxiyoduk. Bu senede bi etüd merkezine yazdirdik yine haftasonu ama yeterli gelmezse özel dersde aldirsakmi diyoruz.siz nasıl yapıcaksıniz.

bugün bizimki de öyleymiş gece 3.5 ta ağlayarak uyandı susturamadık. şimdi de mızmızmış bende alt dişlere bağladım inşallah gelip geçicidir.
İnsallah canim ta cok zor
Su disler bir tamamlasa da onlarda bizde rahat etsek zor bir surec
Insallah canim. Allah bir kolayligini verir insallah. Sen ogullarini kendin mi birakip aliyordun ilk okula basladiklarinda.
Ben birkac gun goturdum canim ondan sonra servise verdim mesafesi var biraz okulun ikisi de servisle gidip geliyor
canim inan bazen emzirdikten sonra sütyenin icinde uclari sizliyor dislerini gomuyor emerken az kaldi diye ben de teselli veriyorum kendime bir de sanirim emmeye guvenerek yemek yemiyor

Evet canim bizde teog a gircez ben yazin dershanenin yaz kursu vardi 8. sinif konulari teog a hazirlik yaptilar bir ay hafta ici hergun du bitti simdi ona gonderdim dershaneler kurs adi altinda devam edecekmis biz yine yazdircaz sabahci olacak bu sene hafta ici gider ozel ders pek dusunmuyorum bizim dershane de rds var internetten randevu aliyor anlamadigi konuyu seciyor o hafta gun veriyorlar gidip ders aliyor gecen sene de boyle yaptik iyi oluyor okulumuzdan memnunum genel olarak ama gecen sene matematik ogretmeni tum seneyi raporlu gecirdi butun konularda geri kaldilar bir de sinif ogretmenleriydi bu sene sinifini da degistircem sinav kasimda az kaldi hayirlisi artik insallah iyi bir puan alirlar iyi bir liseye girerler canim

Bizim bu sene yazdirdigimizda bayaa kaliteli bi yer dediğin gibi anlamadığı konu falan olursa ders verilebiliyo.okulundan bende memnunum ama işte kararsız kaldık özel ders konusundada. Hayirlisi artık. İnşallah emeklerini boşa cikarmasin rabbim senin oglununda dersleri iyi çok çalışan bi cocuk öyle konuşmuştuk bi ara. Benim kizimda öyle çok emek veriyolar iyi yerlerde görürüz inşallah.

@yaz yagmuru bu sene sabahcimi seninkiler. Geçen sene bizim gibiydiniz sanırım büyük ogleci küçük sabahciydi çok zorlandim ben biri gidiyo biri geliyodu çok duzensizdik. Bu sene ikiside sabahci benim öyle görünüyo büyük kizimda degisiklik olmazsa eğer. En azindandan beraber gidip beraber eve girerler sürekli bi curcuna olmaz evde:) çok korkuyorum büyük kızımın ki değişecek diye.

Kesinlikle öyle canım..acaip rahat çok güzel bir şey o..renk renk alıcam her sene..bu sene aldığım seneye olmayacak çünkü Efe'ye..hatta dediğin gibi,terlikle asla böyle rahat edilmez inan ki..3-4-5 her yaşta giysin bence..büyükler içinde var bizde giyebiliriz hatta bu arada iyi tatiller canım,güzel geçer inşallah..3 gün bile bi hava değişikliği,değişik bi ortam iyi gelir..

Şekerim o zaman sürekli gizli profilde kal..açma hiç..

canim ozel ders konusunu duruma gore de dusunebilirsin mesela sinava yakin anlamadigi konu olursa o konuda ders aldirabilirsin eksigine yonelik ben de oyle bir durum olursa boyle yapabilirim duruma gore bizim de dersleri iyi basarili ama calismiyor yeterince kendine fazla guveniyor babasida ben de kiziyoruz surekli simdi tatilin son zamani tadini cikartsin ama okul acilinca telefonu elinden alcam calidmadigini gorunce sinir oluyoruz calissin caba gostersin en azindan ama erkek cocuklari kizlar kadar hirsli degil maalesef bilmiyorum hayirlisi artik bizim ikiside sabahci olacak buyuk ihtimalle son dakika birsey olmassa bence de daha iyi olur benim icinde zor oluyordu defalarca sofra hazirla biri geliyor biri gidiyordu

Bunu çok duyuyorum oğlum çok başarılı ama calismiyor erkek çocukları kız çocukları gibi olmuyo diye. Kızımın sinifindanda aynı şikayeti yapan anneler var senin gibi.l
Zaten telefonu ellerine aldilarmi dünyayı unutuyolar benim kizimda son bir aydır evde test kitaplarından 7.sınıfın 6.sınıfın konularını tekrar yapıyo ama telefonla internetlede çok oyalaniyo. Bende diyorum okul açılınca azalticaksin tel işini diye.

Zaten dershane ogretmeni gecen sene bize geldi elinden telefonu alacaksiniz zeki bir cocuk ama zeki olmak yetmiyor dedi bizimki de yaz kirsunda test kitaplarini yapti ogretmenler verdigi odevi hergun bana mesaj atiyordu yapsin diye ben de odevin var yap dedim yapti hep bizimki ilkokulda cok hirsliydi bu ergenliginde etkisiyle biraz gevsedi

Benimki 1 saattir gogsumde uyumus vaziyette 4 kez cektim 4unde de aglayarak tekrar yapisti

Kizlar a101de et bebekler var gordunuzmu cok guzel kocaman bizim bebeler kadar var :) 25 tl mis komsu almis bizim bende bakcam bullursam bi de migrostan primanin bezini alldim activebaby yaziyo ustunde erkek kiz ayri ayri var ama kulot bez mis guzel gibi giydirdim bitane tam oldu 23 tane var icinde 16.90 fiyatida iyi

Bizimki sanırım diş değil ateş 38 leri geçti böyle devam ederse yarın doktora götürücem

Geç cikardi ilk dişini 9ayda. Şuan 10 diş var daha yeni cikti4tanesi smdi yne kabarmis Baska dişler iki tane daha geliyo istahsiz olmakta haklilar aslinda ustuste olunca bayadr bisey yediği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…