2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar kafayi yemek üzereyim. Oglum kesinlikle ayrilmiyor benden odadan cikmayi falan gectim arkami donsem kiyametler kopuyor nefesi kesilene kadar ağlıyor napacagimi şaşırdım belim zaten sorunlu her yanim agriyor. Yok mu bunun bi çözümü sizin cocuklarda mi böyle daha ne kadar sürecek

Bu arada kucagimdan ayrilmak istemiyor sagimda solumda oyalansa sorun etmicem ama kucagima alayim diye agliyor devamli

Canim arkadasimin dr u ayda 1taneden fazla verme demis kendi dr daha iyi bilir tabi hiranin da
kendi doktrumuza sormadm bn başka doktora gtmistik yoktu doktorumuz mecbur gttik. NYSE vermiyim bnde soriyim gttgmde bir bldrcin yumurtasi 10 tavuk yumurtasına es degermis agirda gelebilir ama bi skintida olmadi bzde

buz dolabina koymuyoruz bz cnm güneş görmeyen yerde sakliyorum

Bu arada kucagimdan ayrilmak istemiyor sagimda solumda oyalansa sorun etmicem ama kucagima alayim diye agliyor devamli
Aynı canım oyuncaklar ortada boş boş duruyor bizimkisi benim üstüme tırmanıyor benimle yüzümle gözüme oynuyor, kucağıma gelip dıgıdık yapıyor, sırtıma çıkmaya çalışıyor :/ zaten sadece benimle yanyana uzanarak uykuya dalabiliyor. Başka türlü uyumuyır

Sağol canım
Teşekkürler canım çok şükür bitti gün biraz daa az yemiş oldu ama artık o kadar olur
Çiş içinde önden fikrimiz olsun kim ne görürse paylaşsın ek gıda kadar Çaresiz kalmak istemiyorum gerçekten

teşekkürler canım oyun konusunda bi sıkıntımız yok sever zaten ablasını sadece zor yediği için sıkıntı neyse birazdan annem alacakmış zaten bgnde böyle geçti

nasıl geçmiş gün?
iyi heralde

deme yaaa aay çok üzüldüm..yaaa böyle haberler çok yaralıyor beni hemen empati yapıyorum,Allah korusun.. Allah rahmet eylesin

Bir yeri kesilmis gibi aglarken kucagima aldigim gibi susuyor. 'Kaybetme korkusu' nu yasiyoruz galiba, halbuki ablasi var onunla vakit gecirebilir en azindan oyalanabilir azicik ama yok. Sabretmeye calisiyorum ama cok yorgunum. Insallah uzun sürmez bu süreç

@yazyagmuru ve @Apriori kizlar yer yataginda bebisleriniz cok rahat uyuyordu ya deneyelim dedik bizde 10 kere kalkan kizim 5 kere kalkti bugün 3 kere kalkti uyumak ne guzel seymis ya cok teşekkür ederim :))
Canim biz hic yatagimizda yatmiyoruz hep yerde gunduzde yerde yatiriyorum 2,5-3 saat uyuyor park uatagi hic kullanmiyoruz kisin ne yapcam hic bilmiyorum ama sizde de ise yaramasina sevindim hepimizin uykuya ihtiyacimiz var onlarin hizina yetisebilmek icin:))
Canim Ece cogunlukla sol kullaniyor bazen sagi kullaniyor daha sonra tekrar solu kullaniyor benimde esim solak abileri ve ben sagi kullaniyoruz kendi yemek yemeye basladiginda tamamiyla belli olur yas olarak cok hatirlamiyorum ogullarimda ama 2 yas civari belli olur kasik catal kullanirken
Ay canim ya cok aci Allah sabir versin ailesine
bizimkide oyuncak hic sevmiyor oyuncaklar bir kenarda duruyor hep bana yapisik bir bardak cay icemiyorum bugun evi supurdum surekli gelip emmek istiyor cildirdim sicak zaten ter icindeyim emzirdim bir kez ama o surekli istiyor @cann10 biz de sizin gibiyiz abileriyle durmuyor illa beni istiyor aglamiyor ama surekli tirmaniyor meme diyor

O meme bagimliligi bizde de var evi supurmeye baslamadan once emzirim iyice evi supurmeye baslYim 5 dk gecmez mem.mem diye dolanir pesimde ya hop bi daha beni bagirtana kadar istiyi yaa by aralar da herseye cabuk sinirlenir oldum zaten ne yapacam bilmiyom

Kizlar Ece son gunlerde uyucagi zaman kosa kosa gidip cekmeceden bir iki tane giysisini aliyor getiriyor ayagima onlarla yatiyor sıki sıki tutup onlarla uyuyor cok tuhaf geldi bana ama her uykudan once yapiyor bunu
Çok ilginç geldi bana bu durum annesinin yazmasıyla oyuncağıyla uyuyan bebek gördüm de kıyafetiyle uyuyan ilk kez duydum:)çekmecesini bilmesi de süper maşallah benimki bilmiyo daha

Hep ayni kıyafetler mi farklı farklı mi belki yeni aldigin bireyleri beğenmiştir onu ifade etmek istiyordur olabilir mi?

Ben de sıkildim artik surekli meme istemesinden ne yapcam bilmiyorum

Çok ilginç geldi bana bu durum annesinin yazmasıyla oyuncağıyla uyuyan bebek gördüm de kıyafetiyle uyuyan ilk kez duydum:)çekmecesini bilmesi de süper maşallah benimki bilmiyo daha

Hep ayni kıyafetler mi farklı farklı mi belki yeni aldigin bireyleri beğenmiştir onu ifade etmek istiyordur olabilir mi?
ayni kiyafetlari almiyor canim ne bulursa onu aliyor yeni kiyafet almadim badilerini falan aliyor iki tane aliyor biri bir elinde digeri obur elinde oyle uyuyor cekmecesini biliyor hergun bosaltiyor icini cadi:))

Kizlar Ece son gunlerde uyucagi zaman kosa kosa gidip cekmeceden bir iki tane giysisini aliyor getiriyor ayagima onlarla yatiyor sıki sıki tutup onlarla uyuyor cok tuhaf geldi bana ama her uykudan once yapiyor bunu

Aaaa çok ilginç.. Niye böyle bişey yapıyor acaba,ne anlatmak istiyor? Uyku arkadaşını duydum da,bu ilk

nasıl geçmiş gün?
iyi heralde

deme yaaa aay çok üzüldüm..yaaa böyle haberler çok yaralıyor beni hemen empati yapıyorum,Allah korusun.. Allah rahmet eylesin
çok şükür sıkıntısız geçmiş böyle durumlarda iyiki mira yabancılamayan herkesle vakit geçirebilen bi çocuk diye mutlu oluyorum

bak sen bızdığa uyurken kıyafetlerini alırlar diye mi korkuyo acaba :) mira da hem uyuyacağı zaman bebeğini getirirdi iki üç gecedir küçük pembe arabasını getiriyo ona sarılıp uyuyo :)

hepinize günaydın kızlar dün eşimle ananemi görmeye gittik çok şükür iyi görünüyodu biraz canı yanmış tabi yürürken zorlanıyo ama en çok yemeğe sıkılıyormuş normalde tuzlu yemeğe tuz ekler dün ne olur bi cimcik fln diye söylenip durdu akşam yemeğinde çocuk gibi kıyamıyosun neyse dönüşte eşim dedi ki arabayı değiştirmek istiyorum bende söylendim biraz daha evin kredisi duruyo ben hep çalışcak değilim hem seneye yaza ikinci çocuğu düşünüyorum dedim o sustu ben sustum bundan sonra yapmasını istemediğim bişi olursa ikinci dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…