2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bebisleriniz gunde kac kere ve kac saat uyuyor
oglen yatiriyorum ben bir kere 2-3 saat arasi uyuyor ben de o ara islerimi hallediyorum kizimla is yapmak cok zor makinaya bulasik koysam kapagina oturup icinden catallari kasiklari cikarip atiyor pas pas yapsam kovaya elini sokuyor banyo lavabo temizligi zaten onunla yapamiyorum o uyanikken evi toparlayip supurge yapabiliyorum toz aliyorum camasir asiyorum bunlarda zarari olmuyor bana

Kizlar bebisleriniz gunde kac kere ve kac saat uyuyor

Efe'de durum şöyle :
  • Sabah genelde 7-7:30 gibi uyanıyor..
  • 10-11 gibi ilk uykusuna yatıyor..genelde 2-3 saat bazen de yorgunsa falan 4 saati bulabiliyor..
  • Bir de ikindiden sonra (saat belli olmuyor) 1-1.5 saatlik bi uykusu var..
  • En son gece uykusuna da evdeysek eğer,10-11 gibi yatıyor..

Bu topigin anneleri nerde
Geldim geldimAyyy etek arıyoruz mağaza mağaza. Büyük kızım tutturdu etek istiyorum diye. bu ergenlik dönemindeki kız çocuguna etek bulmak ne zor yahu dar paça pantolon dan başka bişey yok zaten piyasada bu yastakilere.neyse sonunda istediği gibi bulduk. Bide begenmiyo hanfendi kolay kolay. Yani o mağaza senin bu mağaza benim geziyoduk

Kızlar çoklu alıntı yapmıştım. gitti. malesef sabaha kadar ateş bi düştü bi çıktı. sabah doktora götürdük. bığaz enfeksiyonu dedi. kulaklara da curmuş. bağırsaklarda da virüs var çok büyük ihtimal kaka tahlili istedi. virütik olduğu için antibiyotik yazmıycam dedi. bikaç kez daha yüksek ateş atağı geçirebilşr dönüşümlü calpol ve dolven ver dedi. boğazını rahatlatmak için de peditus başla dedi. bi tane daha diş patlamış dedi ama ven göremedim. kardeşim hemşire. abla hastane vu virüs salgınıyla dolu çok bulaşıcı dedi. dikkat edin siz de kızlar.

maşallah de canim.senin 2. Yi hatta 3. Yu düşünmem çok normalherkez senin kadar şanslı deil

Bi yandan ev toplama bir yandan dis cikaran gece 40 kere kalkan bir bebe bir yandan ortamin gerginligigirip okuyorm da hicbisey yazasim gelmiyo
Dun face de gordum bir sehit annesinin soylediklerini daha bi kotu oldumoglum kac gundur bulabilirse ekmek ve yumurta yiyomus sadece oyle demsti.ac gitti benm oglum diye aglyomusAllah im sen sabir ver yaznca bile gozlerm doldu yine

Canim ne yaptin sen seminere gittin mi? Ben gittim ama burnumdan geldi resmen amcamin kizina biraktim Ilk hafta iyiydi bu hafta raydan cikti evden cikarken kandiramadik o kadar agladiki apartman indi kalkti imza atip geri geldim kizi alip tekrar gittim orada da rahat durmadi ve bu gun dogru duzgun bisey yemedi ne yapacagimi sasirdim valla benimde sinirler bozuldu surejli emmek istiyor bazen su memeleri kesip agzina veresim geliyor cok sikintidayim ne olacak boyle bilmiyorum

Ben ise başlayalı 9 ay oldu biz bile hala alışamadık canm zor oluyor ama zamanla alışıyor

Kızlar slm.. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz antalyadayız. Oğlum denizden nefret etti asla kuma dokunamıyor. Yanlışlıkla düşse eline kum gelse kıyameti koparıyor. Havuza bayıldı onada ben çok sokmuyorum. Şuanda da burun akıntısı var. Ama genel durumu iyi çok şükür. Çocukla tatil çok zormuş gerçekten.

çok geçmiş olsn.
Ben izlerken dayanamıyorum Rabbim ailesine sabır versin..

İyi bari bulmussunuz canim ben de alisverise gittigimde hicbir sey begenemiyorum bir ay sonra esimin yigenin dugunu var guzel bir elbise istiyorum insallah bulurum istedigim gibi birsey
Oh oh iyi eğlenceler sizede o zaman. Ece orda duramaz o minnos totosuyla oynar durur artık kesin:)
Sagol canim ama hic durmadi geziyor gidiyor esim oglum ve ben pert olduk en sonunda emzirirken uyudu orada arabada tekrar uyandi ve hala ayakta
gecmis olsun canim cabuk iyilesir insallah kuzucuk

aysegul8901izin post: 42579379 .!.:
Ben ise başlayalı 9 ay oldu biz bile hala alışamadık canm zor oluyor ama zamanla alışıyor
Canim ben ucretdiz Izin yaz tatili derken onbes aylik olduk herkes kucukken basliyacaktin diyor ama arada iki ay tatil var yine basa saracaktik offg ne zor ismis bebek buyutmek.Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…