neden acaba kumdan korkmus olabilir evet zor oluyor tatil bizim en buyuk sıkıntimiz elini tutturmadan kosmasi gezmek istemesiydi yorulmak da bilmiyorduKızlar slm.. Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Biz antalyadayız. Oğlum denizden nefret etti asla kuma dokunamıyor. Yanlışlıkla düşse eline kum gelse kıyameti koparıyor. Havuza bayıldı onada ben çok sokmuyorum. Şuanda da burun akıntısı var. Ama genel durumu iyi çok şükür. Çocukla tatil çok zormuş gerçekten.
Bilemiyorum ki peyniride tutamıyor. Cips falan. Şuan küçük diye üstelemiyorum ama ilerleyen zamanlarda da devam ederse mutlaka yardım isteyecegim. Evt ya gerçekten hiç yorulmuyorlar. Arende öyle oteli çok iyi biliyormuş gibi alıp başını gidiyor. Bu arada taytlarını güle güle giyneden acaba kumdan korkmus olabilir evet zor oluyor tatil bizim en buyuk sıkıntimiz elini tutturmadan kosmasi gezmek istemesiydi yorulmak da bilmiyordu
Tam aradığım düzen maşallah efeye gece uyanmiyo tabi emmediği için hayat sana güzel pufpufcumEfe'de durum şöyle :
- Sabah genelde 7-7:30 gibi uyanıyor..
- 10-11 gibi ilk uykusuna yatıyor..genelde 2-3 saat bazen de yorgunsa falan 4 saati bulabiliyor..
- Bir de ikindiden sonra (saat belli olmuyor) 1-1.5 saatlik bi uykusu var..
- En son gece uykusuna da evdeysek eğer,10-11 gibi yatıyor..
Sagol canim:)Bilemiyorum ki peyniride tutamıyor. Cips falan. Şuan küçük diye üstelemiyorum ama ilerleyen zamanlarda da devam ederse mutlaka yardım isteyecegim. Evt ya gerçekten hiç yorulmuyorlar. Arende öyle oteli çok iyi biliyormuş gibi alıp başını gidiyor. Bu arada taytlarını güle güle giy
Gece uyanmasinin emmeyle ilgisi yok ki bizde uyaniyoruz gece sut icmek icin 3 ay oldu memeyi birakaliTam aradığım düzen maşallah efeye gece uyanmiyo tabi emmediği için hayat sana güzel pufpufcum
:)
Tam hareketli zamanlari ve tehlikeyi de bilmiyorlar zor oluyor o yuzden bir sene sonra daha rahat oluruz insallahSizi okudukca bu sene tatile gidemedigimize sevinicem hos denize goturdum oykuyu 4-5 kere cok sevdi ama gercekten yorucu oluyo ben hep kuzenimle gittim ciciannesi ayni zamanda oykude cok seviyo devamli pesinde cok yoruluyorum siz gelince diyo :)
Bizim bu bebeler cins o zamanda bi kılık yaparlar kesin :)Tam hareketli zamanlari ve tehlikeyi de bilmiyorlar zor oluyor o yuzden bir sene sonra daha rahat oluruz insallah
Gece uyanmasinin emmeyle ilgisi yok ki bizde uyaniyoruz gece sut icmek icin 3 ay oldu memeyi birakali
Sizi okudukca bu sene tatile gidemedigimize sevinicem hos denize goturdum oykuyu 4-5 kere cok sevdi ama gercekten yorucu oluyo ben hep kuzenimle gittim ciciannesi ayni zamanda oykude cok seviyo devamli pesinde cok yoruluyorum siz gelince diyo :)
Gece uyanmasinin emmeyle ilgisi yok ki bizde uyaniyoruz gece sut icmek icin 3 ay oldu memeyi birakali
Sizi okudukca bu sene tatile gidemedigimize sevinicem hos denize goturdum oykuyu 4-5 kere cok sevdi ama gercekten yorucu oluyo ben hep kuzenimle gittim ciciannesi ayni zamanda oykude cok seviyo devamli pesinde cok yoruluyorum siz gelince diyo :)
Bencede sevin biz hiçbişey anlamadık. Bide üstüne hasta ettik. Seneye çok daha iyi olur umarım.Sizi okudukca bu sene tatile gidemedigimize sevinicem hos denize goturdum oykuyu 4-5 kere cok sevdi ama gercekten yorucu oluyo ben hep kuzenimle gittim ciciannesi ayni zamanda oykude cok seviyo devamli pesinde cok yoruluyorum siz gelince diyo :)
Gecmis olsun hava degisimi yaramadi bu bebelereBencede sevin biz hiçbişey anlamadık. Bide üstüne hasta ettik. Seneye çok daha iyi olur umarım.
Aysegulum sen her uyandiginda emzirdigin icin daha sık uyaniyor umut...Bol uyanmali bir geceydi kalk emziriyorum yatır tekrar kalk emziriyorum yatır yoruldum valla anlamıyorum ki ben bu çocuğu akrabaların çocukları var umutla doğdu onlar aksam 9 gibi yatıp sabaha kadar uyuyor muş bende 2-3 kez uyansa oynayacağım
Gecmis olsun bacim ♥Bencede sevin biz hiçbişey anlamadık. Bide üstüne hasta ettik. Seneye çok daha iyi olur umarım.
Canım süt içmiyor mama yemez biberon dersen ağzına almıyor emmekten başka seçenek yok şu falan veriyorum ama fayda etmiyor emmek için olmasa bile kucağıma gelmek için kalkıyor gidicem diye kalkıp beni kontrol edip yatiyorBacilarim nasilsiniz ? Karnim artik iyice belirginlesti :)
Ayrintilida da cinsiyetimizi kesinlestirdikten sonra hazirliklarimiza baslayacagim ins.
Ablama erkek dedikten sonra kiz dedilerde :)
Aysegulum sen her uyandiginda emzirdigin icin daha sık uyaniyor umut...
Ali Yasin i artik tamamen kestim normalde bir kere ya kalkar ya kalkmazdi simdi araliksiz 9-10 saat gece uykusuna yatiyor masaallah ♥
Bu arada seni buralarda görmek çok güzel özletme kendini selam ver kaç arada:)Gecmis olsun bacim ♥
Evet canim zaten kisa surede acikmasi imkansiz gibi bisi...Canım süt içmiyor mama yemez biberon dersen ağzına almıyor emmekten başka seçenek yok şu falan veriyorum ama fayda etmiyor emmek için olmasa bile kucağıma gelmek için kalkıyor gidicem diye kalkıp beni kontrol edip yatiyor
Cok sagol bacim arada ce ee yapar kacarimBu arada seni buralarda görmek çok güzel özletme kendini selam ver kaç arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?