canm.su vermeyi denedinmi benmki gece kalkip agliyodu bende emzirmeyo gece kestim sütte vermedim bi sure uyandi su verdm su istemedi emziği verdm tekrar uyudu şimdi kalkmiyo hic bazi geceler erken yatinca kalkip suyunu iciyo yatiyo duyuorum yutkunma sesini. Sulugu besignde koyuyorm.kendi icp yatarCanım süt içmiyor mama yemez biberon dersen ağzına almıyor emmekten başka seçenek yok şu falan veriyorum ama fayda etmiyor emmek için olmasa bile kucağıma gelmek için kalkıyor gidicem diye kalkıp beni kontrol edip yatiyor
Ah ah tüm annelerin kanayan yarası bu :)) aktivite masası top havuzu türlü türlü oyuncaklar. Yapbozlar peluşlar odasında ne ararsan var. Bi o bi bu derken akşam ediyoruz. Arada mutfak eşyalarından kepçelerden tencerelerden oyun kuruyoruz. Gırgırla ev gırgırlıyoruz. Makinaya çamaşır atmam hoşuna gidiyo. Ben çamaşırları veriyorum o makinaya atıyo. Toz alırken onada bi bez veriyorum taklit ediyo.Evde yaptığım her şeyi oyuna çeviriyorum bi nevi. Hiç bişey bulamazsak radyoyu açıp karşılıklı oynuyoruzSevgili anneler Merhaba :) ara ara size de yazsam da aslında 2014 temmuz anneleri topigindeydim gerçi orayada uzun zamandır yazamıyorum :) temmuz bebeği beklerken haziran annesi oldum :) şimdi efendim bende bir adet 15 aylik bebe var çok çok hareketli henüz yürümüyor ama aşırı emekliyor koşuyor resmen :) ben bu arkadasa aktivite masası aldım hiç bir ise yaramadı. Siz neler yapıyorsunuz nasıl oyunlar oynuyorsunuz neler oyaliyor bebeklerinizi ? Hem egitici hem eğlenceli neler var onerebileceginiz ?
Veriyorum canım si için uyandigini ses tonundan ve hareketlerinden anlıyorum ama oda çözüm olmuyorcanm.su vermeyi denedinmi benmki gece kalkip agliyodu bende emzirmeyo gece kestim sütte vermedim bi sure uyandi su verdm su istemedi emziği verdm tekrar uyudu şimdi kalkmiyo hic bazi geceler erken yatinca kalkip suyunu iciyo yatiyo duyuorum yutkunma sesini. Sulugu besignde koyuyorm.kendi icp yatar
Aaa yazı tahtası için erken olduğunu düşünmüştüm bende :) abakus iyi fikir gihi sanki hem el becerisini de geliştirir ben oynasam da oynamıyor aktivite masası ile bizim cadi :)Ah ah tüm annelerin kanayan yarası bu :)) aktivite masası top havuzu türlü türlü oyuncaklar. Yapbozlar peluşlar odasında ne ararsan var. Bi o bi bu derken akşam ediyoruz. Arada mutfak eşyalarından kepçelerden tencerelerden oyun kuruyoruz. Gırgırla ev gırgırlıyoruz. Makinaya çamaşır atmam hoşuna gidiyo. Ben çamaşırları veriyorum o makinaya atıyo. Toz alırken onada bi bez veriyorum taklit ediyo.Evde yaptığım her şeyi oyuna çeviriyorum bi nevi. Hiç bişey bulamazsak radyoyu açıp karşılıklı oynuyoruz
Şu ara geçen hafta bime gelen mıknatıslı yazı tahtası favorimiz. Sürekli karalayıp karalayıp siliyo. Bi de tahta abaküs aldık. Boncukları ordan oraya kaydırıyo onlada baya oyalanıyo.
Benim sıpada aktivite masasına pek yüz vermemişti. Biz başına geçip oynamaya başladık güldük ettik.Heveslendi bizi ittirip kendi oynamaya başkladı.
Maşallah azad yapti yine yapacagini desene :)yürürken daha rahat tatil sanırım benimde tekrar gidesim geldiKızlar azad sudan çıkmıyor kumla da arası iyi :) kumda gezinip duruyor. hele havuzda yüzüyor sadece alttan karnını destekliyoruz bacaklarını kurbağalama çırpıyor ellerini De :)) tüm otelin maskotu oldu herkes şok içinde yüzüşünü izliyor azadın :)))
Oyy oyyy yeşiller tam minik kurbağa olmusMinik kurbağamın yüzme denemeleri :)))
Suyu sevdikleri içişlerinden belliydi zaten:))Kızlar azad sudan çıkmıyor kumla da arası iyi :) kumda gezinip duruyor. hele havuzda yüzüyor sadece alttan karnını destekliyoruz bacaklarını kurbağalama çırpıyor ellerini De :)) tüm otelin maskotu oldu herkes şok içinde yüzüşünü izliyor azadın :)))
Bİzvarız canım burda bende senin gibiyim temizlik bile yapmadım sen yine kardasinKızlar resmen depresyondayım :/ canım bişey yapmak istemiyor. Dışarı çıkıyım dedim arkadaşımla ama yağmur başladı çıkamadım. Yemek bile yapmadım bütün gün gökçe ile ilgilendim,temizlik yaptım. Perde yıkıyorum hala ve gök gürlüyor. Eşimle de aram iyi değil bugünlerde. Kendimi acayip yalnız hissediyorum
Aman öylesine üstün körü yaptım temizliği de canım.Bİzvarız canım burda bende senin gibiyim temizlik bile yapmadım sen yine kardasin
Amann yakın olaydık bizde senle bulusurdukAman öylesine üstün körü yaptım temizliği de canım.
Cidden iyiki varsınız :)
Eşimin de pek umrunda değilim zaten.
Valla :) aslında istanbuldaki arkadaşlardan daha yakınız birbirimize ama il farklı olunca uzak geliyo gözümüze :)Amann yakın olaydık bizde senle bulusurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?