Cok gecmis olsun canim.Saolun kizlar tek tek alintilayamadim.3 kere dus aldrdm dusuyo ama tekrar ckyo 38.5 e23.30 da fitil verdm surubu ne zaman vermeliyim sizce?fitil etki etmedi ates hala 38
Milkshake nasıl yapıyorsun? Gerçi arene bi türlü pipet çekmesini öğretemedim.Ben hala saatli veriyorum. Çünkü biraz fazla acıksın yemekle uğraşmayıp direk emmek istiyo. Emincede yemiyo haliyle.
Sabah 6:30 kalkıyo emziriyorum.
8:00 kahvaltı
12-1 civarı öğle yemeği
3-4 gibi milkshake irmikli ya da yulaflı muhallebi gibi bişiyler veriyorum. Sütlaç falan gibi kek yapıyorum cevizli falan ondan veriyorum
6:30 gibi de akşam yemeği
Aralarda da sürekli meyve kuru üzüm kuru yaban mersini ya da sıkılabilecek meyve falan varsa evde sıkıp veriyorum.
Düzgünce yediği söylenemez pek ama saatlerini geçirirsem daha da beter oluyo düzene alışmış.
Benim içinde iyi oluyo gerçi.
Bitmez cnm dış kapının söylemleri. Ne yaparsan yap hep daha fazlasını yada tam tersini söylerler. Sen bildigini yap kimseyide takma.Ya kizlar herkeste bir merak emziriyormusun evet diyorum e ne zaman biraktircan diye soruyorlar ben de simdi degil dis cikartirken birseu yemiyor sadece meme emerken sakinlesiyor o yuzden disleri ciksin biraz daha gecsin ondan sonra diyorum annem bile surekli biraktir diyor dun yakismiyor artik biraktir dedi hatta buyuyunce begenmez seni anne goguslerin sarkmis der dedi saka gibi ya kv dem kiz cocugu bir bucuk yasinda biraktirilir daha cok emzirirsen agzi kokar diyor ayy delirtcekler beni el birligiyle size ne yahu cocuk benim cocugum emziren de benim biktim bu sorudan ve nasihatlarindan
Ben weweell kullanıyorum hem ateşini ölçüyor hem herşeyin ısısını. Çok memnunum.Kizlar ates olcer alcam kulaktan olcen mi alayim alindan olcen mi hangi marka alayim rica etsem kullandiginiz ates olcer e gore tavsiyede bulunurmusunuz
Yeminederim areni anlatmışsn. Dün kaç kere kalktm artık sayamadım. Sersem gibiyim şuan. 2 de bi uyandı ne yapsam uyumadı bende ortamıza aldım. 4e kadar yatakta dolandı oturdu. En son bağırdım da öyle kapattı gözünü. Şimdide yatağına attım. Gündüz uykusunuda bıraktı. Hep tatilden sonra oldu. Sürekli uyuyan çocuk uykudan nefret ediyor şimdi.Bir cocuk neden uyumaz ya bu saate kadar gozumu kapamadim daha dis yok hasta degil ama surekli kalkiyor cildircam artik dun gece de boyleydi yatak odamizda yatiyoruz yatagina koydugum gibi kalkiyor yanimiza yatiriyorum surekli donuyor yatagin ucuna gidiyor uyaniyor vs cok yoruldum artik cok neden uyumuyor gercekten meraktayim cozemiyorum
Önce tariflere bakıyodum. Donduruyodum meyveleri. Şimdi biraz uydurmasyon yapıyorum. Evde ne meyve varsa armut muz kavun şeftali çikek robotta çekiyorum ceviz ekliyorum ruşeym yulaf ezmesi (çiğ de yenebiliyomuş) 1 yemek kaşığı kadar. Keçi boynuzu özü koyuyorum. İyice çekiyorum robotta ceviz falan kaybolana kadar. Göz kararı süt veya yoğurt ekliyorum. Bazen gökçede pipetle içmiyo kaşıkla yediriyorum.Milkshake nasıl yapıyorsun? Gerçi arene bi türlü pipet çekmesini öğretemedim.
Bitmez cnm dış kapının söylemleri. Ne yaparsan yap hep daha fazlasını yada tam tersini söylerler. Sen bildigini yap kimseyide takma.
Ben weweell kullanıyorum hem ateşini ölçüyor hem herşeyin ısısını. Çok memnunum.
Yeminederim areni anlatmışsn. Dün kaç kere kalktm artık sayamadım. Sersem gibiyim şuan. 2 de bi uyandı ne yapsam uyumadı bende ortamıza aldım. 4e kadar yatakta dolandı oturdu. En son bağırdım da öyle kapattı gözünü. Şimdide yatağına attım. Gündüz uykusunuda bıraktı. Hep tatilden sonra oldu. Sürekli uyuyan çocuk uykudan nefret ediyor şimdi.
ay ne kadar aynı..miranın ultrason fotosu yok her gittiğimizde kafasını biyerlere dayıyodu yüzünü görememiştik burun kemiği ölçümünü bile zar zor yapmıştı doktor şimdide uyurken kafasını yastığa bana duvara dayar ya da koluyla kapatırEki Görüntüle 1634932 Kızlar resimlere bakıyordum da arenin ultrasonda çekildigi resmiyle dünyaya geldigi haline bakarmısınız :)
puff herkes aynı bana doktor bile dedi emzirmeyi bırak yemek yesin kilo alsın diye daha bişiye alışmamaışken doğru dürüst ben nası cesaret edeyim ayrıca daha 5 dişi var geceye bi çözüm bulmuş değilim insanlara anlatmak zor kulak tıkamak da zor ama direniyoruz işteYa kizlar herkeste bir merak emziriyormusun evet diyorum e ne zaman biraktircan diye soruyorlar ben de simdi degil dis cikartirken birseu yemiyor sadece meme emerken sakinlesiyor o yuzden disleri ciksin biraz daha gecsin ondan sonra diyorum annem bile surekli biraktir diyor dun yakismiyor artik biraktir dedi hatta buyuyunce begenmez seni anne goguslerin sarkmis der dedi saka gibi ya kv dem kiz cocugu bir bucuk yasinda biraktirilir daha cok emzirirsen agzi kokar diyor ayy delirtcekler beni el birligiyle size ne yahu cocuk benim cocugum emziren de benim biktim bu sorudan ve nasihatlarindan
bizimki kulaktan weewell canımKizlar ates olcer alcam kulaktan olcen mi alayim alindan olcen mi hangi marka alayim rica etsem kullandiginiz ates olcer e gore tavsiyede bulunurmusunuz
geçmiş olsun inşallah diştendir canımAliskanlik etmis.bence artik nehir de emmeye kalkti baktim atwsi var 38.5 fitil koydum gecen gece de boyle ateslenmisti bi.hfta icinde 3.kez ateslenisi uarin takip edecem dusmezse dr a goturecem ilk azilar cikti sanirsam kopek.disleri gelecek ama belirti de yok
Ayarlayabilirsen pazartesiyi çok güEl olur, olmasa da salı çrş falan ayarlayıp yaylada bi kahve içip görüşebilirizTeşekkürederim.. Ben ordayken sen tatildeydin bu yüzden hiç haber etmedim..pazartesi de muhtemelen misafir gelecek..eğer iptal olursa katılırım ya da annemde kalabildiğim başka bi zaman görüşürüz, uygun olursa
M Mor ve mavi eğer kesin olursa buluşmayı salıda yapabiliriz ya da buna banane yaww ben her buluşmada olayım da diyebilirzAyarlayabilirsen pazartesiyi çok güEl olur, olmasa da salı çrş falan ayarlayıp yaylada bi kahve içip görüşebiliriz
Sizede geçmiş olsun canım. Neyseki balgamı yoktu gökçenin. Burun akıntısı ve Ateş vardı. Onlarda bittiGecmis olsun canim ardada hasta. Gecen pazartesinden beri ilkdefabu gece biraz da olsa uyuyabildi balfam mahvetti.
Ben izinliyim :) pazartesi de gitmicem salı günü gidip tek çalışıcam amaayy ne kadan da yuppi bir cumagünaydınlar kızlar
ay bende bugün o kadar sakinim ki keşke izin alsaymışım neyse sonrası tatil..arada gitmek de sevimsiz ama daha rahat olursun heraldeBen izinliyim :) pazartesi de gitmicem salı günü gidip tek çalışıcam ama
belki bende öyle yapabilirim gidilecek yere ve eşimin moduna göre :)Pazar buluşmasını isterseniz fizanda yapın gellcem çünkü azadı babasına satıp gelmeyi düşünüyorum
Valla haftasonuysa affetmem daha cuma akşamdan satıyorum azadı, dıları çıksam da çıkmasam da babasıyla takılıyor haftasonuay bende bugün o kadar sakinim ki keşke izin alsaymışım neyse sonrası tatil..arada gitmek de sevimsiz ama daha rahat olursun heralde
belki bende öyle yapabilirim gidilecek yere ve eşimin moduna göre :)
Aaaa olmaz öyle bebeleri satmak o buluşma bebesiz bi hiç :)
Aynen canım ya geçen seferki buluşma süperdi. 5 saat kaldık ve zaman nasıl geçti anlamadık :) ki minnakın işi olmasaydı saate bakmayacaktık bile muhtemelen. Kahvaltı köpüklü kahveler çaylar tüttürmeler sohbetler dedikodular :) bebekle yapılamayacak herşeyin dibine vurduk :))) sen kaşındın oslew yoksa ben de ballandırmayacaktımvalla geçen buluşma öyle güzeldi ki burda ballandırmadık biz :)) arada anne saati de şart bence isteyen bebeli isteyen bebesiz gelsin kime nasıl uyarsa
he bide bayram sonu havalar iyice kötüye gitmeden ufaktan tarih ve mekan belirleyelim bide katılım az olursa sorarım size sonra vay niye orda buluştunuz yok benim haberim olmadı dinlemem atarlı giderli anneden selam olsun
O zaman istanbul annelerini etiketleyelim. Sonra yer zaman ayarlarız.valla geçen buluşma öyle güzeldi ki burda ballandırmadık biz :)) arada anne saati de şart bence isteyen bebeli isteyen bebesiz gelsin kime nasıl uyarsa
he bide bayram sonu havalar iyice kötüye gitmeden ufaktan tarih ve mekan belirleyelim bide katılım az olursa sorarım size sonra vay niye orda buluştunuz yok benim haberim olmadı dinlemem atarlı giderli anneden selam olsun
şöyle bi düşündüm benimde aklıma gelmedi varsa da az yazmasındandır benden değilO zaman istanbul annelerini etiketleyelim. Sonra yer zaman ayarlarız.azerikizi91 cilek31 L Lilium3 pufpuff @hiraysen Yarenhelin M Mor ve mavi @AreN5 B Bunekibuneki @minnakkartal @temmuzhaziran şimdilik aklıma gelenler bunlar. Atladığım unuttuğum varsa eklesene canım konuya dahil olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?