2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim kardesimin surekli alisveris yaptigi bir eczane var onun esi guzellik uzmaniymis guzellik salonu acacakmis o yuzden acilisa ozel 500 liraymis guvenmelimiyim acaba
Artık kanunlara göre polikinlik olan yerlerde yapılması daha uygun. Makinanın güvenilirligi çok çok önemli. D delimavi 35 de bahsetmiş cnm.

Çok şükür canım dünden beri ateşi hiç çıkmadı. Aren de hastaydı o nasil oldu?
Çok şükür iyi cnm. Zaten genel durumu iyiydi sadece burun akıntısı vardı. Balgam hala var boğazında. Bi türlü atamadı.

Kızlar sizlerde saatli mi yediriyorsunuz hala ? Rica etsem bi gününüzü menüleriyle saatleriyle bana yazarmısınız?

Kızlar sizlerde saatli mi yediriyorsunuz hala ? Rica etsem bi gününüzü menüleriyle saatleriyle bana yazarmısınız?
Ben saatli yedirmiyorum artık, zatrn kendisi açılınca mama diye inletiyo ortalığı. Bi de ben bişey yerken sulanıyor ikiüç lokma da öyle yiyor. Saat düzen kalmadı bizde

Bizim hiç saatli bir yeme duzenimiz olmadı canı ne zaman isterse o zaman yedi zaten öyle kahvaltı meyve yoğurt bu ların hepsini yediği bir sırasında yok keyfine göre takılır umut:)

sagolun kizlar kardesim bugun bayram sonrasi icin kendine randevu almis sadece bikini bolgesi icin 100 lira demisler o gitsin bakalim ne olacak ben biraz daha arastirayim dediginiz gibi hastane ortami olsun ben cok cesaret edemem her yere

Canim ben sabah 10 gibi kahvalti yaptiriyorum oglende 1.30 gibi corba ve yogurt veriyorum 4.30-5 uyanmasina gore degisiyor meyve veriyorum aksam 7.30 gibi aksam yemegi veriyorum aksam yemegini bazen yemiyor az yiyor o zaman muhallebi veriyorum ama saatleri bazen kayiyor

sagolun kizlar kardesim bugun bayram sonrasi icin kendine randevu almis sadece bikini bolgesi icin 100 lira demisler o gitsin bakalim ne olacak ben biraz daha arastirayim dediginiz gibi hastane ortami olsun ben cok cesaret edemem her yere
Ayrica paket gitmiyorum bikini ve koltukalti bikini 140 koltukalti 50 tl alt bacak yaptiracaktim senin dedigin gibi ince seyrek bacagimi trasladiktan 20 gun sonra gittim anca belirginlesti lazer gormedi tuyleri kadin yapmadi olmaz dedi bemce paket almamani tavsiye ederim cok killi degilsen

Selam herkese yazamadım nicedir..fırsatım olduğunda keyfim , keyfim olduğunda fırsatım olmadığından
A apriori11 annemdeydim, tatildesiniz diye haber etmedim hiç..zaten annemlerin evde yoğun bi gündem olduğundan gezme imkanım olmadı..bu pazartesi buluşma var sanırım..herzamanki gibi gelmek istiyorum ama.. Bi sürü ama...( gerçi ismen çağrılmadım ama, tanışmak istediğimden)

Canim tatile gitmeden aldim ben ayin 28 inde gitmstik bacaklarimda tek tük var dusun ben de bikini bolgesi ve koltuk alti yaptiririm diye dusunuyorum

Ya aşkolsun canım ben ismen çeğırdıklarımı instagramda çok sitem ettikleri için isim verip çağırdım. Seni de uzakta oturduğun için düşünemedim. Sen bu tarafa geçince haber edersin diye düşünmüştüm. Ayarlayıp gelebilirsen çok iyi olur tanışırız

Ben saatli yedirmiyorum artık, zatrn kendisi açılınca mama diye inletiyo ortalığı. Bi de ben bişey yerken sulanıyor ikiüç lokma da öyle yiyor. Saat düzen kalmadı bizde

Bizde saatli degiliz acıktımı belli ediyo zaten artık

Bizim hiç saatli bir yeme duzenimiz olmadı canı ne zaman isterse o zaman yedi zaten öyle kahvaltı meyve yoğurt bu ların hepsini yediği bir sırasında yok keyfine göre takılır umut:)

Cevaplarınız için çok sağolun kızlar. yazyagmuru peki sabah ve öğle arası bişey yemiyor mu hiç ?

Bi buluşmayıda pazar gününe ayarlasanıza

Ayyy hıckırık tuttu naptımsa gecmiyo yazık bu çocuklara böyle oluyolarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…