Biz 7.30-8 gibi kalkıyoruz kahvaltısını güzel yapsrsa yemeden uyuyo tekrar az yerse meyve yediriyorum uyuyo 11-12 gibi 1 saat kadar kalkınca corba yiyo sonrası pek planlı degil salatalık falan veriyorum muhallebi yiyo veya 5 gibi tekrar uyuyo 1 saat 7 gibi aksam yemeği sonra üzüm koyuyorum önüne kendi yiyo cok seviyo yatarkende süt içiyo genel böyle ama degişiklik olabiliyoCevaplarınız için çok sağolun kızlar.yazyagmuru peki sabah ve öğle arası bişey yemiyor mu hiç ?
Ay siz çok erken kalkıyormuşsunuz. Bi benim galiba saatli veren :)Biz 7.30-8 gibi kalkıyoruz kahvaltısını güzel yapsrsa yemeden uyuyo tekrar az yerse meyve yediriyorum uyuyo 11-12 gibi 1 saat kadar kalkınca corba yiyo sonrası pek planlı degil salatalık falan veriyorum muhallebi yiyo veya 5 gibi tekrar uyuyo 1 saat 7 gibi aksam yemeği sonra üzüm koyuyorum önüne kendi yiyo cok seviyo yatarkende süt içiyo genel böyle ama degişiklik olabiliyo
Kış tam gelmeden ayarlayalım mutlaka.Bu buluşmalar öyle son dk plansız olduğu için ev civarı seçtik. Ama dediğin gibi pazar günü ve daha kapsamlı bi istanbul anneleri buluşmadı ayarlayalım
Kızlar sizlerde saatli mi yediriyorsunuz hala ? Rica etsem bi gününüzü menüleriyle saatleriyle bana yazarmısınız?
Teşekkürederim.. Ben ordayken sen tatildeydin bu yüzden hiç haber etmedim..pazartesi de muhtemelen misafir gelecek..eğer iptal olursa katılırım ya da annemde kalabildiğim başka bi zaman görüşürüz, uygun olursaYa aşkolsun canım ben ismen çeğırdıklarımı instagramda çok sitem ettikleri için isim verip çağırdım. Seni de uzakta oturduğun için düşünemedim. Sen bu tarafa geçince haber edersin diye düşünmüştüm. Ayarlayıp gelebilirsen çok iyi olur tanışırız
Tipatip aynisi maşallah kuzuyaEki Görüntüle 1634932 Kızlar resimlere bakıyordum da arenin ultrasonda çekildigi resmiyle dünyaya geldigi haline bakarmısınız :)
Bizim de bu aralar favori meyvamiz üzüm cok seviyor him him yaparak yiyiyor hemde oyalaniyor onu yerken:))Biz 7.30-8 gibi kalkıyoruz kahvaltısını güzel yapsrsa yemeden uyuyo tekrar az yerse meyve yediriyorum uyuyo 11-12 gibi 1 saat kadar kalkınca corba yiyo sonrası pek planlı degil salatalık falan veriyorum muhallebi yiyo veya 5 gibi tekrar uyuyo 1 saat 7 gibi aksam yemeği sonra üzüm koyuyorum önüne kendi yiyo cok seviyo yatarkende süt içiyo genel böyle ama degişiklik olabiliyo
masallah ya ayni canim ben de yarin kizimin ultrason resimlerine bir bakayim merak ettim simdiEki Görüntüle 1634932 Kızlar resimlere bakıyordum da arenin ultrasonda çekildigi resmiyle dünyaya geldigi haline bakarmısınız :)
Ben hala saatli veriyorum. Çünkü biraz fazla acıksın yemekle uğraşmayıp direk emmek istiyo. Emincede yemiyo haliyle.Kızlar sizlerde saatli mi yediriyorsunuz hala ? Rica etsem bi gününüzü menüleriyle saatleriyle bana yazarmısınız?
Aynen bu cvbı verip kqpat ağızlarını hayret bişey bu insanlarYa kizlar herkeste bir merak emziriyormusun evet diyorum e ne zaman biraktircan diye soruyorlar ben de simdi degil dis cikartirken birseu yemiyor sadece meme emerken sakinlesiyor o yuzden disleri ciksin biraz daha gecsin ondan sonra diyorum annem bile surekli biraktir diyor dun yakismiyor artik biraktir dedi hatta buyuyunce begenmez seni anne goguslerin sarkmis der dedi saka gibi ya kv dem kiz cocugu bir bucuk yasinda biraktirilir daha cok emzirirsen agzi kokar diyor ayy delirtcekler beni el birligiyle size ne yahu cocuk benim cocugum emziren de benim biktim bu sorudan ve nasihatlarindan
bırakcam desen bu seferde erken diyen birileri çıkar. Daha 15 aylıklar her yerdede 2 yaş diye bas bas bağırıyolar. Dediğin gibi zaten bişey yemiyolar. Bi de ondan mı mahrum bırakasın büyük nimet elimizdeki.Ya kizlar herkeste bir merak emziriyormusun evet diyorum e ne zaman biraktircan diye soruyorlar ben de simdi degil dis cikartirken birseu yemiyor sadece meme emerken sakinlesiyor o yuzden disleri ciksin biraz daha gecsin ondan sonra diyorum annem bile surekli biraktir diyor dun yakismiyor artik biraktir dedi hatta buyuyunce begenmez seni anne goguslerin sarkmis der dedi saka gibi ya kv dem kiz cocugu bir bucuk yasinda biraktirilir daha cok emzirirsen agzi kokar diyor ayy delirtcekler beni el birligiyle size ne yahu cocuk benim cocugum emziren de benim biktim bu sorudan ve nasihatlarindan
Aynen bu cvbı verip kqpat ağızlarını hayret bişey bu insanlar
aynen biraktircam desem tam tersini soylerler ondan da memnun olmazlar emsin cocugum yani daha ne kadar emecek ki gittigi yere kadar emsinbırakcam desen bu seferde erken diyen birileri çıkar. Daha 15 aylıklar her yerdede 2 yaş diye bas bas bağırıyolar. Dediğin gibi zaten bişey yemiyolar. Bi de ondan mı mahrum bırakasın büyük nimet elimizdeki.
Her aklından geçeni de söyleyemiyosun böyöe kendi kendine sinir oluyo insan
Aliskanlik etmis.bence artik nehir de emmeye kalkti baktim atwsi var 38.5 fitil koydum gecen gece de boyle ateslenmisti bi.hfta icinde 3.kez ateslenisi uarin takip edecem dusmezse dr a goturecem ilk azilar cikti sanirsam kopek.disleri gelecek ama belirti de yokBir cocuk neden uyumaz ya bu saate kadar gozumu kapamadim daha dis yok hasta degil ama surekli kalkiyor cildircam artik dun gece de boyleydi yatak odamizda yatiyoruz yatagina koydugum gibi kalkiyor yanimiza yatiriyorum surekli donuyor yatagin ucuna gidiyor uyaniyor vs cok yoruldum artik cok neden uyumuyor gercekten meraktayim cozemiyorum
Gecmis olsun canim ardada hasta. Gecen pazartesinden beri ilkdefabu gece biraz da olsa uyuyabildi balfam mahvetti.Gökçe hastayken 8 saat yolu göze alıp biyere gidemem valla. Oldu ki gittim beni özlemez ohh kafam dinleniyor der heralde :) gökçe çok huysuzdu bugün kollarım koptu ama neyseki uyudu 8 gibi bende onunla yattım. Ara ara uyanıyor Ayağımda sallıyorum uyuyor. İnşallah bi daha uyanmaz da bu gece uykumu alırım. Gerçi ateşini kontrol için ben gene kalkarım ama o uyanmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?