Yapiyorum da donra yemiyo geri donus yapiyorum:) Elif ece ortami yumusatiyor.Gecen gun tartistik benimki yan odaya gitti pesinden elif ece gitti ve bi sekilde baristikAyy güldürdün beni alemsin boşanma planı diyo ya
Bizde cocuklarin sayesinde barisiyoruz cogu kez birsey oluyor soylemem gerekiyor ki ben kinciyimdir uzun sure konusmamazlik yaparim ama esim küs kalmayi beceremez cabuk barisiriz o yuzdenYapiyorum da donra yemiyo geri donus yapiyorum:) Elif ece ortami yumusatiyor.Gecen gun tartistik benimki yan odaya gitti pesinden elif ece gitti ve bi sekilde baristik
evet ya bende bunu çok istiyodum. Ne güzel iki güzel evladın ardından bir de fıstığın oldu. Allah birlikte gezip eğleneceğiniz günleri görmeyide nasip etsin inşallah. Benimde Gökçenin saçlarıyla oynamak bandanalar falan takmak ne biliyim çok hoşuma gidiyo. Birde ben kız kardeşimle gezmeyi severim. Onunda kız kardeşi olsun iyi anlaşsın diye hayaller kuruyorum. alışverişe gideriz pasta börek yaparız diye.Bende kizimin olmasini cok istiyordum nerede anne kiz gorsem boyle alisveris yapiyorlar geziyorlar arkadas gibi cok hosuma gidiyordu kiz kiyafetlerine bakmadan gecmezdim ogullarimi cok seviyorum ama kiz annesi de olmak istiyordum o kadar sene sonra rahata kavustuktan sonra sirf kizim olsun diye goze aldim ama cok dua ettim sabah ezaninda dua ediyordum once saglikli ve hayirli bir evlat olsun ama bir de kizim olsun diyordum Allahima hep sukrediyorum dualarim kabul oldu Allah herkesin gonlune gore versin insallah canim dene tabi erkekte istersen tam tersi yumurtlama zamani iliski olacak fikrin degisirse eger
Kısmet işi canım ya. İlkinde hiç öyle bir uğraşım yoktu ama allahım kız çocuk nasip etti. Bakarsın seninde 2. Kız olur. Olmasada hakkında hayırlısı olur:)Bende bir kız çocuğum olsun çok isterim ama benim yumurta takibi falan yapmam çoook zor zamanı belli olmuyorama allahtan umut kesilme demi
yemin ediyorum bu adamlar şaşırdı iyice.Bu arada bu sabah kavga ettik esimle.bizi birakip tatile gitti bayramdan sonra donecekmisnapym smdi ben
günde 3 öğünle idare edebilir mi ki çocuklar ya. Onların metabolizmaları çok hızlı daha çabuk acıkırlar. İnek sütüne cidden çok anlam yükleniyo. Yoğurt ve peynir yiyen çocuk içmesede olur givi bişey.Arda'yı doktora götürdüm kendi doktoruna. Hastaneden içeri girer girmez yıktı ortalığı. Mamayı bırak, gece kalkarsa su ver dedi. İnek sütü içmiyor dedim süt biz doktorların sevdiği birşey değil dedi. Sizinle 3 öğün sofraya otursun yeter dedi. Geniz akıntısı için yeniden şurup verdi. Dişlerinin hepsini çıkartmış 1 ay içinde diş işi biter dedi.
Evet canim kiz kardeste cok guzel birsey arkadas sirdas herseyevet ya bende bunu çok istiyodum. Ne güzel iki güzel evladın ardından bir de fıstığın oldu. Allah birlikte gezip eğleneceğiniz günleri görmeyide nasip etsin inşallah. Benimde Gökçenin saçlarıyla oynamak bandanalar falan takmak ne biliyim çok hoşuma gidiyo. Birde ben kız kardeşimle gezmeyi severim. Onunda kız kardeşi olsun iyi anlaşsın diye hayaller kuruyorum. alışverişe gideriz pasta börek yaparız diye.
Eşimde oğlum olursa işe götürürüm falan diye hayal kurduğu için 2. Kız isteğimi dile getirmiyorum. Her kahrını zorluğunu ben çekeyim beyefendi için erkek isteyeyim. Bu konuda bencillik edicem
Tabi allah önce hayırlısını versin hepimize. Bizim ki kuru laf:) ama denemekten zarar gelmez:))
Kısmet işi canım ya. İlkinde hiç öyle bir uğraşım yoktu ama allahım kız çocuk nasip etti. Bakarsın seninde 2. Kız olur. Olmasada hakkında hayırlısı olur:)
yemin ediyorum bu adamlar şaşırdı iyice.
Bence senin eşininde iyi bir derse ihtiyacı var.
günde 3 öğünle idare edebilir mi ki çocuklar ya. Onların metabolizmaları çok hızlı daha çabuk acıkırlar. İnek sütüne cidden çok anlam yükleniyo. Yoğurt ve peynir yiyen çocuk içmesede olur givi bişey.
Dişlerde bitmiş maşaallah biz daha 4 deyiz. 5. De patladı sanmıştım meğer patlamamış ucunda bekliyo. Daha çoook uzun yolumuz var.
Gece gökçeyi emzirmek yerine su veriyorum arada ama kesiblikle uyumayı reddediyo emmeden. Hem suyunu içecek hem sütünü sonra hiç uyanmamış gibi uykuya dalıyo. İnşallah kolay alışır arda
güle güle giysin fıstık bizimde bayramlık dışı alışverişe ihtiyacımız varEki Görüntüle 1638448 Eki Görüntüle 1638449 Eki Görüntüle 1638450 Eki Görüntüle 1638451 bunlari aldim kizlar spor takiliyoruz bu bayram bayramliklari pantolon badi yelek 3 lu takim en son resim esofman takimi aldim mevsimlik bundan daha cok ihtiyacimiz var aslinda gecen senekiler kuculdu
bize özledik sizi tabiki ama bi süre topikte sessizdi yeni yeni yazıyoruz tekrar maşallah sizeHayırlı akşamlar herkese nasılsınız özledim sizi beni merak eden olmamış olsun bebişler iyidir inşaallah son bir aydır çok sıkıntılı bir süreç yaşadım halada yaşıyorum işin içinden çıkamıyorum inşaallah rabbim bir kapı açar oğlumda yürüdü bir ay oldu dişler durmadan gelıyor geceler çok ağlamaklı geciyor acaba kaç dişle final yapıcaz biliyormusunuz
güle güle giysin öykücüm
ben şok ben dumur bana olsa bi bilet alır giderim peşine beraber dinleyelim kafaları diyeBu arada bu sabah kavga ettik esimle.bizi birakip tatile gitti bayramdan sonra donecekmisnapym smdi ben
süt konusunu bende çok araştırdım içmesede olur diyenler daha çok kafama yattı çünkü mira içmiyor :))Arda'yı doktora götürdüm kendi doktoruna. Hastaneden içeri girer girmez yıktı ortalığı. Mamayı bırak, gece kalkarsa su ver dedi. İnek sütü içmiyor dedim süt biz doktorların sevdiği birşey değil dedi. Sizinle 3 öğün sofraya otursun yeter dedi. Geniz akıntısı için yeniden şurup verdi. Dişlerinin hepsini çıkartmış 1 ay içinde diş işi biter dedi.
İnşallah tekrarı olmasın olursada sonu böyle olsun oh tadını çıkar :)))Eşim öğlenden beri evdeydi. Geldi özür diledi söyledikleri için. Kızgınlıkla söylemiş babasına kızmış. Birde sırnaşıyo.
Bi karar verdim epeydir düşünüyorum zaten. Bundan sonra bi eş ve baba olarak bize gereken ilgiyi göstermediğin sürece sana eşinmiş gibi davranmıcam artık dedim. Bu sefer iki çift lafına kanacağımı sanıyosanda çok yanılıyosun dedim. Zaten bayram geliyo 1 haftada yokum sonrasında. Otursun düşünsün. Valla bıktım artık aynı şeyleri dön dön yaşa. Ya kendine çeki düzen versin ya da noluyosa olsun.
Dumur oldu biraz. Kendime söz veriyorum ama yelkenleri hemen suya indirmicem.
Akşama doğruda hazırlandım biz bu gün yemeği dışarda yicez kızımla bizi avmye bırak sonra alışveriş yapcaz. Bende ki kartla mı alıyım başka mı vereceksin dedim. Yarım saate hazır oluruz bizi bırak. İstersen gel istersen bizi bıraktıktan sonra istediğin yere gidebilirsin dedim.
Bizimle geldi böyle kibar kibar hareketler. Şu sana çok yakışır bu nasıl diye sormalar. Pek oralı olmadım ama çok keyifliydi
Bunu bende öyle duydum ve cidden bizde bir kez korunmadık ve yumurtlama gününden önceydi.Soyle canim sperm 72 saat canli kaliyor vucutta erkek spermler daha hizli ama daha az canli kaliyor yumurtaya daha cabuk ulasiyorlar disi spermler ise daha yavas ama daha uzun canli kaliyor yumurtlamadan iki gun once iliskiye girildiginde erkek spermler hareket ediyor ilerliyor ama yumurta olmadigi icin oluyorlar yavas yavas ilerleyen disi spermler yumurtlama olunca yumurtaya ulasiyor ve dollenme gerceklesiyor birsey metoduydu bu unuttum adini simdi ben yumurtlamami takip ettim akinti artmasi ve kasigimda agrida oluyordu yumurtlamadan iki gun once iliski oldu bir de ondan daha once olmustu korunmadan onun disinda hep korunduk iki kez korunmasiz iliski oldu ve hamile kaldim doktor kesin bir yontem degil hersey Allahtan ama bunu dene demisti bana
20 de bitiyor canım. Bizim 15 oldu.Çok gecmiş olsun masallah bundan sonra rahat edersınız sayısını sordum ama bizim 14 diğerlerı kabarık 20 de mi bitiyo sizin kaç oldu?
:) ne oluyor bize yahu. Pijama partisi veririz.@kmltm atla bana gel bende eşimi göndereyim takıları kız kiza:)isimdeyimgucumdeyim de gelir oda bozuktu eşiyle tatil yaparız ohh mis
Valla benim oğlum öyle yedekte tutulacak biri değilValla @kmltm dünürcüğüm duymasın ama arenin asilliğine hayranım 2 numara olarak yedekte tutmak istiyorum :)
Azadsız olmaz :)Ya aslında ben büyük buluşmaya azadsız gelme taraftarıyım çünkü gerçekten masaya bi dk dahi oturamıyorumo yüzden o karede muhtemelen azad olmaz ama yerini aren arkadaşına devretmiş olur
Çok güzeller. Güle güle giyinsin cnm.Eki Görüntüle 1638448 Eki Görüntüle 1638449 Eki Görüntüle 1638450 Eki Görüntüle 1638451 bunlari aldim kizlar spor takiliyoruz bu bayram bayramliklari pantolon badi yelek 3 lu takim en son resim esofman takimi aldim mevsimlik bundan daha cok ihtiyacimiz var aslinda gecen senekiler kuculdu
İnan aklımdaydın ama yazmaya fırsat bulamadım. Bizim henüz 10 dişimiz var. Yolu yarıladık. Bu arada sıkıntın neyse inş. bi an önce yoluna girer herşey.Hayırlı akşamlar herkese nasılsınız özledim sizi beni merak eden olmamış olsun bebişler iyidir inşaallah son bir aydır çok sıkıntılı bir süreç yaşadım halada yaşıyorum işin içinden çıkamıyorum inşaallah rabbim bir kapı açar oğlumda yürüdü bir ay oldu dişler durmadan gelıyor geceler çok ağlamaklı geciyor acaba kaç dişle final yapıcaz biliyormusunuz
Sizinkilerde çok güzel. Güle güle giyinin.
Bu kararı birden almadı dimi ? Yani kavga edip ben gidiyorum tatile demedi dimi? Ne desem bilemedim ama ben asla kolay kolay affetmezdim.Bu arada bu sabah kavga ettik esimle.bizi birakip tatile gitti bayramdan sonra donecekmisnapym smdi ben
Ay bende 2 saat önce geldim izmitten. Siz nereye gidiyorsunuz? Bu arada biz dönerken sağlam yağmur yağıyordu. Havada serin gerçekten. Mira için mutlaka uzun kollu bişeyler al. Bu arada geçen ayda aynı zamanda regl olmuştuk. Bende olmak üzereyim. Bekliyorum..Kızlar bende pertim miraya ve kendime bayramlık aldım bizde kot pantolon aldık İzmit'e gidicez yarın serinmiş oralar üşütmesin belimde feci Ağrıyo karnım şişti hafiften sanırım regl kapıda
Ha ha hay guzel intikam almissin canim bennde bunu yapiyorum bazen benim esimde bir kibarlik bir narinlik hatta kac gundur alisverise gitcem gidemedim onun isleri cok yogun ben gidecektim dun hava birden yagmura dondu e Ece Ecenin arabasi cantasi oglanlar zor olacakti bigun baktim hava yine kapali esime sen gotur madem bizi cabuk gidip gelelim dedim cok isim var ama bir ara gelirim dedi neyse gecikmeli olarak geldi kapiyi actim ben gulumseyerek ona bakiyorum o beni gorur gormez bir surat hazir degilsin benim isim var bir suru soylendi ben de ona git isin varsa banane dedim yok iste oyle demek istemedim falan filan hadi hazirlan sana kahve ismarlayacagim dedi zor ikna oldum gercekten gitmeyecektim hayir ben gunlerdir onu bekliyorum olmadi tamam dedim kendim gitcem hava bozdu mecburen gotur dedim sonra ben seni anliyorum dedim ama senin de beni anlamani bekliyorum dedimEşim öğlenden beri evdeydi. Geldi özür diledi söyledikleri için. Kızgınlıkla söylemiş babasına kızmış. Birde sırnaşıyo.
Bi karar verdim epeydir düşünüyorum zaten. Bundan sonra bi eş ve baba olarak bize gereken ilgiyi göstermediğin sürece sana eşinmiş gibi davranmıcam artık dedim. Bu sefer iki çift lafına kanacağımı sanıyosanda çok yanılıyosun dedim. Zaten bayram geliyo 1 haftada yokum sonrasında. Otursun düşünsün. Valla bıktım artık aynı şeyleri dön dön yaşa. Ya kendine çeki düzen versin ya da noluyosa olsun.
Dumur oldu biraz. Kendime söz veriyorum ama yelkenleri hemen suya indirmicem.
Akşama doğruda hazırlandım biz bu gün yemeği dışarda yicez kızımla bizi avmye bırak sonra alışveriş yapcaz. Bende ki kartla mı alıyım başka mı vereceksin dedim. Yarım saate hazır oluruz bizi bırak. İstersen gel istersen bizi bıraktıktan sonra istediğin yere gidebilirsin dedim.
Bizimle geldi böyle kibar kibar hareketler. Şu sana çok yakışır bu nasıl diye sormalar. Pek oralı olmadım ama çok keyifliydi
güle güle giysin fıstık bizimde bayramlık dışı alışverişe ihtiyacımız var
bize özledik sizi tabiki ama bi süre topikte sessizdi yeni yeni yazıyoruz tekrar maşallah size
güle güle giysin öykücüm
ben şok ben dumur bana olsa bi bilet alır giderim peşine beraber dinleyelim kafaları diye
süt konusunu bende çok araştırdım içmesede olur diyenler daha çok kafama yattı çünkü mira içmiyor :))
Tesekkur ederiz canim Mira da gule gule giysinKızlar bende pertim miraya ve kendime bayramlık aldım bizde kot pantolon aldık İzmit'e gidicez yarın serinmiş oralar üşütmesin belimde feci Ağrıyo karnım şişti hafiften sanırım regl kapıda
ben de doktorumdan duymustum ama çin takvimine falan inanma onun hicbir bilimselligi yok demistiBunu bende öyle duydum ve cidden bizde bir kez korunmadık ve yumurtlama gününden önceydi.
Ohhh mis havalar nasıl bende çok istemiştim tatil yapmayı ama orta yolu bulamadık henüz esimle yoksa bir mersin turu yapmayı istiyorum
Ayyy bi kac sey okudum bdv de tam fesat oldum aklimda bir sürü tilki
Valla benim oğlum öyle yedekte tutulacak biri değilİyi düşün derim...
Tesekkur ederiz canimValla benim oğlum öyle yedekte tutulacak biri değilİyi düşün derim..
Azadsız olmaz :)
Çok güzeller. Güle güle giyinsin cnm.
İnan aklımdaydın ama yazmaya fırsat bulamadım. Bizim henüz 10 dişimiz var. Yolu yarıladık. Bu arada sıkıntın neyse inş. bi an önce yoluna girer herşey.
Sizinkilerde çok güzel. Güle güle giyinin.
Bu kararı birden almadı dimi ? Yani kavga edip ben gidiyorum tatile demedi dimi? Ne desem bilemedim ama ben asla kolay kolay affetmezdim.
Ay bende 2 saat önce geldim izmitten. Siz nereye gidiyorsunuz? Bu arada biz dönerken sağlam yağmur yağıyordu. Havada serin gerçekten. Mira için mutlaka uzun kollu bişeyler al. Bu arada geçen ayda aynı zamanda regl olmuştuk. Bende olmak üzereyim. Bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?