2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Güzel günlerde gitsin fıstık @yaz yagmuru
Tesekkur ederim canim
ay cok güzeller bende ayakkabı aldım tayt falan bayramlık değil ama ihtiyacımız vardı sen nerden aldın
Öyku de gule gule giysin canim ayakkabilari cok begendim ben karsiyaka da bir magaza var oradan aliyorum guzel kiyafetler var cesitte fazla aslinda bize de bayram bahane canim Ecenin de birseysi yok mevsimlik pantalonlu aldim ki ustune birseyler alirim bayramdan sonra da giyer diye
Canim benim aklima geldin aslinda diger arkadaslarda aklima geliyor girmediklerinde ama buraya yazamadim hic masallah ogluna canim yuruyormus sikintindan neyse Allah ferahlatsin insallah canim
Bizimki bayramlık değil bildiğin damatlık babam heves edip almış, yelekli papyonlu siyah takım elbise :))
Ama bayramda Azad i damatligiyla gormek istiyorum resim bekliyorum canim:)

yazyagmuru bende bayramda çıkarıcam kışlıklarını ne var ne yok neye ihtiyacımız var bakayım sonra adresi alırım sendem hatta beraber gideriz belki :)

Fotolar bayramda ig de :))

Valla bayramdan sonraya kaldi canm evin tadilati bitemedi bir turlu.iscinin esi hamileymis dusuk riski varms her gun igne yaptryomus ayni saatte.o yuzden kisitli calisabiliyo israr etmedik biz de.bayramdan sonraki hafta insallah:)emrenin huysuzlugu benm hastaligim yorgunluk derken okuyup ckyorum.tasinip rahata erince daha aktif olcm.insallah

Bunu not etmeliyim canim saol

Yakisir citir gelinime:))

Bu arada bu sabah kavga ettik esimle.bizi birakip tatile gitti bayramdan sonra donecekmisnapym smdi ben

Arda'yı doktora götürdüm kendi doktoruna. Hastaneden içeri girer girmez yıktı ortalığı. Mamayı bırak, gece kalkarsa su ver dedi. İnek sütü içmiyor dedim süt biz doktorların sevdiği birşey değil dedi. Sizinle 3 öğün sofraya otursun yeter dedi. Geniz akıntısı için yeniden şurup verdi. Dişlerinin hepsini çıkartmış 1 ay içinde diş işi biter dedi.

Bu arada bu sabah kavga ettik esimle.bizi birakip tatile gitti bayramdan sonra donecekmisnapym smdi ben
Nasıl ya. Ne kadar bencil erkekler. Sen de al emreyi Bursa'da gitmeyi düşündüğün ablana git. Evi de taşınma şirketleri var onlara toplat, ben bi çöp toplamamıştım bebek var diye şirketle anlaşmıştık, onlar toplayıp diğer eve de benim istediğim gibi yerleştirdiler.

Bayram alisverisine cikan anne cocuklarina hersey aldi ayakkabi bile kendine toplu igne bile almadan dondu ama kizceme aldiklarim cok hosuma gitti onlara alinca kendime almis kadar mutlu oluyorum :))
O zaman bu sana gelsin canım

Eklentiler

• 12019949_912040102179053_1212265406797019973_n.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 60
Gecmis olsun canim insallah tamamen iyilesir disleri tamamlanmis darisi basimiza biz 8 tane cikarttik dis

Gecmis olsun canim insallah tamamen iyilesir disleri tamamlanmis darisi basimiza biz 8 tane cikarttik dis
Sağol canım. Arda'nın diş durumundan edindiğim tecrübe erken diş çıkartmak iyi birşey değilmiş. Çok yıprandı. Ama ben hamileyken aldığım ilaçlarla herkese dedim bu çocuk ağzında dişle doğarsa şaşırmam diye

yok artık şaka sizin suçunuz ne burnundan getir valla ne demek o öyle senin ihriyaccın yok sanki aynen A apriori11 ye katılıyorumm git ama yalvartmadan dönme
Ay nasıl öküz bu erkekler ya

Çok gecmiş olsun masallah bundan sonra rahat edersınız sayısını sordum ama bizim 14 diğerlerı kabarık 20 de mi bitiyo sizin kaç oldu?

Hissizim su an zaten.ablam bursada olmyck bayramda.ist daki ablam da tatildebaska bir yere de emreyle yalnz gidemem.birlikte gitmeyi dusunuyoduk ama arabayla 8 saat surecekti yolculuk emre durmaz diye cesaret edemedim.dis cikariyo atesi yukseliyo arada huysuzluk falan hat safhada bi de hava degisimi olmasn diye dusundm.bayramdan sonra donerim dedi.ama dondugunde biraktgi gbi olmycagmin farkinda degil.ne diyecegmi bilemiyorum.annemlerdeyim smdi de burda kalcm.

Canim sen ucretsiz Izin akdin mi tekrar bana da oyle bir yol gorunuyor

Norm fazlasiym canm dersm yok okulda.heyet raporu alcm bir ay ekimin sonunda normlar guncellenecekmis o zaman tercih yapcm insallah.o zamana kadar bakici bulamazsam ve okul yine uzak olursa izne ayrilcm subata kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…