2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bunu biliyodum canim adet sonra duzenli hergun dr a gidiyorsun kiminin yumurtlama gunu 10 gun sonra kiminin 15.gun oluyo hatta 30,32 gunde bi adet gorenler icin bikac gun daha ileri atiyo ayrica gittigin dr ozel muayene dr mu su yuzden sordum bizim akrabalrimizin cogunun gelini kizi izmir de bornova da bi dr a gidiyo o yuzden sordum ilk cocugu kiz yada erkek olan ikinciyi farkli istiyo muayene 300 tl falan ha bu yumurtlama isini de her dr yapmiyo aslinda bis kismi gecistiriyo cogu soylenti diye ama asli da var yani

Belki iyi gelir ona ama böyle olmaz bence az da olsa tel de konuş sakince senin yerine koyuyorum kendimi yıkardım kafasına o evi etkilemek istemem ams bence yanlış

Canim ben yapi olarak sakinim zaten.bugun kavgadan sonra bugunun tarihini bir kenara yaz madem beni takmiyosn bundan sonra gorursun dedi cikti gitti.aksamustu geldi emre uyaninca hazirlanin annenlere gotrcem szi ben de gezmeye gitcm dedi.ben de tamam dedim.sakinligime sasiriyorum hala.su an da cok sakinim.emre olmasa bosanirdim kesin.keske kizgin olsaydm ama kirginlik daha kotu.kimle gitti nereye gitti napiyo hic umrumda degil inanki.kagit ustunde evliyiz artik

Ben de yikardim valla.Kendimi kmtl nin yerine koyuyorum da su an sinirden kuduruyor olurdum ve bosanma pkanlari yapiyor olurdum.Ben her tartismada yaparim da bosanma plani:)

Aksine sakinim cok

Keske gelebilsem nasl iyi gelirdi

Ben mi yanlış hatırlıyorum canım, eşin daha öncede böyle tartışıp bir yere mi gitmişti. O sen değil miydin yoksa?

Yok canim 7 senedr beraberz ilk defa oluyo boyle bisey.

Sabah tartistik kahvalti yapmadan gitti.umrumda degil inan napyosa yapsin

hiç öyle bir derdim yok..evimden kilometreler e uzaktayım zira..kayınvalidemlere geldim 3 gün önce Mersin'e..tam tatil havasındayım burda Efe'yle

Aynen

Esksi gibi bulamycak zaten.defoldu gitti.ise de baslamycam zaten eve gitmeme gerek yok.ararsam onemsedigimi dusunecek ama onemsemiyorum gelince anlycak

@kmltm atla bana gel bende eşimi göndereyim takıları kız kiza:) @isimdeyimgucumdeyim de gelir oda bozuktu eşiyle tatil yaparız ohh mis

Aynen valla

@kmltm canim bayram ustu boyle olmaniza cok uzuldum seni etkilemek istemem ama esin yanlis bir tepki vermis keske gitmeseydi küs kalsaydi olaylari daha cikilmaz hale getirmis

Evet canim.kendince tepki gosterdi iste ama abarttgni farkedecek geldgnde

Saka bi yana da canim keske esin bayram ustu yapmasaydi.Bazen cocukla kendimi o kadar aciz hissediyorumki ne kadar kizsamda esime ihtiyacim oluyor. Bazen bi ekmek almaya bile cikamiyorum :)

Hic ihtiyacim yok.canim cok sukur.bundan sonra da olmycak insallah

Aynen ben de sasirdm ama hissizim.su an

Amann seviyorum ama ben kocamı. O bunu anlamiyo

Ben sevmiyorum artik

Canım karşıyaka sana ulaşım olarak nasıl hani olurda yazyagmuru la görüşme gibi bi durum olursa irtibatta olalım seninle de :)

İşte bu da en kötüsü keşke kızıp nefret kussan ama sakinlik en kötüsü kırgınlık hiç unutulmayan içine işleyen inş düzelir herşey. Ah öküzcükler ne istiyolar anlamıyorum bazen gerçekten

canim evet özel muayenhanesi var bornovada benim doktorumda 200 liraydi bir tanidigimiz hamile simdi o gidiyor hala 200 liraymis ben ona daha oncede gitmistim smear falan almisti sonra hamile kalmaya karar verdigimde gittim spiralimi cikartti muayene etti iste sordu bana kac cocigun var diye cinsiyetlerini sordu bana o zaman soyledi yumurtlamadan once diye ben sormadim ama cok iyi bir dr cok tecrubeli yasida var ilgisi alakasi süper keske daha once tanisaymisim sezeryanla dogum yaptim ne agrim ne sizim olmadi ki onda sezeryan olan tanidiklarim var hepsi ayni sekilde cok memnun kaldilar

Canım karşıyaka sana ulaşım olarak nasıl hani olurda yazyagmuru la görüşme gibi bi durum olursa irtibatta olalım seninle de :)
Off canim benim en az iki saati alir ben ayrancilardsn dolmusa binecem gaziemirden izbana ordan aktarma yapacam halkapinardan metroya zaten nehirle gaziemire bile gitmem iskence oluyo bana simdi zor gibi gozukuyo insallah baska sefere

İsmi suheyla mi yoksa ????

Planimiz vardi zaten canm mersine gitcektik yakin diye.ama emre oldgu icin hizli kullanmam arabayi 8 saatte gidebiliriz diyodu.sonra vazgectik hem dis donemi hem hava degisimi ust uste gelck tasinma falan derken hastalansin istemedim.benm tayin isim belli olmadigi icin antalya ya falan da gidemedik bir turlu.iki haftadir izinli ama evde oturuyo.vazgectgmz plani uyugulasin smdi arkadaslariyla.

Aynen canim.rahatlamak istiyodu bundan sonra cook rahat olck bi gelsin de.butun planlarini tek yapar artk

Kizlar bu arada aksam ustu cengelli igneyi buldum salonda koltugun yanina dusmus derin bir nefes aldim Allah bir daha yasatmasin

Ohh ben de derin nefes aldm valla:)

@kmltm keşke vazgeçtiğiniz planı uygulayıp sizi arabaya atıp götürseydi o zaman hepiniz daha mutlu olurdunuz işte erkekler biraz sıkıya geldimi hemen kaçcak delik arıyolar en kötüsü yine sana annenlerin yanınds kaldın öyle bişey diyemiyosun desen olay büyür inş dank eder de naptığı aradı mı hiç bari onı yapsın

D delimavi35 bir de evet adet dongusune gore yumurtlama gunu degisiyor dr benim adet tarihlerime gore hesapladi 28 gunde bir oluyormusum yumurtlaman 14. gun oluyor sen adetinin 12. gununde iliski olacak dedi ben zaten yumurtlamayi anliyordum akintim arttigi zaman korunuyordum internette de hesaplayici var

Kuduruk ece korkuttu herkesi neyse ki yutmamış

aynen kizlar ya eve gelince haliyi iyice supurdum ama koltugun yanina arkaya dogru dusmus ve igne acikti Allah korumus cocugumu

Yumurtlama donemine gore hergun muayene ediyo muydu dr alltan muayene ediliyo diye biliyom benim misal erkek cocuk istiyosun diyelim yumurtlamanin oldugu gun iliski isteniyo canim kusura bakma ama ozel olacak alttan muayene ediyomuydu dr un hergun gitmis Mdin ymurtlama gunune kadar

Hayir canim sadece gun verdi yumurtayi takip etmedi alttan muayene de yapmadi hic ta ki son haftaya kadar hamile kaldiktan sonra sordu verdigim gune goremi iliski oldu dedi evet dedim 12 haftalikken kiz olabilir kesin degil dedi ultrasonda yaklastirdi cinsel organini surada bir cikinti olmasi lazim ama yok dedi 16 haftalikken kesinlesir dedi

Yok canim aramadi.aramasini beklemiyorum zaten arasa da acmam.konusmasak daha iyi.keci gibidir ölse aramaz biliyorum.konusursak kotu olacak en iyisi uzak olmak.onunla ugrasacak gucum yok su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…