2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yok artık şaka sizin suçunuz ne burnundan getir valla ne demek o öyle senin ihriyaccın yok sanki aynen @apriori11 ye katılıyorumm git ama yalvartmadan dönme
Ay nasıl öküz bu erkekler ya

Öküzün onde gideni hem de.annemlere bisey soylemedim isi varms gitcek dedm bikac gunlugune.onunkiler de bilmiyo.bilmemeleri daha iyi zaten.bikac gun kafa dinlemek iyi olck napcagmi dusunurum hem

Ne tesaduf ben de norm fazlasiyi.Uvretsiz I

Öküzün onde gideni hem de.annemlere bisey soylemedim isi varms gitcek dedm bikac gunlugune.onunkiler de bilmiyo.bilmemeleri daha iyi zaten.bikac gun kafa dinlemek iyi olck napcagmi dusunurum hem
Belki iyi gelir ona ama böyle olmaz bence az da olsa tel de konuş sakince senin yerine koyuyorum kendimi yıkardım kafasına o evi etkilemek istemem ams bence yanlış

Belki iyi gelir ona ama böyle olmaz bence az da olsa tel de konuş sakince senin yerine koyuyorum kendimi yıkardım kafasına o evi etkilemek istemem ams bence yanlış
Ben de yikardim valla.Kendimi kmtl nin yerine koyuyorum da su an sinirden kuduruyor olurdum ve bosanma pkanlari yapiyor olurdum.Ben her tartismada yaparim da bosanma plani:)

Çok gecmiş olsun masallah bundan sonra rahat edersınız sayısını sordum ama bizim 14 diğerlerı kabarık 20 de mi bitiyo sizin kaç oldu?
Sağol canım. Ben 16 saydım. 4 üst 4 alt 4 köpek 4 azı diğer azılar hiç gözüme çarpmadı. Onları daha sonra çıkartacak diye mi düşündü acaba bilmiyorum.

Ben de yikardim valla.Kendimi kmtl nin yerine koyuyorum da su an sinirden kuduruyor olurdum ve bosanma pkanlari yapiyor olurdum.Ben her tartismada yaparim da bosanma plani:)
İyi tepem atarsa bende derim de boşamak ödül olur :) acı cektirceksin
Bin kere arar dönmesini sağlarrdım ya bizimle ya hiç kardeşim ne o öle içine siniyomu biz bir aileyiz den girer işe yaramazsa boşarım seni yarım sabah burda olcaksınla biterdi ay valla sanki benimki yaptı cok sinir oldum kadın dayanışması @kmltm atla gel dünürcüm bize ben ağırlarım seni

Ben mi yanlış hatırlıyorum canım, eşin daha öncede böyle tartışıp bir yere mi gitmişti. O sen değil miydin yoksa?

@kmltm canım haber vermeden mi gitti tartışma sonrası benim esimde arkadaşlarıyla gezmeye gitmek istiyor ama ben izin vermiyorum:)oda benm rızam olmadan gidemiyor eğer giderse tiplerde trip begensin o tatili zehir ederim ona hiç bir anından keyf aldirmam

@kmltm canim tabiki en dogru karari s3n bilirsin ama ben cok sinirlendim kiminle gider nereye gider yoksa daha once plan yaptida simdi kavga cikarip bahanemi uydurdu aklima turlu turlu sey geldiki bu konularda cok fesatim bence o gitc3k tatilini yapcak zaten biliyo sende biyere gidemezsin gelcek geri evde sizi bulcak en azindan annenlerde uzun sure kal eve gelince sizi goremesinki oyle gidiyorum demek ne demek anlasin gidince geri gelip sizi eskisi gibi bulamayacagini bilsin kaybetmekten korksunki alip basini gidemesin

@oslew canim cok teşekkür ederim sordugun icin bu ara sadece girip okuyup cikiyorum cok nadir yazqbiliyorum kosusturmadan maşallah imiz var diyelim bazen iyi olmak icin kaybetmeyi yasamak gerekiyor sanirim cok daha iyiyuz cok şükür
malesef öyle oluyor bazen inş bi daha yaşanmaz büyük sorunlar ufak tefekler istesekte istemesekte oluyor birer sınav

hiç öyle bir derdim yok..evimden kilometreler e uzaktayım zira..kayınvalidemlere geldim 3 gün önce Mersin'e..tam tatil havasındayım burda Efe'yle

Ohhh mis havalar nasıl bende çok istemiştim tatil yapmayı ama orta yolu bulamadık henüz esimle yoksa bir mersin turu yapmayı istiyorum

Bence varsa maddi imkanın tatile git onlar istediği yere gitcek biz anca anamıza kadar mı gitcez hiç dert etme oğlanı yokmu kardeşin kuzenin bişeyin al yanına gidin sizde hatta kalk gel birimize :) ve ara de ki eğer yarın dönmüyosan bende tatile gidiyorum hiiiçç umrunda olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…