Yok canim bu serinlemis hali sen buharlasacak havayi gormedin iyiki de gormedin. Asiri derecede sicak olur buralarDeli sıcak..felaket..buharlaşacağız valla..bari 2-3 kilo versem,onlar buharlaşsa dicem ama imkansız..ara vermeden hababam bişeyler yiyoruz buraya her geldiğimizde,hep 2-3 kilo alıp dönüyoruz..
"Bir arkadaşa bakıp çıkcam" diyip oraya giren,bidaha kurtulamıyor
Haziran bebeleri + Issizlik =Bugünün gunaydinida benden olsun yarin bayram daha bayram temizligi yapamadim simdi baslicam isi olmayan varsa bana gelsin azcik yardim etsin olmazmi
Dün evi süpürürp sildim bugün cam silip toz alıyom allahtan betül uyuyo uyanmadan yaparsam ne mutlu işin bitince sen bana gel olur mu yardımaBugünün gunaydinida benden olsun yarin bayram daha bayram temizligi yapamadim simdi baslicam isi olmayan varsa bana gelsin azcik yardim etsin olmazmi
Bende de çok oluyor ne ara alıyorum yada o ne ara geliyor hiç fark etmiyorum uyandığımda bir bakıyorum umut yanımdaKızlar gece o kadar derin uyuyorum ki ben yatarken kızım yatağında uyuyor onun yatağı bizim yatağın yanında sabah bir kalkiyorum kızım aramızda ne zaman aldım nasıl aldım hiç hatırlamıyorum ama her sabah yanımızda oluyor
Kizlar bu arada aksam ustu cengelli igneyi buldum salonda koltugun yanina dusmus derin bir nefes aldim Allah bir daha yasatmasin
Yok canim bu serinlemis hali sen buharlasacak havayi gormedin iyiki de gormedin. Asiri derecede sicak olur buralar
Hep yorgunluktan canimBende de çok oluyor ne ara alıyorum yada o ne ara geliyor hiç fark etmiyorum uyandığımda bir bakıyorum umut yanımda
bende rahatladı canim çok sukur içimde şüphe kalmadı Efeye de geçmiş olsun havami çarptı acabaAaaa harika çok sevindim yaaa,Allah korumuş kuzucuğu..şükür
Evet canım,kayınvalidemlerde "bu iyi hâli" diyor..o çok sıcaklar zamanına hiç denk gelmedik daha amaaaan eksik kalsın zaten,çocukla çok zor..Artık hava mı çarptı noldu bilmem bu sabah ateşli olarak uyandı Efe..dolayısıyla da çok mızmız..Calpol verdim,uyutuyorum şimdi..
Annem ve kardeşim geldi benim evi temizliyoruzBugünün gunaydinida benden olsun yarin bayram daha bayram temizligi yapamadim simdi baslicam isi olmayan varsa bana gelsin azcik yardim etsin olmazmi
bende rahatladı canim çok sukur içimde şüphe kalmadı Efeye de geçmiş olsun havami çarptı acaba
Kızlar bu kız çok kokos dün aldığım ayakkabıyı sabah kalktığında giymek istedi giydirdim kaç saattir ayağında cikarttirmiyor cirt ciirtini elleyince bile kıyamet kopuyor az önce dolabını açtım giysilerini gösterdim dolabı kapatınca yine ağlamaya başladı giyecekmis zor unutturdum
Supermis ya bana gelen giden yok hos bayramdada kimse gelmez ama ben yinede yapiyorum temizlik baklava falanAnnem ve kardeşim geldi benim evi temizliyoruz
Benimde kv kirmizi beyaz volerolu vi elbise almis bqyramlik giydirdim bi mutlu oldu ustune bakiyo guluyo etegini salliyo ordan oraya kosuyo cikarincada agliyo biciriklar herseyide biliyorKızlar bu kız çok kokos dün aldığım ayakkabıyı sabah kalktığında giymek istedi giydirdim kaç saattir ayağında cikarttirmiyor cirt ciirtini elleyince bile kıyamet kopuyor az önce dolabını açtım giysilerini gösterdim dolabı kapatınca yine ağlamaya başladı giyecekmis zor unutturdum
Gecmis olsun canim herseyi dise bagladigimizdan belki buda distendirAaaa harika çok sevindim yaaa,Allah korumuş kuzucuğu..şükür
Evet canım,kayınvalidemlerde "bu iyi hâli" diyor..o çok sıcaklar zamanına hiç denk gelmedik daha amaaaan eksik kalsın zaten,çocukla çok zor..Artık hava mı çarptı noldu bilmem bu sabah ateşli olarak uyandı Efe..dolayısıyla da çok mızmız..Calpol verdim,uyutuyorum şimdi..
Aynen canim ya nasıl da biliyorlar herşeyi çok tatlılar ya:))Benimde kv kirmizi beyaz volerolu vi elbise almis bqyramlik giydirdim bi mutlu oldu ustune bakiyo guluyo etegini salliyo ordan oraya kosuyo cikarincada agliyo biciriklar herseyide biliyor
Adana ya gittin demi canim o kadar sicakmi hala orası İzmir de serinledi biraz geceleri cami kapatiyorum artık ben sabaha karşı üsütüyor hava gunduzde eskisi kadar sıcak degilben öyle düşünüyorum..çünkü İstanbul'da geceleri artık ince uzun kollularla yatmaya başlamıştı Efe burda sil baştan çıtçıtlı kolsuzlara geçtik,yinede nem çok ve klima var evlerde,klimasız durulmuyor..gerçi dişte olabilir ama bilmiyorum..
Akaah aah bu kızlar hep böyle olıyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?