Cok ciciymis yaaa bende istiyorum banane banane:)Eki Görüntüle 1638869 buda bizim bayramligimiz
Daha var ozaman hayırlısıyla çıksınlar inşaallah20 de bitiyor canım. Bizim 15 oldu.
İyi tatiller olsun inşaallah atesi yukselmez rahat mutlu gecırırsınızDeli sıcak..felaket..buharlaşacağız valla..bari 2-3 kilo versem,onlar buharlaşsa dicem ama imkansız..ara vermeden hababam bişeyler yiyoruz buraya her geldiğimizde,hep 2-3 kilo alıp dönüyoruz..
"Bir arkadaşa bakıp çıkcam" diyip oraya giren,bidaha kurtulamıyor
Darisi basina canim benimCok ciciymis yaaa bende istiyorum banane banane:)
Canım çok şükür ki yutmamış sevındımHep yorgunluktan canim
bende rahatladı canim çok sukur içimde şüphe kalmadı Efeye de geçmiş olsun havami çarptı acaba
Bakalm canim hayirlisi.konusmadk hala@kmltm canim esinin tatile gitmesi bayagi uzucu durum olmus ben bi ara konuyu kacirdim profilinden baktim esinle insallah yine duzelir araniz
Sen nasılsınBakalm canim hayirlisi.konusmadk hala
Bizede bi annemler geliyo oda yatılı :)Supermis ya bana gelen giden yok hos bayramdada kimse gelmez ama ben yinede yapiyorum temizlik baklava falan
Ohhh mis umutta dagitmaktan yorulup uyudu:)Arda esim ben temizligin abc sini yazdik arda yoruldu uyudu :)
Ben annem ve kardeşim de yazdık onuArda esim ben temizligin abc sini yazdik arda yoruldu uyudu :)
Çok şükür canım. Esimlede aram düzeldi gibi. Benim eşim içine atar hep. Patlaması kötü olur. Sevgiliyken de bi kaç kez bu noktaya gelmiştik ama evliyken hiç böyle olmamıştıkisimdeyimgucumdeyim sevindim annenlerin gelmesine biraz toparlarsın kendini
Çok tatlı canim gule gule gitsin Beyza:)Eki Görüntüle 1638869 buda bizim bayramligimiz
sağol canimCanım çok şükür ki yutmamış sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?