2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi tatiller olsun inşaallah atesi yukselmez rahat mutlu gecırırsınız

@oslew valla hazır annem burdayken dip köşe temizlik yapmam şart yoksa sittin sene yapamam ben gökçe is yemek derken temizliğe çok vakit kalmıyo. Emzirme iznim de bitti artık.

Ben yokken sayfalar basini almis gitmis yetismek mümkün değil.
pufpuff gecmis olsun oralar cok sicak iki hafta once adanadaydik kızım sabaha kadar sicaktan uyumadi agladi.
@kmltm bayramda esin ne olursa olsun seni birakmamaliydi kv kp bu duruma ne diyorlar canım. Zor bi durum ama ben kolay kolay affetmezdim heralde sakin degilim zatende kudururdum heralde.
Ben gecen bayramda bayramdan sonra temuzluk yapmistim yine oyle olacak sanirim

isimdeyimgucumdeyim sevindim annenlerin gelmesine biraz toparlarsın kendini
Çok şükür canım. Esimlede aram düzeldi gibi. Benim eşim içine atar hep. Patlaması kötü olur. Sevgiliyken de bi kaç kez bu noktaya gelmiştik ama evliyken hiç böyle olmamıştık benimde hatalarım olmuş tabi bu noktaya gelene kadar. Umarım bi daha olmaz.

Bugun disari ciktim esim aradı elifi susturamiyorum gel dedi. Dun aksamda oyleydi surekli mizmiz bağırıp duruyo nasil huyu degisti anlatamam hasta mi bile.edin dis desem hic boyle olmamisti yemek yemez meme meme deyip etrafimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…