- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Suçları yok ama sonuçta bırakıp gidende onların oğlu o zaman söylemelisin en azından yoksa gerçekten ödül olur eşine
Ben tek basima yazdim o abc yi. Hatta cocuklar sildi ben yazdim onlar sildi ben inatla yine yazdimArda esim ben temizligin abc sini yazdik arda yoruldu uyudu :)
Bi arkadasin cocugu anne yagmuru durdur diyomus o geldi aklima : )Bugün kendime bir tane blüz denedim kabinden çıktım küçük ogluma nasıl oldu diye sordum güzel ama seneye olmaz sana anne dedi gerçekten dardı meğer S beden vermiş bayan bana çok güldüm:))
Bende onun için söylüyorum bayram günü sizi bırakıp gidiyosa tatsızlık kısmını da düşünmüştür heralde söylememen ekmeğine yağ sürmek olurOgrenecekler muhtemelen yarin canim.normalde bzi birakip hicbir yere gitmezdi cunku.bi is oldgnu anlycaklar.bayram gunu tatsizlik olsun istiyorum iste kendimce.ama tatsizligi cikaran keyfine bakiyo simdi
Bende sevindim dunurlerimin barismasinaSağol canım. Aynen zamanında konusulsa ne güzel olur.
Sağol canım.
Valla 3 hatun biz işi bitirdik ama baklava bizim işimiz değil. Beceremeyiz bizde kadayıf yaptık daha dogrusu annem yaptı. Ellerine sağlık baklava açmak kolay değildir.
Sağol canım. İnşallah onlarında bir an önce düzelir arası
Aynen bende bugun oturdugumu bilmiyom zaten bayram temizligi yapmadim gecen dogalgaz tesisatindan sonra ince girismistim bi supurdum sildim tozu az onve alabildim lavabolari da simdi yikadim gunum cogu bamya ayiklamakla gecti nehir 5 dk dirlik vermiyo ki ya kucagina aldiriyo ya oyuncaklarinin yanina oturtup kendi oynuyo
Ayy yakın olsaydık çok güzel olurdu ben ev baklavasini çok seviyorum ama bir tek eşimin teyzesi yapıyor onda yerim her bayram güzel de yapar annem eskiden yapardı ama artık üseniyor kalburabastı yapıyor o da güzel oluyor ben genel olarak tatlıyı severim zaten hele şerbetli tatli yıBende kizimi uyutup gece actim kizlar baklavayi biseylerden fedakarlik etmeden olmuyor bende uykumdan fedakarlik ettim actim hepinizi beklerim
Bende iki tane var ondan bi düşün :))Aynen bende bugun oturdugumu bilmiyom zaten bayram temizligi yapmadim gecen dogalgaz tesisatindan sonra ince girismistim bi supurdum sildim tozu az onve alabildim lavabolari da simdi yikadim gunum cogu bamya ayiklamakla gecti nehir 5 dk dirlik vermiyo ki ya kucagina aldiriyo ya oyuncaklarinin yanina oturtup kendi oynuyo
Ayyy sıcacik bi kunefe olsada yesek..Ayy yakın olsaydık çok güzel olurdu ben ev baklavasini çok seviyorum ama bir tek eşimin teyzesi yapıyor onda yerim her bayram güzel de yapar annem eskiden yapardı ama artık üseniyor kalburabastı yapıyor o da güzel oluyor ben genel olarak tatlıyı severim zaten hele şerbetli tatli yı
Bende tatli yapmayi cok severim yemekten ziyade ben yapardim siz yerdiniz cocuklarla ne guzel :))Ayy yakın olsaydık çok güzel olurdu ben ev baklavasini çok seviyorum ama bir tek eşimin teyzesi yapıyor onda yerim her bayram güzel de yapar annem eskiden yapardı ama artık üseniyor kalburabastı yapıyor o da güzel oluyor ben genel olarak tatlıyı severim zaten hele şerbetli tatli yı
Canim yakinlarda bi yerde kadayifci varsa kendinde yapabilirsin tavada kasar peynirle tabi hazir gibi olmaz ama tuzsuz kasar olursa super olur.Ayyy sıcacik bi kunefe olsada yesek..
Kac gündür canim istiyo esim cok yogun diye soyleyemiyorum. Bak yine geldi aklima
Kunefeyi de çok severim:))Ayyy sıcacik bi kunefe olsada yesek..
Kac gündür canim istiyo esim cok yogun diye soyleyemiyorum. Bak yine geldi aklima
ben mutfakta yemek yapmayı hamur işi yapmayı çok severim aslında elimde hızlıdır ama Ece doğduğundan beri çok yoruluyorum isim bitmiyor pek böyle seyleri yapamiyorum anca misafir falan gelecekse ya da çocuklar veya eşim istiyor öyle yapıyorum yapması da çok keyifli oluyor ama işte ben tembellestim birazBende tatli yapmayi cok severim yemekten ziyade ben yapardim siz yerdiniz cocuklarla ne guzel :))
CK haklisin canim 3 cocukla tabiki cok zor bide esin var etti sana 4 cocuk bende kafama eserse yapiyorum daha cokKunefeyi de çok severim:))
ben mutfakta yemek yapmayı hamur işi yapmayı çok severim aslında elimde hızlıdır ama Ece doğduğundan beri çok yoruluyorum isim bitmiyor pek böyle seyleri yapamiyorum anca misafir falan gelecekse ya da çocuklar veya eşim istiyor öyle yapıyorum yapması da çok keyifli oluyor ama işte ben tembellestim biraz
Devamli aldigimiz bir yer var onu istiyorum :)) ama super oluyorsa senin tarifi de deneyebilirimCanim yakinlarda bi yerde kadayifci varsa kendinde yapabilirsin tavada kasar peynirle tabi hazir gibi olmaz ama tuzsuz kasar olursa super olur.
Tavanim buyuklugune gore kadayifin grami degisiyor ama yarim kilo diyeyim ikiye bol tavaya bastirarak ser yarisini araya kasari rendelenmis olarak koy ama bol olsun ustunu yine ayni sejild3 kadayifla ve bastir kenara al tereyag erit once bi tarafini kizart balik tava gibi ters cevirup tereyag erit yine kizart ustunede serbet al sana kunefeDevamli aldigimiz bir yer var onu istiyorum :)) ama super oluyorsa senin tarifi de deneyebilirim
Oyy cok feciBende iki tane var ondan bi düşün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?