2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
2 saattir 1 kilo.bamyayi ayikliyom allahtana az kaldi esim 1 kilodan fazla almis sanirsam buzluga atacam ben severim kendisi sevmez benim icin almisti pazardan anca bugun elim degip yapabildim

Bu saatte uyudu hira ne yaptysam uyandiramadim havadan galiba uyku agir basti insllh uyanmasa bari yoksa sabah olmaz bana

isimdeyimgucumdeyim aranizin duzelse sine sevindim aslında hersey zamanında konuşulsa hersey çok güzel olacak
Sağol canım. Aynen zamanında konusulsa ne güzel olur.
isimdeyimgucumdeyim araniz duzelmis cok.sevindim canim
Benim temizlik daha bitmedi camlar kapilar mutfak dolaplari ve balkonlar kaldi sonrasi miss olcak dundende baklavami actim bayrama hazirim inşallah
Sağol canım.
Valla 3 hatun biz işi bitirdik ama baklava bizim işimiz değil. Beceremeyiz bizde kadayıf yaptık daha dogrusu annem yaptı. Ellerine sağlık baklava açmak kolay değildir.

isimdeyimgucumdeyim esinizle aramiz duzelmis sevindim canim bi daha boyle tatsiZliklar yasamazsiniz darisi @kmltm a olsun
Sağol canım. İnşallah onlarında bir an önce düzelir arası

Bugün güya temizlik yapacaktım eşim öğlende eve geldi hadi sana birşeyler almaya gidelim dedi gittik pantolonun var onun üzerine bir bulüz aldım işlerim kaldı hamarat hatunlara da bravo diyorum yanı baklava falan maşallah kızlar canimda çekti yanı Allahtan yarın bayram:))

Bugun disari ciktim esim aradı elifi susturamiyorum gel dedi. Dun aksamda oyleydi surekli mizmiz bağırıp duruyo nasil huyu degisti anlatamam hasta mi bile.edin dis desem hic boyle olmamisti yemek yemez meme meme deyip etrafimda
Canim bazı dişler de böyle zorluyor Ecede istahsiz mız mız oluyor dış döneminde bir bitsede su dişler rahatlasak

Gecmis olsun canim herseyi dise bagladigimizdan belki buda distendir

Evet yaaa her ateşte,iştahsızlıkta,huysuzluktahemen diş diyoruz..Bahane gibi

Adana ya gittin demi canim o kadar sicakmi hala orası İzmir de serinledi biraz geceleri cami kapatiyorum artık ben sabaha karşı üsütüyor hava gunduzde eskisi kadar sıcak degil

Adana'da beterdi..havaalanından çıkarken kapı açıldı,yüzüme resmen sıcak hava kütlesi çarptı..o derece

İyi tatiller olsun inşaallah atesi yukselmez rahat mutlu gecırırsınız

Şu an en yüksek 38.5 oldu 2 kez Calpol verdim ama tam düşmüyor..İlk kez böyle oldu,anlayamadım ki.Ama sabah kalktığından beri mızmız huysuz ve ağlıyor..Süreklide peşimde kimseye gitmiyor.

pufpuff gecmis olsun oralar cok sicak iki hafta once adanadaydik kızım sabaha kadar sicaktan uyumadi agladi.

Efe uyuyor gece,yattığımız oda gece normal oluyor Allah'tan..camıda açık bırakıyoruz ama gündüz sorun valla..

pufpuff efeye geçmiş olsun. İnşallah önemli bişeyi yoktur.

sağolasın canım..önemli değildir inşallah,bende bilemiyorum..ateş tamamen hiç düşmedi,en fazla 38.5 gördüm şimdiye dek..Calpol 2 kez verdiğim hâlde de geçmiyor..Hıysuz,mutsuz,aürekli peşimde ve ağlıyor hep..Böyle olmuyordu hiç,ilaç etki edince düzeliyordu keyfi..

Haberleri yok canim yarin ogrenirler artk.babasi agzinin payini verir yani umarim:)

@kmltm gelmezse bugün sende bayramda kv falan gitme kim ne istiyosa onu desin

Canm onlarn haberi yyokki yasli basli insanlar ne kabahatleri var evlerinde oturuyolar.smdiye kadar hicbir tartismamizi bilmediler ne tepki verckler bilmiyorum acikcasi.esim soylememisse soylemeyi de dusunmuyorum

Bugün kendime bir tane blüz denedim kabinden çıktım küçük ogluma nasıl oldu diye sordum güzel ama seneye olmaz sana anne dedi gerçekten dardı meğer S beden vermiş bayan bana çok güldüm:))

Alem bu cocuklar ya:))))

Off kizlar okuyorumda yazamiyorum.dizker temizlikten filan bahsetmissiniz o ne oluyor pardon ben unuttum yapmayi kizim hic firsat vermiyor kimsede durmuyor ve cok hareketli bana asiri duskun.Bi de bakici ayarlamistim son anda beni satti kakdim ortada p.tesi okul aciliyor ne yapacam sasirdim.

Suçları yok ama sonuçta bırakıp gidende onların oğlu o zaman söylemelisin en azından yoksa gerçekten ödül olur eşine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…