Hu huuu baklavami maşallah maşallahisimdeyimgucumdeyim araniz duzelmis cok.sevindim canim
Benim temizlik daha bitmedi camlar kapilar mutfak dolaplari ve balkonlar kaldi sonrasi miss olcak dundende baklavami actim bayrama hazirim inşallah
Sağol canım. Aynen zamanında konusulsa ne güzel olur.isimdeyimgucumdeyim aranizin duzelse sine sevindim aslında hersey zamanında konuşulsa hersey çok güzel olacak
Sağol canım.isimdeyimgucumdeyim araniz duzelmis cok.sevindim canim
Benim temizlik daha bitmedi camlar kapilar mutfak dolaplari ve balkonlar kaldi sonrasi miss olcak dundende baklavami actim bayrama hazirim inşallah
Sağol canım. İnşallah onlarında bir an önce düzelir arasıisimdeyimgucumdeyim esinizle aramiz duzelmis sevindim canim bi daha boyle tatsiZliklar yasamazsiniz darisi @kmltm a olsun
Canim bazı dişler de böyle zorluyor Ecede istahsiz mız mız oluyor dış döneminde bir bitsede su dişler rahatlasakBugun disari ciktim esim aradı elifi susturamiyorum gel dedi. Dun aksamda oyleydi surekli mizmiz bağırıp duruyo nasil huyu degisti anlatamam hasta mi bile.edin dis desem hic boyle olmamisti yemek yemez meme meme deyip etrafimda
Olabilir canim calpol verdim huysuzlugu gitti sukur azi disleri gelmek bilmedi. Bluzunu gule Güle giy benim sioa yuzunden vakit bulup cikamadimCanim bazı dişler de böyle zorluyor Ecede istahsiz mız mız oluyor dış döneminde bir bitsede su dişler rahatlasak
:) cocuklar hakikaten cok komik oluyirlarBugün kendime bir tane blüz denedim kabinden çıktım küçük ogluma nasıl oldu diye sordum güzel ama seneye olmaz sana anne dedi gerçekten dardı meğer S beden vermiş bayan bana çok güldüm:))
Sağol canim bende almayacaktim eşim gidelim deyince gittim bizim azilarda çıkmadı daha ama sira azilarda bende korkuyorumOlabilir canim calpol verdim huysuzlugu gitti sukur azi disleri gelmek bilmedi. Bluzunu gule Güle giy benim sioa yuzunden vakit bulup cikamadim
Gecmis olsun canim herseyi dise bagladigimizdan belki buda distendir
Adana ya gittin demi canim o kadar sicakmi hala orası İzmir de serinledi biraz geceleri cami kapatiyorum artık ben sabaha karşı üsütüyor hava gunduzde eskisi kadar sıcak degil
İyi tatiller olsun inşaallah atesi yukselmez rahat mutlu gecırırsınız
pufpuff gecmis olsun oralar cok sicak iki hafta once adanadaydik kızım sabaha kadar sicaktan uyumadi agladi.
pufpuff efeye geçmiş olsun. İnşallah önemli bişeyi yoktur.
Kahkaha attimBugün kendime bir tane blüz denedim kabinden çıktım küçük ogluma nasıl oldu diye sordum güzel ama seneye olmaz sana anne dedi gerçhekten dardı meğer S beden vermiş bayan bana çok güldüm:))
Güle güle giy canım alem senin küçük oğlun güldürdü valla beni:)Bugün kendime bir tane blüz denedim kabinden çıktım küçük ogluma nasıl oldu diye sordum güzel ama seneye olmaz sana anne dedi gerçekten dardı meğer S beden vermiş bayan bana çok güldüm:))
Bugün kendime bir tane blüz denedim kabinden çıktım küçük ogluma nasıl oldu diye sordum güzel ama seneye olmaz sana anne dedi gerçekten dardı meğer S beden vermiş bayan bana çok güldüm:))
Ben yokken sayfalar basini almis gitmis yetismek mümkün değil.
pufpuff gecmis olsun oralar cok sicak iki hafta once adanadaydik kızım sabaha kadar sicaktan uyumadi agladi.
@kmltm bayramda esin ne olursa olsun seni birakmamaliydi kv kp bu duruma ne diyorlar canım. Zor bi durum ama ben kolay kolay affetmezdim heralde sakin degilim zatende kudururdum heralde.
Ben gecen bayramda bayramdan sonra temuzluk yapmistim yine oyle olacak sanirim
@kmltm gelmezse bugün sende bayramda kv falan gitme kim ne istiyosa onu desin
Bugün kendime bir tane blüz denedim kabinden çıktım küçük ogluma nasıl oldu diye sordum güzel ama seneye olmaz sana anne dedi gerçekten dardı meğer S beden vermiş bayan bana çok güldüm:))
Suçları yok ama sonuçta bırakıp gidende onların oğlu o zaman söylemelisin en azından yoksa gerçekten ödül olur eşineHaberleri yok canim yarin ogrenirler artk.babasi agzinin payini verir yani umarim:)
Canm onlarn haberi yyokki yasli basli insanlar ne kabahatleri var evlerinde oturuyolar.smdiye kadar hicbir tartismamizi bilmediler ne tepki verckler bilmiyorum acikcasi.esim soylememisse soylemeyi de dusunmuyorum
Alem bu cocuklar ya:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?