Yok canım davet ettiler herkesi ama kimse müsait olamadı. Lilium du sanırım. Nickin tam halini hatırlayamadım. O da uğramış hattagalıba anlıyorum canım evet, sayfa sayfa gıdıyorum ama..
evet gruplasmalar olmus demek kı :)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım davet ettiler herkesi ama kimse müsait olamadı. Lilium du sanırım. Nickin tam halini hatırlayamadım. O da uğramış hattagalıba anlıyorum canım evet, sayfa sayfa gıdıyorum ama..
evet gruplasmalar olmus demek kı :)![]()
o senin işin daha zormus canim kocaman inek zor bayağı bencede sen Gokceyi al kaç yanı cocuklada zor olur zatenaynen öyle ya bel ağrısını söylemiyorum bile. Birde kvler ev biz birlikte kescez. Onlar eti çok yerler ineğin 4de 3 ü onların 1 hissesi bizim olcak. Ben kendi payımı alıp çekileyimde yapamıyacağımız için koca ineği halledene kadar uğraşcaz mecbur.
Allahtan gmkçe erken uyuyo erken kaçarım yine eve. Geçen sene büyük görümcemde vardı bu sene o da yok. Yandım valla yarım nolcak çok merak ediyorum.
çok hızlı olmus organızasyon herhalde , ne cabuk oldu dıye bende sasırdım :) sayfa sayfa bakıyorum sımdı :)Yok canım davet ettiler herkesi ama kimse müsait olamadı. Lilium du sanırım. Nickin tam halini hatırlayamadım. O da uğramış hatta
aynı bızım apart ole, saat kaç olmus hala sesler gelıyor su andaYa saat kaç olmuş hala güm pat sesler geliyor her defasında Ece kipirdaniyor gündüzler torbaya mi girdi anlamıyorum bayram tamamda saatte 1 olmuş yani bebeği olan var uyuyan var
pufpuff um gecmis olsun. Hava degisiminden etkilenmis olabilir dis 38.5 yapmaz canim devam ederse bi dr görsün bence
Masallah haziran anneleri de ne hamarat ben tatli turlerini arada yapiyom ne yalan soyleyim fazla ugrastirici seylerre girismiyorum yapsam da nehir benden once tezgahin ustunde![]()
Offf kollarm koptu baklava actk annmle esim kiza bakti smdi uyudu sarma sarcaz arife günune birakmayz normalde bu sefer böyle oldu yarn gezmeye halim kalmadi
Gerçi yarım tepsiyi ben yerim BN tatliciyim hc dayanamam
Esin.oglunu kiskanmis anlasilanAy bu erkekler gerçekten çocuktan farksız oglumla eşim kurban için gidiyorlardı kapıda baktım oğlum kısa kollu tişört giymiş hemen ceket aldım dolabından balkondan seslenip usursun annecim bunu al ustune dedim eşim ogluma bak goruyormusun hiç bizi düşünen yok dedi üzüldüm ama hiç aklıma gelmedi eşimin ustune birşey vermek sanada vereyim dedim gerek yok.dedi![]()
Ay bu erkekler gerçekten çocuktan farksız oglumla eşim kurban için gidiyorlardı kapıda baktım oğlum kısa kollu tişört giymiş hemen ceket aldım dolabından balkondan seslenip usursun annecim bunu al ustune dedim eşim ogluma bak goruyormusun hiç bizi düşünen yok dedi üzüldüm ama hiç aklıma gelmedi eşimin ustune birşey vermek sanada vereyim dedim gerek yok.dedi![]()
Evet ya kendimi onun yerine koyarsam ben de kiskanirdim herhaldeaaay yazıııkkkk..
Bir an empati yaptım,kendimizde böyle bir durumu düşündüm de![]()