- 26 Ocak 2010
- 11.135
- 8.408
- 773
Offf durum çok vahim.Sizin yine anne baba komşular diyor, ben her gün bu çocuk zayıf bu çocuk uzamıyor diye söylenen bir kocayla yaşıyorum :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf durum çok vahim.Sizin yine anne baba komşular diyor, ben her gün bu çocuk zayıf bu çocuk uzamıyor diye söylenen bir kocayla yaşıyorum :/
Çevrenizde bu çocuk niye konuşmuyor diyen var mıMalum bayram nedeniyle bir çok insan topluluğuna girdik çıktık mutlaka yeni bombalar vardır. Arda 20 ye yakın kelime söylüyordur seslerle karışık bize bu çocuk herşeyi anlıyorda niye konuşmuyor diyen oldu. Cümle kurmasını bekliyorlar. Kendi babam doktor bu çocuğa herşeyi yedirebilirsiniz dedi neden çikolata yemesine izin vermiyorsun dedi :S
Kızlar esimle konuştuk ve karar verdik önümüzdeki yaz burayı kiraya vercez ve oğlumun okul durumuna gore( büyük oğlum lise için sınava gircek nereye yerlesirse) o muhitte yakın bir yerden ev tutcaz taşıncaz zaten biliyorsunuz buradan memnun değilim evi satma yeni ev alma durumumuz yok şu anda kredi borcumuz var o bitince burayı satıp istediğimiz yerden ev alcaz
Sizin yine anne baba komşular diyor, ben her gün bu çocuk zayıf bu çocuk uzamıyor diye söylenen bir kocayla yaşıyorum :/
Canim o vitaminden esimde aldı eczacı sabah kahvaltıdan sonra iç sakın geç içme uyuyamassin demiş sen ne zaman iciyorsun2 gündür vitamin kullanmaya başladım pharmaton geceleri uyuyamıyorum acaba vitaminle alakası var mıdır?
Böyle düşündük canim yine doğalgazlı bir ev tutmayı düşünüyoruz inan buradan artık bıktık ne inşaatı bitiyor ne gurultusu ne tozu evimizin önüne ev yapıldı cephemiz kapandı sabah perdeleri açtım panjurlari açtım yine karanlık bu kez karşı binadan evin içi gözüküyor tül perdeyi çektim geri geçen gün inşaattan aşağıya tahta parçaları dustu çocuklar markete gidiyordu ödüm koptu eşim hep tembihliyor inmesinler aşağıya diye şimdi arka tarafa inşaat başlayacakmış yatak odasının tarafına arka cephe orasida Eceyi orada uyutuyordum gündüz Yandık yanı anlayacagin akşam eve geldik park yeri yok eşim bizi bıraktı arabayı uzak bir yere götürüp park etti burada herşey sorun inşallah rahat edeceğimiz bir yer buluruz20 kelime cok iyi canm.emre gegege dede ciz baba diyo o kadarablamin 3 cocugu var ikisi erken konustu 3. kizi 2 yasini gecti tik yok:))tek tuk kelimeler soyluyo.cocuktan cocuga degisir bu illa ki konuscaklar insallajlh hepsi ama kime anlatiyosun ki bunlari
Iyi olur canm memnun deglsn zaten ordan kira geldikten sonra ne farkeder ki.ekstra bi masrafi olmycak iste ne guzel
Ben en iyisi huni yerine soyle saglam bi kurek yaptirayim da kocalarimiza vuralm boyle konustukcacok biliyolar her seyi
![]()
oglen 1 gibi iciyordum sabah iciyim o zaman. sagol.canmCanim o vitaminden esimde aldı eczacı sabah kahvaltıdan sonra iç sakın geç içme uyuyamassin demiş sen ne zaman iciyorsun
Kizlar slm arada okuyorum sizi. Bende k. Cekmecedeyim tepeustunde. Ablan nerde acaba kmltmValla kismet olursa ben carsamba aksami orda olcmablam kucukcekmecede oturuyo istanbulu pek bilmem ben bi el atin istanbullu hatunlar
![]()
Ben hep buradayımKimsecikler yok mu
Ben grip aşısı yaptirmiyorum çocuklara da kendime deCocuklara grip asisi yaptiracak misiniz?
HayirCocuklara grip asisi yaptiracak misiniz?
Yillar once prison break izlemistim çok surukleyici bagimlilik yapiyor ama son bölümleri sacmaliyo sankiBen hep buradayımgeçen yazdım ya yeni bir diziye başladık diye, azad uyuyunca 6-7 bölüm izliyoruz sabahı buluyor yatmamız. İki gündür sabah ezanında yatıp Azadla sabah 7 de kalkıyorum
niye kendime işkence yapıyorum bilmem ama dizi de çok sürükleyici namussuz başlayınca bırakamıyorum
![]()
![]()
Ben en son domuz gribi aşıyla karıstırdıklarından beri olmuyorum her sene olurdum yaptırmayı düşünmüyorumCocuklara grip asisi yaptiracak misiniz?
Kizlar slm arada okuyorum sizi. Bende k. Cekmecedeyim tepeustunde. Ablan nerde acaba kmltm