benim şansıma vurduğum aracın içindeki kadın arabadan çıkıp üzerime yürüdü. Bağırıp çağırıp küfür etmeye başladı. Neye uğradığımı şaşırdım zaten korkmuşum birine bişey oldu mu diye. Çok büyük bi kaza değildi ama ilk olunca korktum.Benim yaptığım kazaları bilsen ama bizde kaza da yapsan babam hemen direksiyona oturturduki korkma bi daha diye 2007 den beri kullanıyorum bende
Benim ilk kazada da daha 6 aylık sıfır arabayla arkadan vurdum aynen dediğin gibi kadın indi nasıl bağırınıyo ama o şöfor değil annesiymiş şöfor genç delikanlı bendrn çok tırsmıştı polisle bile konuşamadı ben anlatmıştım yıl 2008 filandı heraldebenim şansıma vurduğum aracın içindeki kadın arabadan çıkıp üzerime yürüdü. Bağırıp çağırıp küfür etmeye başladı. Neye uğradığımı şaşırdım zaten korkmuşum birine bişey oldu mu diye. Çok büyük bi kaza değildi ama ilk olunca korktum.
Babamda gülerek hadi geçmiş olsun daha dikkatli ol dedi. Gel sür falan dedi ama ben oturmak istemedim.
Geçen senede eşimle denedim biraz. Tedirgin oluyorum hala. Alıştırma yaparak atlatabilirim anca sanırım
söz konusu Beşiktaşsa fiyat mühim değilİnşallah kolaylıkla alırsınız kızlar..Artık daha zormuş almak,öyle duydum ama hadi hayırlısı..Ben 2008'de almıştım ve iyi ki de aldım..Araba kullanmayı çok seviyorum,hele şimdi Efe'yle tek çıkmayı,biyerlere gitmeyi ya da arkadaşlarımla buluşmayı çok seviyorum..
Evt canım Ümraniye "bjk store" dan..Bu 3'lü set olarak satılıyor,bebekler için..Ama 100 tl..
Normal tekli formalar 3-4 yaştan başlıyormuş..Bu aldığım santim hesabıyla 1-2-3 yaş diye satılıyor..Ben 92 cm 2-3 yaşa denk gelenini aldım..Bir düşüğü 86 cm var mesela..
hayırlı olsun canım inşallah az sıkıntıyla atlatırsınız bugünüIse basliyorum bugun. Kizim sabaha kadar 10 kere uyanmistir aksam bişey yemeden uyudu sabahi zor ettik. Zor bi gecenin gunduzu guzel olur umarim
ben öyle bi girmişim ki sendroma sabah alarm çalmadan kalktımİnşallah canım. Bende tatile iyi alışmıştîm sabah kalkmak zor geldi
mirada aynı şekilde çok huysuzmuş meme meme diye geziniyo diyo annem canım sıkıldı işler başımdan aşkın daral geldi daha bu saattenBenim evde de her yer her yerdeumusum evde anni diye ağlıyormus aklım onda calisasim yok offf çok moralim bozuldu
Oh valla hayat sana güzelAranızda keyfi en yerinde olan benim sanırım.
Annemlerde kalıcam 1 hafta. elimi ufak tefwk şeyler dışında bişeye sürmemçocuğa bakacak benim dışımda 2 teyze 1 dayı var ve tabi anane ve dede. 1 hafta tatildeyim ben :)) darısı sizlerin başına:)
Ben de yarın gidicem 2-3 gün kalırım. Bugün evi toplarım o yeter. Zaten bayram temizliği yapmıştım gelen giden de olmadı sadece biz biraz dağıttık evi.Aranızda keyfi en yerinde olan benim sanırım.
Annemlerde kalıcam 1 hafta. elimi ufak tefwk şeyler dışında bişeye sürmemçocuğa bakacak benim dışımda 2 teyze 1 dayı var ve tabi anane ve dede. 1 hafta tatildeyim ben :)) darısı sizlerin başına:)
Ben az şekerli severim ama yanına çikolata da ikram edersen alabilirim bir fincanBütünn çalışan annişlere benden sade kahvee yudumlayın rahatlayın annişler Eki Görüntüle 1641105
Bütünn çalışan annişlere benden sade kahvee yudumlayın rahatlayın annişler Eki Görüntüle 1641105
Hayırlısı olsun canim Allah gönlüne gore nasip etsin inşallahmerhaba kızlar,
uzuuun zamandır yazmıyorum bende. açıkcası çok vakit de bulamadım. :)) bebekle birlikte kayboldum gittim günlerin içinde.
benim yazdığım zamanlardan sonra epey yeni arkadaşlar gelmiş buraya. çok da güzel kaynaşmışsınız.
dün gece hakseverin yazısınına denk geldim bende. ağla ağla bittim. allah sabır versin.
bu arada azerikız da hamileymiş, bir prensesi olacakmış. çok harika bir haber. bizde denemelere başladık 2. için bakalım ne olacak bu ay.
bu arada hakkikatten bizim topik en samimi topikmiş. dün 2016 haziran annelerine bişeyler yazdım ama henüz bi iletişim yok. biz 2014 haziran annleri böyle değildik. herkes bir anda kaynaşmıştı. bu arada eğer hamileysem yine haziran annesi olacağım :)) kısmet işte.
Hayırlısı olsun canim Allah gönlüne gore nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?