2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hayırlısı olsun inşallah bende 2017 annesi olmak istiyorum ama hangi aya denk gelir bilemicem

Ben alirim sade kahve :) hemde cok severim normal de seker kullanmam caya kahveye sevmem de kasigin ucu degse serbet gibi felir bana
bende çaya da kahveye de şeker kullanmam hele çay da çok daha acayip geliyor
yani @oslew cim bana da uyar sade kahve ellerin dert görmesin :)

ay bide bugün herkes ig de okul fotisi paylaşıyor bi heyecanlar fln garip oldum bende inşallah o günleri görmek nasip olsun hep birlikte aa bak bizim kız sabahçı sizinki erkek öğretmen mi ayy kadın öğretmen de şöyle gibi abuk sabuk gelen yorumları yine burda paylaşıp stresimizi atalım :)))

Eşim bugün bana direksiyon dersi verdi ehliyet kursuna yazdırdı bakalım sonum ne olacak.
15 yıllık ehliyetim var. Çocuk olunca heves ettim ben de işe arabayla gideyim geleyim istiyorum. Biraz özel ders aldım eşim hala pek beğenmiyor galiba hafta hafta diye erteleyip duruyor daha tek başıma çıkamadım. Hayırlısı olsun size de

Kendimize site kurarız o zamana artık ya da yeni konu açmak lazım 2 senede 8bin sayfa site çöker artık o zamana :)

@kmltm naptı acaba sesi çıkmadı dünden beri de girmemiş
Bende merak ediyom insallah tatliya baglanir problemleri aslinda esinin boyle biraz uzaklamasi da iyi gelebilir bazen olay tartisarak daha cikmaz hal alabiliyo belji esinede iyi gelebilir ama biraz bayram gibi bi zaman da gitmesi abes olmus bayramdan once gitse bi nebze anlayacamm

Kızlar çocuklara yemek yedirirken siz de kendi karnınızı doyurabiliyor musunuz?
Çayınızı soğutmadan icebiliyor musunuz?
Başaranlar nasıl beceriyor bana da anlatsın
Bayramıniz da kutlu olsun
Ben beceremeyen annelerdenim tatlım. Önce oğlumun yemeğini yediriyorum o sırada babası da yiyor. Sonra babası oğlanla ilgilenirken ben yiyorum. Karşılıklı karı-koca yemek yiyemiyoruz. Bayramda oteldeydik can o kadar yoruluyordu ki saat 7 gibi gece uykusuna yatıyordu. Ilk kez orada başbaşa yemek yedik gerçekten özlemişiz hem birbirimizi hem de keyifle yemek yemeyi. Evde çay alışkanlığımız yok. Kahveyi de işteyken sıcak içmeye başladım. Yoksa canım oğlum kahve kokusuna duyarlı sanırsam uykuda bile olsa mutlaka uyanır kahve gelince.

Aynen yaaa..bende baya heveslendim..

Yaza para biriktirelim kızlar hep beraber tatil yaparız tabi bizi kabul etcek biyer bulursak

Ben şimdiden 2.doğum günü için para biriktirmeye başladım bile

bencede bayram olması kötü olmuş bi de beraber o ortamdan uzaklaşsalar daha iyi olurdu yalnız tatil bence olmamalı neyse bakalım inş tatlıya bağlanmıştır

Kizlar sizinde bebisleriniz parmak ucundami yuruyor beyza ilk basta duz basiyordu birden bire parmak ucunda yurumeye basladi arada unutup duz basiyo ama genelde parmak ucu

@feyena canim beyzanin salincagi var ona oturtuyorum sofrayi kuruyorum babasiyla beraber kizimada yediriyorum sonra ikisi oynarken sogumus yemegi yiyorum cayida bardagima koyuyorum kizimin pesine kosmaktan unutuyorum buz gibi oluyor icemeden dokuyorum sadece annemlerdeysem rahat cay iciyorum ondada canim annem hem cayimi yapiyor hem ben rahat iceyim diye kizimlada oynuyor

@kmltm ben de çok merak ediyorum. Ben de ehliyeti alalı 4 sene oldu. Eşime söyledim söyledim arabayı otomatik vitesle değiştirmedi. Hatta sırf değiştirmemek için gidip 1+1 aldı. Ben de inat ettim kullanmadım. Ama bebekten sonra hata ettiğimi anladım. İki seferdir şehirler arası gidiş geliş 350 km kullandım. Ata durmayınca arkaya geçmek zorunda kaldım. Ama bebekle arabayı kullanmak çok daha önemli oldu benim için

Kizlar sizinde bebisleriniz parmak ucundami yuruyor beyza ilk basta duz basiyordu birden bire parmak ucunda yurumeye basladi arada unutup duz basiyo ama genelde parmak ucu
Bizde oyle bi problem olmadi sukur hep ayaklarini yere basarak yurudu nehir yurutec kullananlar da oyle parmak ucuna basarak yurrume daha cok goruluyo diyolar ben inanmadim nehiri de yurutece kouyordum ama asiri saatlerce degil sonucta her bebek farkli oluyi

Kızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
Ben halen yapiyom altina sofra seriyorum kendi yiyo aman yesinde yeterki dokulsun bide yememesi ayri problem oluyo bide bebisleRe yemek yeme mevzusu acilmis @feyena ben yiyorum mama sandalyesine oturtuyom nehiri de yanima aliyom hem jendi yiyo hem biz yiyoruz yemek saatlerimizde ayni birlikte yiyip birlikte kalkiyoruz bazen mizmiz doneminde oluyo ondan da biraz daha gec kalkiyo bazen babasina sepetliyom sen yedir diyom o yediriyo corba turlerini halen ben yediriyom

Bende 18 yasimda aldim 2 yil once ogrenmeye calisirken kaza yaptim arabayi duvara vurdum. Biraz hasar oldu tabi bu dahada binmedim korktum. Esimde kaza yaparsan olursun diye vermek istemiyor bu yil sattik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…