- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
hayırlısı olsun inşallah bende 2017 annesi olmak istiyorum ama hangi aya denk gelir bilemicemmerhaba kızlar,
uzuuun zamandır yazmıyorum bende. açıkcası çok vakit de bulamadım. :)) bebekle birlikte kayboldum gittim günlerin içinde.
benim yazdığım zamanlardan sonra epey yeni arkadaşlar gelmiş buraya. çok da güzel kaynaşmışsınız.
dün gece hakseverin yazısınına denk geldim bende. ağla ağla bittim. allah sabır versin.
bu arada azerikız da hamileymiş, bir prensesi olacakmış. çok harika bir haber. bizde denemelere başladık 2. için bakalım ne olacak bu ay.
bu arada hakkikatten bizim topik en samimi topikmiş. dün 2016 haziran annelerine bişeyler yazdım ama henüz bi iletişim yok. biz 2014 haziran annleri böyle değildik. herkes bir anda kaynaşmıştı. bu arada eğer hamileysem yine haziran annesi olacağım :)) kısmet işte.
bende çaya da kahveye de şeker kullanmam hele çay da çok daha acayip geliyorBen alirim sade kahve :) hemde cok severim normal de seker kullanmam caya kahveye sevmem de kasigin ucu degse serbet gibi felir bana
15 yıllık ehliyetim var. Çocuk olunca heves ettim ben de işe arabayla gideyim geleyim istiyorum. Biraz özel ders aldım eşim hala pek beğenmiyor galiba hafta hafta diye erteleyip duruyor daha tek başıma çıkamadım. Hayırlısı olsun size deEşim bugün bana direksiyon dersi verdiehliyet kursuna yazdırdı bakalım sonum ne olacak.
Kendimize site kurarız o zamana artık ya da yeni konu açmak lazım 2 senede 8bin sayfa site çöker artık o zamana :)ay bide bugün herkes ig de okul fotisi paylaşıyor bi heyecanlar fln garip oldum bende inşallah o günleri görmek nasip olsun hep birlikte aa bak bizim kız sabahçı sizinki erkek öğretmen mi ayy kadın öğretmen de şöyle gibi abuk sabuk gelen yorumları yine burda paylaşıp stresimizi atalım :)))
Bende merak ediyom insallah tatliya baglanir problemleri aslinda esinin boyle biraz uzaklamasi da iyi gelebilir bazen olay tartisarak daha cikmaz hal alabiliyo belji esinede iyi gelebilir ama biraz bayram gibi bi zaman da gitmesi abes olmus bayramdan once gitse bi nebze anlayacamm@kmltm naptı acaba sesi çıkmadı dünden beri de girmemiş
Ben beceremeyen annelerdenim tatlım. Önce oğlumun yemeğini yediriyorum o sırada babası da yiyor. Sonra babası oğlanla ilgilenirken ben yiyorum. Karşılıklı karı-koca yemek yiyemiyoruz. Bayramda oteldeydik can o kadar yoruluyordu ki saat 7 gibi gece uykusuna yatıyordu. Ilk kez orada başbaşa yemek yedik gerçekten özlemişiz hem birbirimizi hem de keyifle yemek yemeyi. Evde çay alışkanlığımız yok. Kahveyi de işteyken sıcak içmeye başladım. Yoksa canım oğlum kahve kokusuna duyarlı sanırsam uykuda bile olsa mutlaka uyanır kahve gelince.Kızlar çocuklara yemek yedirirken siz de kendi karnınızı doyurabiliyor musunuz?
Çayınızı soğutmadan icebiliyor musunuz?
Başaranlar nasıl beceriyor bana da anlatsın
Bayramıniz da kutlu olsun
ay bide bugün herkes ig de okul fotisi paylaşıyor bi heyecanlar fln garip oldum bende inşallah o günleri görmek nasip olsun hep birlikte aa bak bizim kız sabahçı sizinki erkek öğretmen mi ayy kadın öğretmen de şöyle gibi abuk sabuk gelen yorumları yine burda paylaşıp stresimizi atalım :)))
Yaza para biriktirelim kızlar hep beraber tatil yaparız tabi bizi kabul etcek biyer bulursak
Yok ben kreşe falan başlamadan büyük doğumgünü yaaapmam bidaha aile içinde yeterAynen yaaa..bende baya heveslendim..
Ben şimdiden 2.doğum günü için para biriktirmeye başladım bile
bencede bayram olması kötü olmuş bi de beraber o ortamdan uzaklaşsalar daha iyi olurdu yalnız tatil bence olmamalı neyse bakalım inş tatlıya bağlanmıştırBende merak ediyom insallah tatliya baglanir problemleri aslinda esinin boyle biraz uzaklamasi da iyi gelebilir bazen olay tartisarak daha cikmaz hal alabiliyo belji esinede iyi gelebilir ama biraz bayram gibi bi zaman da gitmesi abes olmus bayramdan once gitse bi nebze anlayacamm
Bizde oyle bi problem olmadi sukur hep ayaklarini yere basarak yurudu nehir yurutec kullananlar da oyle parmak ucuna basarak yurrume daha cok goruluyo diyolar ben inanmadim nehiri de yurutece kouyordum ama asiri saatlerce degil sonucta her bebek farkli oluyiKizlar sizinde bebisleriniz parmak ucundami yuruyor beyza ilk basta duz basiyordu birden bire parmak ucunda yurumeye basladi arada unutup duz basiyo ama genelde parmak ucu
Teşk. cnm. Çok şükür geçti gitti.Geçmiş olsun canım.
Bi orta şekerlide ben alsamBütünn çalışan annişlere benden sade kahvee yudumlayın rahatlayın annişler Eki Görüntüle 1641105
Ben halen yapiyom altina sofra seriyorum kendi yiyo aman yesinde yeterki dokulsun bide yememesi ayri problem oluyo bide bebisleRe yemek yeme mevzusu acilmis @feyena ben yiyorum mama sandalyesine oturtuyom nehiri de yanima aliyom hem jendi yiyo hem biz yiyoruz yemek saatlerimizde ayni birlikte yiyip birlikte kalkiyoruz bazen mizmiz doneminde oluyo ondan da biraz daha gec kalkiyo bazen babasina sepetliyom sen yedir diyom o yediriyo corba turlerini halen ben yediriyomKızlar bu blw bana göre değil ya. Kaç gündür her yerden omlet temizliyorum. Aranızda uygulayan var mı. Her öğünden sonra banyo yaptırmak zorunda kalıyorum
Bende 18 yasimda aldim 2 yil once ogrenmeye calisirken kaza yaptim arabayi duvara vurdum. Biraz hasar oldu tabi bu dahada binmedim korktum. Esimde kaza yaparsan olursun diye vermek istemiyor bu yil sattik15 yıllık ehliyetim var. Çocuk olunca heves ettim ben de işe arabayla gideyim geleyim istiyorum. Biraz özel ders aldım eşim hala pek beğenmiyor galiba hafta hafta diye erteleyip duruyor daha tek başıma çıkamadım. Hayırlısı olsun size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?