Tefal benimkisi buhar kazanlı olanlardan çok memnunum tavsiye ederimArçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
yaşlanırım zaten ben o gelene kadarCanim konyaya gelene kadar hayat su fabrikasima gidersin daha kolay olir
canim migde bulantisi yapti bende biraz daha devam edicem.Ben de kullanmak istiyordum uzun zamandır. Sayende bilgi edinmiş oldum canım. Hemen etkisini göstermez gerçi ama memnun kalirsan yazarsan sevinirim.
Biraz gec oldu ama canım anca gördüm yazını. İki paket krem santi bir su bardağı sıvı yağ iki şu bardağı un.yogurup ufaltilmis cwvizleride hamur a katip yogurup şekil veriyosun.kirem santyi toz halinde kullanıyorsun yalnız.S Sevgidili5 ya senin kurabiye tarifin vardı. Alabilirmiyim onu ?
canım bu bahsettiğiniz supradyn mi?canim migde bulantisi yapti bende biraz daha devam edicem.
Ben one a day kullandım acayip baş ağrısı yaptı bıraktım. Sen ne kullanıyorsun canım.canim migde bulantisi yapti bende biraz daha devam edicem.
Kuzulara bal verıyormusunuz?ben kahvaltıda vermeye başladım sanırım 2 yaş öncesi uygun değilmiş
Bana doktoru bal ve kuruyemiş verme dedi
Yarin rapor alacam canimNasıl geçti İlknur günün canim
Öyküde domatesi cok seviyor ben kahvaltısına çıkarmıyorum omlet yapıyorum genelde yumurta süt peynir falan onu yiyo yediği kadar sonra ben kahvaltı yaparken domates kesiyorum üstüne yiyo yoksa sadece domates yer :)Balı, receli bırak peynir, yumurta, sut, yogurt, tereyag yemiyor. Sadece domates yiyor ekmeksiz
Ballı yoğurt nasıl oluyor. Seviyor mu rüzgar. Birisi onerdi geçen gün bana ama henüz vermedim.Cnm ben veriyorum surekli. Bazen ballı sut bazen meyvesıne katıyorum baEn yogurda :) aklıma ne gelirse
O kadar mı kötüydü :/Yarin rapor alacam canim
bakicm yarin gidip buna kesinDe'longi stirella..
anladm.. Ynede bakicm yarinÇalıştırılır çalışmasına ama biraz boşuna elektrik yakmak gibi olur. Ütüyü açıp kazan buharla dolunca koca bi sepet ütü yapabilirsin o buharla.
benimkide bu
Öyle yaparm belki yarn gdicm bakmayanormal ütü al o zaman benimki de normal memnunum ben
Philips çok iyi sanirm kodu neydi cnmben Philips kullanıyorum çok memnunum Kazanlı değil ama kumaşa göre kendini ayarlıyo fln
geçmiş olsun Canım önemli bişi olmasında bizde tersi mira benimleyken daha çok hastalanıyo
ooo iyiymis indiryim bnde :)Kızlar getir diye bi uygulama var kullanan var mı bilmiyorum geçen 10 liralık bedava dondurma kampanyadaydı bugünde 10 litrelik hayat su eşimde bende yükledik 20 litre bedava suyumuzu teslim aldık
hepsine bakicm yarin. Uc marka var aklimda teşekkürlerTefal benimkisi buhar kazanlı olanlardan çok memnunum tavsiye ederim
Bende senden görüp aldm. Ayda 1 2 kez veriyorum. Oda değişiklik olsn diye. Yoksa aren çok şükür yiyor yumurta peynir falan. Sen hergün mü veriyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?