2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Balı, receli bırak peynir, yumurta, sut, yogurt, tereyag yemiyor. Sadece domates yiyor ekmeksiz

Balı, receli bırak peynir, yumurta, sut, yogurt, tereyag yemiyor. Sadece domates yiyor ekmeksiz
Öyküde domatesi cok seviyor ben kahvaltısına çıkarmıyorum omlet yapıyorum genelde yumurta süt peynir falan onu yiyo yediği kadar sonra ben kahvaltı yaparken domates kesiyorum üstüne yiyo yoksa sadece domates yer :)

@aysegul8901 geçmiş olsun ateş olur mu psikolojik sen daha iyi bilirsin uzun tatiller bi yandan iyi bi yandan kötü işte

Umuta çok geçmiş olsun inşallah ateşi düşmüştür. @aysegül8901 sen de üzme kendini moralini yüksek tut malesef hastalanarak büyüyorlar

De'longi stirella..
bakicm yarin gidip buna kesin

Çalıştırılır çalışmasına ama biraz boşuna elektrik yakmak gibi olur. Ütüyü açıp kazan buharla dolunca koca bi sepet ütü yapabilirsin o buharla.
benimkide bu
anladm.. Ynede bakicm yarin

normal ütü al o zaman benimki de normal memnunum ben
Öyle yaparm belki yarn gdicm bakmaya
ben Philips kullanıyorum çok memnunum Kazanlı değil ama kumaşa göre kendini ayarlıyo fln

geçmiş olsun Canım önemli bişi olmasında bizde tersi mira benimleyken daha çok hastalanıyo
Philips çok iyi sanirm kodu neydi cnm
Kızlar getir diye bi uygulama var kullanan var mı bilmiyorum geçen 10 liralık bedava dondurma kampanyadaydı bugünde 10 litrelik hayat su eşimde bende yükledik 20 litre bedava suyumuzu teslim aldık
ooo iyiymis indiryim bnde :)

Tefal benimkisi buhar kazanlı olanlardan çok memnunum tavsiye ederim
hepsine bakicm yarin. Uc marka var aklimda teşekkürler

Kızlar oğlum yoğurdu oeyniri sütü yumurtayı ağzıba sürmüyor. Toğurdu yayla çorbası şeklinde içine yumurta kırarak veriyorum. peyniri de omlet şeklinde biraz yiyor. bugün bir yumurta bir yemek kaşığı un ve bir yemek kaşığı peynirden omlet yaptım çeyreğini zor yedi. biraz ekmekle pekmez yedi . yarım muz bir kasa et suyuyla pişmiş tarhana çorbası içine iki dilim bebe ekmeği yoksa yemiyor. birazcık da kavun yedi uyurken ve uyanınca da emiyor. yeterli mi besleyici mi sizce

Bende senden görüp aldm. Ayda 1 2 kez veriyorum. Oda değişiklik olsn diye. Yoksa aren çok şükür yiyor yumurta peynir falan. Sen hergün mü veriyorsun ?

Hani anne sütü yerine geçen mamalar oluyor ya,devam sütü yani..biz ondan kullanıyoruz bayadır ve tüm öğünlerimiz bunla geçiyor..sabah,öğle,akşam,gece acıktığı her an..normal yemekleri sadece biz yerken tadımlık yiyor,çorbayı doyumluk içiyor o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…