2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar getir diye bi uygulama var kullanan var mı bilmiyorum geçen 10 liralık bedava dondurma kampanyadaydı bugünde 10 litrelik hayat su eşimde bende yükledik 20 litre bedava suyumuzu teslim aldık

Kuzulara bal verıyormusunuz?ben kahvaltıda vermeye başladım sanırım 2 yaş öncesi uygun değilmiş

Bal mı? Aay kahvaltı diye öğle akşam öğünü diye bişey yok ki bizim hayatımızda..Yumurtayı,peyniri,sütü yese de bal şöyle dursa..Efe sadece Bebelac mamayla besleniyor

ay cnm geçmiş olsn. Bian önce düşer inş. ateşi.
Kuzulara bal verıyormusunuz?ben kahvaltıda vermeye başladım sanırım 2 yaş öncesi uygun değilmiş
Aren baldan nefret ediyor. Dolayısıyla ben pek veremiyorum.

Kızlar getir diye bi uygulama var kullanan var mı bilmiyorum geçen 10 liralık bedava dondurma kampanyadaydı bugünde 10 litrelik hayat su eşimde bende yükledik 20 litre bedava suyumuzu teslim aldık
aaa ilk kez duydum. Nasıl bişey o ? Hangi markanın suyu ki ?
Bal mı? Aay kahvaltı diye öğle akşam öğünü diye bişey yok ki bizim hayatımızda..Yumurtayı,peyniri,sütü yese de bal şöyle dursa..Efe sadece Bebelac mamayla besleniyor
Bende senden görüp aldm. Ayda 1 2 kez veriyorum. Oda değişiklik olsn diye. Yoksa aren çok şükür yiyor yumurta peynir falan. Sen hergün mü veriyorsun ?

Canım getir bi uygulama app storedan indirdim adres giriyorsun bide sanal kart girdik biz sekiz tl limitli :)) neyse geçen bedava dondurma algidanındı bugün gelen su hayat markalı normal market gibi herşey satılıyor arada böyle bedava kampanyası var biz genelde bedavadan faydalanıyoruz :))

Maşallah azada çok güçlü annesi pompayı bile çıkardığına göre. Bizimki sebile basmayı daha öğrenmedi ama alttan parmağını deliğe sokup biraz akıtıyor. Boş damacananın da üzerine çıkmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…