2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Balı, receli bırak peynir, yumurta, sut, yogurt, tereyag yemiyor. Sadece domates yiyor ekmeksiz
bende benim sıpaya domates yediremiyorum. Bi gün yedi çok güzel. Nasıl heveslendim. Bir dahada ağzına sürmedi.

Kızlar oğlum yoğurdu oeyniri sütü yumurtayı ağzıba sürmüyor. Toğurdu yayla çorbası şeklinde içine yumurta kırarak veriyorum. peyniri de omlet şeklinde biraz yiyor. bugün bir yumurta bir yemek kaşığı un ve bir yemek kaşığı peynirden omlet yaptım çeyreğini zor yedi. biraz ekmekle pekmez yedi . yarım muz bir kasa et suyuyla pişmiş tarhana çorbası içine iki dilim bebe ekmeği yoksa yemiyor. birazcık da kavun yedi uyurken ve uyanınca da emiyor. yeterli mi besleyici mi sizce
benim kızda bir zamanlar yediği halde kaç aydır. Peynir ve yoğurt yemiyo. Yumurtayıda yediremiyorum epeydir. Menemen yapıyorum bi o şekilde yiyo. Haftada 4-5 gün menemen yapıyorum sırf yumurta yesin diye.
Tüm peynir çeşitlerini tek tek denedim gökçeye. Çeçil peyniri dışında hiç bi peyniri yemiyo. Çeçili çok güzel yiyo ama. Tel tel ayırıyo elinde ağzına atıyo. Ben veriyorum yiyo baya. Başka çeşit peynirler dene istersen belki sevdiği bi çeşit vardır
Aslında daha fazla yemeleri lazım ama bizde çoğunlukla anca bu kadar yiyoruz:(

@kmltm naptı acaba sesi çıkmadı dünden beri de girmemiş

Bende merak ediyom insallah tatliya baglanir problemleri aslinda esinin boyle biraz uzaklamasi da iyi gelebilir bazen olay tartisarak daha cikmaz hal alabiliyo belji esinede iyi gelebilir ama biraz bayram gibi bi zaman da gitmesi abes olmus bayramdan once gitse bi nebze anlayacamm

@kmltm ben de çok merak ediyorum.

@kmltm bende merak ediyorum seni. Bu arada ist. geldiginde ayarlasak ya buluşmayı.

@kmltm senden haber bekliyorum. Sanırım Çarşamba geliyorsun ben de perşembe eve dönücem..

@kmltm topige ugramadi galiba mreak ettim insallah duzelmistir esiyle arasi

@kmltm merak ediyoruz seni guzel haberlerini bekliyoruz

@kmltm bende çok merak ettim. Umarım herşey yolundadır

@kmltm hepimiz meraktayız..inşallah her şey yolundadır..

Eki Görüntüle 1641491 Benimkide bu canım braun ın 145 e almıştım. Ama ihtiyacına göre fazla parçalı olanıda var az parçalı olanıda var. Fiyatıda değişiyo tabi ona göre. Beçok memnununm
Güzelmiş canim fiyatta uygun tesekkur ederim
Ha ha yaşam şeklimiz ne kadarda çok benziyo. Sabah bi sessizlik yigitle baş başa ardından aç gelen iki bebe ve evde bi curcuna:KK54:
Ben ozlemisim sessizliği çok iyi geldi canim sadece büyük oglumun uyku problemi var erken kalkacağı zaman panik oluyor galiba çok uykusu olduğu halde uyuyamiyor gece 12 de anca uyudu çoktandır sabahçı olmuyordu uykuyuda seviyor sanırım birkaç gün zorlanacak
Her tatil dönüşü hastalik:KK43:umut yine ateşli kuzum üzüntüden mi atesleniyor diye düşünmeye başladım artık tahlilleri temiz çıkıyor bu duruma çok üzülüyorum yaa tesadüfe olabilir ama yanındayken iyi ise gidince ateşi fırlayor
geçmiş olsun canim inşallah şimdi daha iyidir Umut

Ben ozlemisim sessizliği çok iyi geldi canim sadece büyük oglumun uyku problemi var erken kalkacağı zaman panik oluyor galiba çok uykusu olduğu halde uyuyamiyor gece 12 de anca uyudu çoktandır sabahçı olmuyordu uykuyuda seviyor sanırım birkaç gün zorlanacak
Aynı sorun benim küçük kizimda var yaa. Erkenden yatiyo ama sürekli kalkıp kalkıp geliyo ben halaa uyuyamadim diye. Geçen sene okula giderken yapiyodu tatilde hiç bu problem i yaşamadık gecmisti.ama pazar gecesi yine aynı sorunu yaşadık. Erken kalkmaklami alakali bizimki okulla mi,kendi kendine dert ettiği bişeymi var anlayamadım bende.

Saolasın canım sabaha karşı yine yükselmişti suan düştü şükür inşallah tekrar yukselmez aklım onda ise gidicem

A Aysegul1706 sizin evdemi bakıyo annen öyleyse belki kendi evinde baksa hani değişik bi ortam daha iyi gelir oyalanmasına diye düşündüm

A Aysegul1706 sizin evdemi bakıyo annen öyleyse belki kendi evinde baksa hani değişik bi ortam daha iyi gelir oyalanmasına diye düşündüm
Yok canım annem kendi evinde bakıyor kardeşimle beraber bakıyor onları normalde çok seviyor ama artık ağlamaya başladı ben olmadan gidince çok saskinim inanki napcam nasıl davrancam bilmiyorum

Yok canım annem kendi evinde bakıyor kardeşimle beraber bakıyor onları normalde çok seviyor ama artık ağlamaya başladı ben olmadan gidince çok saskinim inanki napcam nasıl davrancam bilmiyorum
Valla böyle giderse izin alcan gibi görünüyo bi 3-5 gün geçsinde alışır inş

Öyküde domatesi cok seviyor ben kahvaltısına çıkarmıyorum omlet yapıyorum genelde yumurta süt peynir falan onu yiyo yediği kadar sonra ben kahvaltı yaparken domates kesiyorum üstüne yiyo yoksa sadece domates yer :)
Domatesi cikarmasam bisey yemiyor. Domatesli omlet yaptım yemedi

Back
X