bende benim sıpaya domates yediremiyorum. Bi gün yedi çok güzel. Nasıl heveslendim. Bir dahada ağzına sürmedi.Balı, receli bırak peynir, yumurta, sut, yogurt, tereyag yemiyor. Sadece domates yiyor ekmeksiz
benim kızda bir zamanlar yediği halde kaç aydır. Peynir ve yoğurt yemiyo. Yumurtayıda yediremiyorum epeydir. Menemen yapıyorum bi o şekilde yiyo. Haftada 4-5 gün menemen yapıyorum sırf yumurta yesin diye.Kızlar oğlum yoğurdu oeyniri sütü yumurtayı ağzıba sürmüyor. Toğurdu yayla çorbası şeklinde içine yumurta kırarak veriyorum. peyniri de omlet şeklinde biraz yiyor. bugün bir yumurta bir yemek kaşığı un ve bir yemek kaşığı peynirden omlet yaptım çeyreğini zor yedi. biraz ekmekle pekmez yedi . yarım muz bir kasa et suyuyla pişmiş tarhana çorbası içine iki dilim bebe ekmeği yoksa yemiyor. birazcık da kavun yedi uyurken ve uyanınca da emiyor. yeterli mi besleyici mi sizce
Tüm peynir çeşitlerini tek tek denedim gökçeye. Çeçil peyniri dışında hiç bi peyniri yemiyo. Çeçili çok güzel yiyo ama. Tel tel ayırıyo elinde ağzına atıyo. Ben veriyorum yiyo baya. Başka çeşit peynirler dene istersen belki sevdiği bi çeşit vardır
Aslında daha fazla yemeleri lazım ama bizde çoğunlukla anca bu kadar yiyoruz