2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim cadı da aynı ses cıkıyo diye düğmesine basıyo ne bulursa makinenin içine dolduruyo :)

Bizim mak. çamaşır odasında mecburen arada havalandırmak zorundayım. Bu ilk vukuatı değil yani :)
Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
Cnm ben tefal kazanlı buharlı yani onu kullanıyorum. Çocuk kiliti de var. Çook memnunum. İnanılmaz güzel ütülüyor.

Ben arcelik kullaniyorum canim 3 yildir memnunum intden baktim ama artık satisi yok galiba

bende tefal kullanıyorum memnunum bende çok ütün oluyosa kazanlı al bencede
sağolsun kizlar çok utum ckmiyo daha doğrusu birikmiyo kazanliyi mesela tek bi gömlek için calistirabliyomuym.

Her tatil dönüşü hastalikumut yine ateşli kuzum üzüntüden mi atesleniyor diye düşünmeye başladım artık tahlilleri temiz çıkıyor bu duruma çok üzülüyorum yaa tesadüfe olabilir ama yanındayken iyi ise gidince ateşi fırlayor

Bende bu soruyu sordum bugun kendime ustelik bizim iki sepet var biri cocuklarinki biri bizimki ikiside dolup tasti 4 gunde

Kuzulara bal verıyormusunuz?ben kahvaltıda vermeye başladım sanırım 2 yaş öncesi uygun değilmiş
1 yaştan sonra verilebiliyo canım. Ben her gğn veriyorum bal. Kaymakla birlikte çok seviyo hatta.
Hatta polen bile veriyorum günde bir çay kaşığı.

Canım ya üzüntüden mi diyip iyice üzme kendini çocuk bunlar ateş hastalık normal bizde bu hafta 2 azı çıkardık 16 dişimiz oldu gece boyu kucağımda gezdiriyorum uykusuz ağlıyo uykuda uyanıp

Arçelik kuallaniyorm CNN memnunum. Banada utu onereblcek varmi bugün düştü kirildida :)
ben Philips kullanıyorum çok memnunum Kazanlı değil ama kumaşa göre kendini ayarlıyo fln

geçmiş olsun Canım önemli bişi olmasında bizde tersi mira benimleyken daha çok hastalanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…