2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yok sormadim canim
Bu arada @kmltm rüyamda gördüm bana oturmaya geliyormuşsun, buluşma yeri bizim evmiş
Sorma.onceki gece ruyamda bende istanbula geliyomusum istanbuldaki kizlarla bulusmaya geliyomusum hani izmirdekilerle bulustum istanbul eksik kaldi

huyları değişmeye o kadar müsait ki annemde mira çok şımarmış herşeye mıkmıklanıyo diyo

Gökçe çok huysuz burda. Yapışıyo bana sürekli. Evde karıştırmadığı yer kalmadı. Terasın merdiveninde nöbet tutuyorum çıkmaya çalışmasın diye.
Erkek kardeşimle küçük kız kardeşimi görünce direk sırıtmaya başlıyo. Onlardan başka kimsede gözü yok. Sokağa çıkıyoruz. Alıyo başını gidiyo. Burdada her yer yokuş dengesini tam sağlayamıyo inip çıkarken. Düşecek korkusuyla peşinde dolanıp suruyoruz.
Yemek yerkende eliyle minicik ekmek içi bölüp herkesin tabağına batırıp ağzına atıyo. Elide giriyo tabi. Tabağını uzatmayan olursa kızıyo. Önüne tabak koyuyoruz yüzüne bakmıyo. Eşim arıyo tlfnla konuşuyolar nasıl gülüyo sesini duyunca.
Karşılaşmaları nasıl olcak çok merak ediyorum

Ballı yoğurt nasıl oluyor. Seviyor mu rüzgar. Birisi onerdi geçen gün bana ama henüz vermedim.

O kadar mı kötüydü :/

Canımcım ben hiç şeker vermemeye calışıyorum işte şeker yerine balla tatlandırıyorum bizim doktorumuz hergun yogurt yesin dedi bazen yediremediğimde içinde biraz bal koyuyorum yogurdun kaşıkla yediriyorum afiyetle ) mutlaka dene sende

Öykü yemedi 3 kaşık yedi bıraktı :)

Yok sormadim canim

Sorma.onceki gece ruyamda bende istanbula geliyomusum istanbuldaki kizlarla bulusmaya geliyomusum hani izmirdekilerle bulustum istanbul eksik kaldi
ayy ne güzel olurdu. Eskiden ayda bir İzmir'e gelirdim iş için o günlerim olaaydı Orayı da ayarlardım :)))

huyları değişmeye o kadar müsait ki annemde mira çok şımarmış herşeye mıkmıklanıyo diyo
Mirada da var zaten bi potansiyel :)))
Çok şirin ya ama bu büyükanne büyükbaba işi çok fena şımartıp gönderiyorlar eve sonra düzeltmene kadar Canım çıkıyor benim ve hop tam azad düzeldi derken bi daha gidiyorum anneme sil baştan şımarıyor :/

Kizlar bu 3-2-1 pogacayi kim yapiodu @AreN5 di yanlis hatrlamiosam tarif yazarmisniz hemen me lazim nasi yapilio
4-3-2-1 Poğaça Tarifi'nin Malzemeleri
  • 4 su bardağı un (az gelirse ekleyin)
  • 3 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardapı sıvı yağ
İçi için:

• Peynir
  • Maydanoz
Üzeri için:

• Galeta unu
4-3-2-1 Poğaça Tarifi'nin Yapılışı
Hamur malzemelerini bir kaba alarak yoğurun. Hamuru bekletmeden, hamurdan küçük parçalar koparıp içine iç malzemeyi koyup şekil verip kapatın. Tepsiye dizmeden öne her tarafını galeta ununa bulayın. Yağlanmış tepsiye dizin. 15dk kadar pişirin. Afiyet olsun.

Bu da ertesi gün bayatlıyor mu acaba

Galeta ununa bulamadan deneyen varmi acaba @oslew cim tesekkur ederm bu arada int e baktm 3 kbt tozu cok dilmi acaba siz nasi yaptnz diye sorim dedm bi ara burda cok lafi gecmsti cunki

Galeta ununa bulamadan deneyen varmi acaba @oslew cim tesekkur ederm bu arada int e baktm 3 kbt tozu cok dilmi acaba siz nasi yaptnz diye sorim dedm bi ara burda cok lafi gecmsti cunki
Ben yaptim canim 1 tatli kasigi sekerle biraz tuz ekledim 3 kabartma tozu cok olmuyor canim ustunede yumurya susam corekotu yaptim guzel oldu

Fazla olmuyo canım 3tana.ben içine iki yemek kaşığı şeker koyuyorum yogururken kesiyo kab toz.nun aciligini. Galeta ununa bulamıyorum yumurta sarisi sürüyorum güzel oluyo.

3 kabartma tozu mu vuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…