2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hiç duymamıştım. Bakayım bende. Sağolasın :)
Aren sebilin su doldurma yeri varya onu çıkarmış ve günlerdir dip köşe arıyorum yok. Sanırım çöpe attı. O şekilde su doldurmakta öyle zor ki..
Çok sağol cnm. En kısa zamanda deneyecegim

Kizlar bu 3-2-1 pogacayi kim yapiodu @AreN5 di yanlis hatrlamiosam tarif yazarmisniz hemen me lazim nasi yapilio
Herkes gibi bende yaptm evt :) yalnız ben ölçüleri yarı yarıya yaptım. Az kişiye yaptığım için. Yani yarımdan biraz fazla yağ. 1 su bardağı yoğurt. 2 pkt kabarta tozu. Alabildige un. Bide ben bazılarının içine dilimlenmiş zeytinle kekik koydum ve galeta ununa buladım. Ama yinede benim favorim fındıklı kurabiye :)

aynen öyle. Birde gökçe bana çok düşüyo eve her döndüğümüzde. Daha az ilgilendiğim için mi öyle yapuyı bilemedim.
Şimdi yine iyi bde. Biraz daha büyüsünler şımarıklığın dozuda artar kesin. O zaman yandık
Kizlar pogaca gercektn yumusacik mayali pogaca gibi oldu habersiz gelen misafir icin birebir
bu kadar mı çıktı canım o tariften? Bende denemek istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim mayalı gibi olur mu olmaz mı derken. Denicem ama bir dahakine

Canim un iki şu bardağı ama sen yavaş yavaş koy bazen fazla gelebiliyo. Bide hamuru yogurunca on dk buz dolabinda dinlenirse daha güzel oluyo.ogün bunlari yazmayi unutmuşum aceleyle yazmıştım

Annemi gaza getirdim. 60 kilo donates aldık bu gün. Menemen ve domates sosu yapcaz. Yarısı anneme yarısı bana.
Pazardan geldiğimizden beri bana kızıp duruyo. Çok yorgunum kim uğraşacak diye. Sinir etti beni.
Oturup hepsini kendim yapcam . Başıma bela aldım

Domates işi gerçekten sabır işi. Allah kolaylık versin şimdiden :) bende biraz daha kırmızı biber yapmak istiyorum. Kış gelmeden yaptıklarımı bitiricem yoksa.

60 kilo mu? kaşınmisin canim biter mi o

@Akaibu evt cnm o olcuden bu kdr ckti, minnakcim gel caya yiyelim beraber ay ist da olsam ev oturmasi da yapardk valla
ya ne güzel olurdu Canım ama gelmiş kadar oldum hem taşınma ihtimaliniz var diye hatırlıyorum inşallh o günlerde gelir yalnız ben genelde hazır çıtır böreklerden fln yapıyorum kahke kıymalı pide benim menüm
yahu kızçem sende bi rahat dur bi dinlen batmasın rahat bu kadar

Kizlar bebekleriniz uykuda agliyor mu. Benimki sık sık aglamaya basladi hatta bazen uyaniyor susturamiyorum icli icli baya bi agliyor

Kizlar bebekleriniz uykuda agliyor mu. Benimki sık sık aglamaya basladi hatta bazen uyaniyor susturamiyorum icli icli baya bi agliyor
Canim benim.kizimda 2 gun once boyle agladi hatta ciglik cigliga 2 saat ic cekti.emdi.salladim 2 saat anca kendine geldi ertesi gun bi baktim agzina 4 tane azi disi zaten sisti ucu cikmis 3 unun bide 2 kopek disi şişmiş

ağlamak değilde böyle içleniyo gibi ses çıkarıyo sarılıyorum öpüyorum bazen emziriyorum rüya diye düşünerek inleyip ağlayarak uyanırsa da arkası mutlaka diş oluyo

Canim benim.kizimda 2 gun once boyle agladi hatta ciglik cigliga 2 saat ic cekti.emdi.salladim 2 saat anca kendine geldi ertesi gun bi baktim agzina 4 tane azi disi zaten sisti ucu cikmis 3 unun bide 2 kopek disi şişmiş
oy kıyamam kuzuma ne zordur bizde peş peşe iki azı patlattık sıkıntılı oldu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…